A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Samsung OH55D FHD LED kijelzõ

2.989.900 Ft

Képátló: 55″
Felbontás: FullHD (1920×1080)
Képarány: 16:9
Válaszidő: 6 ms
Betekintési szög:178°
Súly: 50,7 kg
Méret: 1261 x 731 x 90 mm

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2039092528473 Kategóriák: , Címkék: , ,
Egészítse ki ezekkel!

Samsung OH55D FHD LED kijelző

Gazdag kültéri látvány kiváló fényekkel és képminőséggel

Növelje márkaismertségét, vásárlóerejét és bevételeit a fényes, éles kijelzőkkel, melyek vonzzák a látogatók figyelmét. Bűvölje el és hipnotizálja a vásárlókat a 3000 nit fényerősségű képernyőkkel, melyek alkalmazkodnak a kültéri kondíciókhoz.Az 5000:1 kontrasztarányú kijelzők szuper dinamikus láthatóságot biztosítanak minden környezetben, ezáltal Ön bárhol éles és tökéletesen élethű tartalmakat jeleníthet meg a Samsung kijelzőkön.

Növelje az üzenetek láthatóságát a visszaverődést gátló technológiával

A Samsung kijelzői csökkentik a visszaverődést és megelőzik a tükröződést a kültéri környezetben. A beágyazott Samsung-fejlesztésű RC film jelenti az optikai tudomány csúcsát, ennek köszönhetően tisztább, élesebb képeket és színes látványvilágot kapunk eredményül. Ezen jellemzőknek köszönhetően érdemelte ki a Samsung vizuális technológiája a TÜV Rheinland – egy nemzetközi hitelesítő szervezet – „High Visibility Outdoor Performance” szintű tanúsítványát.

Bízzon a mindig naprakész digitális kijelzőkben

Prezentálja üzenetét a nap minden órájában, még akkor is, ha a kijelző közvetlen vagy közvetett napfénynek, illetve káros környezeti hatásoknak van kitéve (mint például a pr, víz vagy hőség). Az OHD Széria SMART Signage modelljei könnyen veszik ezeket az akadályokat, hiszen mechanikusan úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a különböző hőmérsékleteknek: -30 °C (-22 °F) és 50 °C (122 °F) között. A víz- és porálló dizájn lefedi a ventilátort, a csatlakozót és a konnektort is, ráadásul az IP56 hitelesítés biztosítja Önt arról, hogy a kijelző maximális védelmet kap a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő módon.

A kivetített tartalmak az optimális fényerővel, költséghatékony módon jelennek meg

Optimalizálja a fényerőt az automatikus fényerő szenzorral, miközben csökkenti a kijelző működtetési költségeit és energiafelhasználását. Szabja saját igényeinek megfelelően a maximum és minimum fényerőt 200-nit és 3000-nit között, manuálisan vagy automatikusan egyaránt. A Samsung kijelzői energiát spórolnak és minimalizálják a TCO-t, ezáltal biztosítva a környezetbarát működést.

Továbbfejlesztett működési hatékonyság és kevesebb TCO

A Samsung integrált hardver- és szoftvermegoldásával nincs szükség különálló PC-re, a digitális kijelző konfigurálása egyszerű és kényelmes. A második generációs Samsung SMART Signage Platform (SSSP) jellemzője, hogy a média lejátszót beágyazta a kijelzőbe, ezáltal egységesítette az SoC rendszert, ami egyszerűbb használatot biztosít.
A kijelző távirányítása gyerekjáték a továbbfejlesztett HDBaseT segítségével, így akár az irodából is könnyedén kezelheti a képernyőt. Ez a csatlakozás lehetővé teszi videók, audiotartalmak, Ethernet és a jelátvitel lehetőségét egy egyszerű LAN kábellel, egészen 100 m-es (328 láb) hosszúságig.

Egyszerűbb tartalomszolgáltatás az all-in-one megoldással

Kényelmes és egyszerű installálás, dizájn és működtetés kültéren. Ezt jelenti a Samsung all-in-one megoldása, amely magában foglalja a beszivárgás elleni védelmet, a tükröződésgátló technológiát, a rongálás elleni védelmet és a magas hatékonyságú hűtőrendszert.Az OHD Széria SMART Signage kijelzői nem igényelnek további alkatrészeket, így bárhol, bármikor készen állnak a teljeskörű szolgáltatásnyújtásra.

Tegye még vonzóbbá a vetítés élményét karcsú és kifinomult stílussal

A 90,3 mm vékony (védőüveggel együtt) SMART Signage kijelzők most még nagyobb benyomást tesznek a közönségre és csökkentik a zavaró vizuális tényezőket. A stílusos képernyők használatával hatékonyan tudja kihasználni a rendelkezésre álló helyet, így nem kell további költségekkel számolnia.

Tökéletes látvány minden látogatónak – nincs többé zavaró tényező

Az LCD kijelzők által kibocsátott polarizált fény lehetővé teszi a tökéletes képvilágot napszemüveget viselő látogatók számára is. Az OHD Széria modelljei körkörös polarizációs technológiával működnek, amely megakadályozza a polarizált napszemüveg viselésekor felmerülő képernyővakságot.

Típus

LH55OHDPKBC/EN

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Gyártó

Képarány

16:9

Fényerő

3000 nit

Bemenetek

HDBaseT, HDMI, Stereo mini jack

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

5000 : 1

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Samsung OH55D FHD LED kijelzõ” értékelése elsőként