A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

PROMETHEAN ActivPanel 65″ interaktív kijelzõ (4K)

1.229.360 Ft

65″ kijelzőméret
4K (4096×2160) felbontás
ingyenesen letölthető ActivInspire magyar nyelsű táblázatszoftver

Engedélyezett utánrendelésre

PROMETHEAN ActivPanel 65″ interaktív kijelzõ (4K)

INTELLIGENS KÖZPONTI ESZKÖZ A MODERN OSZTÁLYTEREM SZÁMÁRA

A világ első bővíthető Android-alapú interaktív kijelzője
A forradalmi, fejleszthető Android-alapú Mini PC által hajtott ActivPanel egyedi kialakítása lehetővé teszi az iskolák számára, hogy időről időre bővítsék az eszköz képességeit, lépést tartva a számítástechnika fejlődésével.

Legalacsonyabb TCO a kategóriájában
Az ActivPanel Android rendszere kívülről is elérhető, ami egyszerűsíti a karbantartást és minimalizálja a kijelző meghibásodásával kapcsolatos költségeket.

Ezernyi digitális oktatási eszköz karnyújtásnyira
Csatlakozzon Ön is a hatalmas, folyamatosan bővülő oktatási alkalmazások világához a kezdőképernyő egyetlen érintésével. Tegye színesebbé tanóráit azáltal, hogy tartalmakat oszt meg mobil eszközei tükrözésével vagy olyan Bluetooth® eszközöket csatlakoztat, mint például elektromos zongora, digitális laboratóriumi mérőeszköz vagy robot.

Az innovatív InGlass™ technológia jóvoltából az ActivPanel természetes kézírás jellegű élményt nyújt, késleltetés vagy válaszidő problémák nélkül. A beépített digitális fehér tábla lehetővé teszi a kézírást és a szabad rajzolást. Törölhetnek kézzel vagy a kézírást szöveggé alakíthatják, végül elmenthetik a digitálisan készült jegyzeteiket.

Ingyenes interaktív tanórák egy tanárok által világszerte elismert szoftverrel
Tartson interaktív, multimédiás tanórákat online vagy offline a ClassFlow™ Desktop jóvoltából, ami kizárólag a Promethean interaktív kijelzőkhöz készült. Használja ki a többfelhasználós toll és érintés alapú tanulási tevékenységek és tanórák lehetőségeit. Küldjön ki könnyedén interaktív kérdőíveket és feladatokat a tanulók eszközeire. Ha szeretne többet megtudni, látogassa meg a ClassFlow.com/Desktop webhelyet.

Válasszon rugalmasan a többféle állvány közül
Alkossa meg a legjobb megoldást osztályterme számára a megfelelően kiválasztott ActivPanel állvánnyal, mely lehet a fix falra szerelhető keret (vásárláskor a termékhez jár), állítható magasságú fali keret vagy mobil állvány, illetve a fix magasságú mobil állvány.

Vigyázzon technológiai beruházására
Ez a folyamatosan frissíthető megoldás egy mindenre kiterjedő, többéves garanciával együtt biztosítja beruházása tökéletes megtérülését éveken át.

Típus

AP6-65A-4K

Bemenetek

HDMI, OPS, USB

Felbontás

4K (4096×2160)

kompatibilis

0

kijelzo-tpus

0

Garancia

36 hónap

valaszido

6

Fényerő

350cd/m2

Képarány

16:9

Kontrasztarány

4000:1

Gyártó

meret

1536

Tömeg

60,6 kg

gyari-cikkszam

0

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„PROMETHEAN ActivPanel 65″ interaktív kijelzõ (4K)” értékelése elsőként