A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

SAMSUNG LFD LED UHD MONITOR 65″ QM65F

949.967 Ft

65″-es kijelző
Ultra HD képfelbontás
4000:1 kontrasztarány
Pivot mód

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2013667909195 Kategóriák: , Címkék: , , ,

SAMSUNG LFD LED UHD MONITOR 65″ QM65F

Biztosítson új generációs UHD képminőséget üzleti környezetének
A legkorszerűbb UHD technológiának köszönhetően a vállalkozások képesek lesznek a legjobb minőségű kép és üzenet közvetítésére. Az UHD technológia ultra-realisztikus részleteket és egyszerre több információ megjelenítését teszi lehetővé a lejátszás során. Ehhez pedig olyan alapvető funkciók társulnak, mint a portré mód és a hosszabb üzemidő.

2016-os UHD kijelzőjű QMF kivetítő, üzleti környezetre szabva
Az UHD felbontással rendelkező termékpalettánál 48″-tól 98″-as képátlóra állítható a tartalom, a tükröződésmentes felület pedig kiváló képminőséget biztosít bármilyen fényviszony esetén. A vékony foglalatnak köszönhetően a készülék szűk helyen is elfér.

Vonzzon vásárlókat, és növelje a márkaértéket az UHD technológia valósághű képeivel
A QMF széria által megjelenített UHD felbontású feliratok, fotók, videók a magas pixelsűrűségnek köszönhetően kiváló minőségűek. A régi, több képernyőből álló videofalakat a QMF-fel helyettesítve akadálytalanul játszhatunk le egyszerre több tartalmat, zavaró képernyőkeretek nélkül.

Négyszer több FHD tartalom egyetlen képernyőn a vizuális látvány fokozásáért
Az UHD négyszer nagyobb felbontással rendelkezik az FHD-hoz képest, így négyszer több Full HD tartalmat bír megjeleníteni egyetlen képernyőn. A QMF széria széleskörű kapcsolódási lehetőséget biztosít, akár négy különböző készülékről is képes tartalmat lejátszani anélkül, hogy azokat egy harmadik komponens segítségével kellene összevonnunk. Kép a képben (PIP) és osztott képernyős módja segítségével egyszerűbbé teszi a videó konferenciákat és a termékmegjelenítést.

Válassza ki az optimális képernyő beállítást a Pivot (elforgatás) mód segítségével
Az üzleti környezetben a digitális kijelzőket gyakran portré elrendezésben szerelik fel. A QMF szériánál a Pivot (elforgatás) funkciónak köszönhetően tájkép és portré mód közül választhat, így a lejátszott tartalom illeszkedni fog a kijelző elrendezéséhez.

Készítsen UHD közvetítést a Samsung SBB modul segítségével
AZ UHD viszonylag újdonságnak számít a kereskedelmi kijelzők piacán, jelenleg kevés média lejátszó támogatja az UHD streamelést. Ennek következtében a Samsung kiadott egy UHD kompatibilis SBB PC modult, ami a QMF széria hátoldalához csatlakoztatható. Az egyszerű telepítést követően nem lesz szükség további kábelekre. A QMF széria támogatja a 60 Hz frissítési rátát, ezzel az ismétlődő tartalmaknak a gördülékeny lejátszását biztosítja. Ezen kívül támogatja a DP 1.2. kapcsolatot, lehetővé téve az UHD video tartalmak 60 HZ rátájú streamelését.

Típus

QM65F

Gyártó

Képernyő átmérő [inch]

65"

Felbontás

Ultra HD (3840×2160)

Képarány

16:9

Kontrasztarány

4000:1

Fényerő

500 cd/m2

Bemenetek

1 db DVI, 1 db USB, 2 db DP, 4 db HDMI, audio, IR, RGB, RJ45, RS232

Hangszóró

2 x 10 Watt

VESA felfogatási méret

400 x 400

Tömeg

23,1 kg

Garancia

Gyártói garancia