A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma ZW403 lézer projektor

641.700 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
DLP technológia
300.000:1 kontrasztarány
4500 Lumen
30000 óra
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma ZW403 lézer projektor

Kompakt, nagy fényerejű lézerprojektor

A ZW403 egy kompakt WXGA DuraCore IP6X lézerprojektor. Karbantartásmentes folyamatos működésre tervezve, gyakorlatilag bármilyen irányban beépíthető. Kicsi és könnyű alapterülete, 1,3-szoros zoomja 360 fokos és portré vetítéssel kombinálva gyerekjáték a telepítést.

Ez a funkciókkal gazdag projektor 4K és HDR kompatibilis, beépített hangszóróval rendelkezik, és lézertechnológiája akár 30 000 órás karbantartást nem igénylő lézerfényforrást biztosít. A tökéletes vezérlés érdekében a kivetítő RJ45 csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hálózat több helyiségben történő megfigyelését és vezérlését.

Közepes méretű kiállítási helyszínekre, rendezvényekre, szakkiállításokra vagy tárgyalókra tervezve kiváló képminőséget tart fenn, mivel a fényerő és a színtelítettség hosszabb ideig megmarad a lámparendszerekhez képest.

DuraCore

Az iparágban vezető élettartam az Optoma DuraCore technológiájával érhető el. Fejlett lézerdióda hűtési technikák és innovatív porálló kialakítás megvalósítása.

IP6X Légmentes optikai motor

Függetlenül tesztelt és az IEC 60529 szabvány szerint tanúsított, IP6X porállósági besorolással. A kiemelkedő porállóság és a kivételes fényerő együttesen biztosítja az iparág vezető tartósságát; kiemelkedően fontos a 24 órás, karbantartásmentes működéshez kihívásokkal teli környezetben.

HDR kompatibilis

A HDR metaadatok fogadására és megjelenítésére képes Optoma HDR kompatibilis projektorok sokkal több részletet és textúrát tesznek lehetővé. A tárgyak szilárdabbnak és élethűbbnek tűnnek, az extra részletek pedig nagyobb mélységérzetet keltenek. Mintha ablakon keresztül néznénk.

Kiváló kontraszt

Adjon mélyebb képet a képéhez a nagy kontrasztú kivetítővel. A konkurens technológiához képest az Optoma DLP projektorok fényesebb fehéret és rendkívül gazdag feketét biztosítanak, a képek életre kelnek, a szöveg pedig élesnek és tisztának tűnik – ideális üzleti és oktatási alkalmazásokhoz.

Kiváló kontraszt

Csodálatos szín

Az Optoma projektorok megbízható színteljesítményt nyújtanak, bármilyen tartalomhoz és környezethez. A pontos sRGB színektől az élethű képekért az élénk, ütős prezentációkig. Van egy megjelenítési módunk, amely megfelel az Ön igényeinek. Tökéletes számos grafikus és videó bemutatóhoz.

Portré vetítés

Ideális digitális feliratozási alkalmazásokhoz, ha a kivetítőt 90 fokkal elforgatva portréképet vetíthet ki.

360 fokos vetítés*

A képek 360°-os tartományban* vetíthetők ki a projektor vízszintes tengelye mentén.

Ellenőrzés

A lehetőségek széles skálájával vezérelheti és figyelheti a kivetítőt távolról.

• Az RS232 Optoma projektor RS232 parancsok széles készletével rendelkezik, így egyszerű és könnyű kezelni bármilyen vezérlőrendszerrel.

• Az AMX-kompatibilis Dynamic Discovery protokoll be van építve a projektorba, amely lehetővé teszi az egyszerű telepítést az AMX vezérlőrendszerekkel.

• Crestron RoomView A kompatibilis RoomView ® szoftverrel akár 250 kivetítőt is be-/kikapcsolhat, monitorozhat, kezelhet és vezérelhet egyidejűleg bármely számítógépről.

• Extron IPLink kompatibilis Lehetővé teszi az egyszerű telepítést az Extron vezérlőrendszerekkel

PJLink

A PJLink protokoll be van építve a kivetítőbe, amely lehetővé teszi a könnyű telepítést a PJLink-kompatibilis vezérlőrendszerekkel.

Telnet

Ez a modell képes parancsokat fogadni a teleneten keresztül, ami lehetővé teszi a Telnet-kompatibilis vezérlőrendszerekkel való egyszerű telepítést.

Teljes 3D

Az Optoma projektorok valódi 3D tartalmat jelenítenek meg szinte bármilyen 3D forrásból, beleértve a 3D-kompatibilis grafikus kártyákat, a 3D műsorszórást és a legújabb generációs 3D médiaszervereket.

Integrált hangszóró

A nagy teljesítményű beépített hangszóró kivételes hangminőséget és egyszerű beállítást biztosít költséges külső hangszórók nélkül.

USB tápellátás

Használja az USB-A portot egy HDMI-kulcs, például a Google Chromecast tápellátásához.

AV némítás

Maradjon kézben a prezentációja az AV némítással. Irányítsa el a közönség figyelmét a képernyőről úgy, hogy szükségtelenné tegye a képet.

Automatikus kikapcsolás

Előfordulhatnak olyan esetek, amikor a kivetítő üzemen kívül marad. Az energiatakarékosság érdekében az “automatikus kikapcsolás” funkció meghatározott idő után automatikusan kikapcsolja a projektort, ha nem használják.

Gyors önéletrajz

Ez a funkció lehetővé teszi a projektor azonnali újraindítását, ha véletlenül kikapcsolják.

Közvetlen bekapcsolás

A kivetítő azonnal elindul, ha az egység áram alá kerül. Ezzel szükségtelenné válik a kivetítő manuális bekapcsolása a távirányítón vagy a billentyűzeten keresztül, ideális a „fő” tápkapcsolóval ellátott helyiségekben való használatra.

Közvetlen kikapcsolás

Kapcsolja ki a projektort azonnal vagy közvetlenül a hálózatról. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárnia, amíg a projektor lehűl, mielőtt kikapcsolná.

24 órás működés

Az Optoma projektorokat úgy tervezték, hogy a nap 24 órájában normál helyzetben működjenek. Tökéletes olyan alkalmazásokhoz, ahol hosszabb használat szükséges. A 24 órás szerződési feltételeknek megfelelően.

A hét minden napján 24 órában üzemel – a lámpa normál garanciája érvényes. A projektor garanciája a szokásos üzleti órákon alapul. Az optimális teljesítmény érdekében az Optoma azt javasolja, hogy a projektort 24 óránként 30 percre kapcsolja ki vagy helyezze készenléti módba, hogy meghosszabbítsa a lámpa élettartamát.

Adatlap ZW403

 

 

Típus

ZW403

Gyártó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

300000:1

Fényerő

4500 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

30000 óra

Technológia

DLP

Zajszint

30 dB

Tömeg

6,6 kg

Gyári tartozékok

Távirányító elemekkel, Felhasználói útmutatók, Hálózati kábel

Garancia

5 év vagy 12.000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma ZW403 lézer projektor” értékelése elsőként


Akciós Interaktív Csomagajánlatunk!

BenQ MW855UST projektor + konzol:
Ultra közeli vetítési távolságú projektor, WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, DLP technológia, 10000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, vetítésre optimalizált munkafelület, tábla fizikai befoglaló méretei / aktív felület / tömeg: 2060 mm x 1243 mm x 30 mm / 1954 mm x 1137 mm / 24 kg

Kedvezményes bruttó ár: 599.000 Ft / csomag

                                   BENQ MW855UST+