A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Samsung DB48E Ipari monitor

344.900 Ft

Képátló: 48″
Felbontás: Full HD (1920×1080)
Képarány: 16:9
Válaszidő: 8 ms
Betekintési szög:178°
Súly: 11,1 kg
Fogyasztás: 132 Watt

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2055658385205 Kategóriák: , Címkék: ,

Samsung DB48E

Samsung DB48E Ipari monitor

  • Optimalizált teljesítmény, költséghatékonyság és egyszerű telepítés jellemzi a továbbfejlesztett Digital Signage kijelzőt
  • Hozzon létre stílusos dekorációt a karcsú Digital Signage kijelzőkkel
  • Kényelmes és egyszerű tartalomkezelés
  • Könnyen kezelhető Digital Signage kijelző leegyszerűsített Home UI-val, eszközökkel és sablonokkal

Optimalizált teljesítmény, költséghatékonyság és egyszerű telepítés jellemzi a továbbfejlesztett Digital Signage kijelzőt

A kiváló tartósság és teljesítmény miatt a DBE Széria SMART Signage kijelzői ideális megoldást kínálnak bármilyen vállalkozásnak vagy szervezetnek, melyek teljesítménye a non-stop működéstől függnek. Ön kényelmesen telepítheti kábel nélkül a szuperkönnyű SMART Signage kijelzőt a karcsú dizájnjával és a beépített tápegységével, lenyűgözően modern megjelenése pedig egyértelmű üzenetátadást biztosít a 16 / 7 világos, 350-nit-es képernyőjén.

Hozzon létre stílusos dekorációt a karcsú Digital Signage kijelzőkkel

Fokozza üzleti környezete hangulatát, miközben emeli a márka imázsát a DBE sorozatú SMART Signage kijelzők karcsú, élvonalbeli dizájnjával. Élvezze a kijelző nyújtotta eleganciát, mely készülék tökéletes éke lesz a belső térnek.

Kényelmes és egyszerű tartalomkezelés

A Samsung kijelzőkbe beépített Samsung Smart Signage Platform (SSSP) egy erőteljes processzor teljesítményével működteti a médialejátszót és integrált kijelzőmegoldást egyesítő MagicInfo S3 lejátszót. A beépített MagicInfo S3 lejátszóval könnyedén készíthet, időzíthet és jeleníthet meg tartalmakat. Többfajta tartalmat streamelhet folyamatosan és párhuzamosan a 8 GB-ra bővíthető tárhely, és az erős videoprocesszor teljesítményével. Spóroljon a költségeken egy olyan kijelzővel, amely médialejátszót és prémium tartalomkezelési megoldást is tartalmaz.

Könnyen kezelhető Digital Signage kijelző leegyszerűsített Home UI-val, eszközökkel és sablonokkal

Tapasztalja meg az intuitív, érintésbarát ellenőrzését a Digital Signage funkcióknak az új kezdőképernyő felhasználói felületével (UI). A gyakran használt funkciók kényelmesen érhetőek el, a kezdőképernyő pedig új mátrix kialakítást kapott nagy menügombokkal a könnyebb használat érdekében. A kiválasztott menü konfigurációk is megjelennek a kezdőképernyőn, amelyek testre szabhatóak a gyors elérés érdekében. Az opcionális Touch Overlay, a Home UI kiegészítésekkel igazi érintésvezérelt felhasználói élménnyé válik.

Egyszerű tartalomkészítés, dinamikus effektekkel

A Samsung kijelzőkbe beépített, harmadik generációs Samsung Smart Signage Platform (SSSP) egy erőteljes processzor teljesítményével működteti a médialejátszót és integrált kijelzőmegoldást egyesítő MagicInfo S3 lejátszót. A beépített MagicInfo S3 lejátszóval könnyedén készíthet, időzíthet és jeleníthet meg tartalmakat. Spóroljon a költségeken egy olyan kijelzővel, amely médialejátszót és prémium tartalomkezelési megoldást is tartalmaz.

Kezelje a Digital Signage kijelzőt vezeték nélkül virtuálisan szinte bárhol, bármikor mobilkészüléken keresztül

A kényelmes, beépített Wi-Fi modullal a felhasználók vezeték nélkül megoszthatják tartalmaikat a Digital Signage solution kijelzővel. A mobilkészülékkel való üzenetküldés és ütemezés beállítás képesség leegyszerűsíti a kijelző kezelését, így nem kell PC-t csatlakoztatnia a Digital Signage kijelzőhöz, vagy egy megfelelő kábelcsatlakozást keresnie.
* A tartalomgyártást csak a táblagépek támogatják.

 

Típus

DB48E

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Gyártó

Képarány

16:9

Fényerő

350 cd/m2

Bemenetek

audio, HDMI, Komponens, VGA

Garancia

24 hónap

Kontrasztarány

5000 : 1

Hangszóró

2 x 10 Watt

Gyári tartozékok

Akkumulátor, Beállítási utasítás, Cover-Jack, Csavar (M3L8, 1 EA) (M4L8, 4 EA), Garancia dokumentumok, RS232C (IN) adapter, Tápegység, Távirányító, VGA-kábel

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Samsung DB48E Ipari monitor” értékelése elsőként