A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma ZW300USTie projektor

788.900 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
DLP technológia
100,000:1 kontrasztarány
3500Lumen fényerő
20.000 óra lézerélettartam
Fényforrás: Lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma ZW300USTie projektor

A ZW300USTie tökéletes a vállalkozások, iskolák és főiskolák számára. Tartalmazza a TouchBeam ujj-érintő interaktív technológiát, amely lehetővé teszi, hogy több ember egyidejűleg dolgozzon a képernyőn, toll használata nélkül.

Ez egy komplett csomagot kínál számos új funkcióval, köztük két HDMI bemenettel, beépített médialejátszóval, opcionális vezeték nélküli, tápellátással ellátott USB porttal és egy nagy teljesítményű 10W beépített hangszóróval a kompakt házban.

Támogatja a 24/7-es üzemelést és a sokoldalú tájékozódást, ami alkalmassá teszi olyan vertikális alkalmazásokra, mint a kirakatok vagy üzletek megjelenítésére szolgáló táblák, ahol a hely vagy a hozzáférhetőség korlátozható.

TouchBeam interaktív technológia
Az Optoma TouchBeam ujj-érintő interaktív technológiája lehetővé teszi, hogy több ember egyidejűleg dolgozzon a képernyőn interaktív toll használata nélkül. A vetített képernyőn könnyen rajzolható, megjegyezhető, nagyítható és forgatható a képek. Akkor is megnyithatja a dokumentumokat, vagy böngészheti az internetet anélkül, hogy megérintené a számítógépet. A vállalkozásoknak, iskoláknak és főiskoláknak tervezett több érintési pont lehetővé teszi a digitális tartalom kölcsönhatásának természetesebb és intuitívabb módját.

Lézeres technológia
Az Optoma lézer projektorok kiváló minőségű lézert használnak a kivetített kép létrehozásához. Sok esetben a lézer megvilágítású projektorok észlelt fényereje kétszer akkora lehet, mint egy hasonló lámpa alapú modellnél. Nagyobb hatékonyságot biztosítanak az egyenletes fényerő, a kiváló színteljesítmény, az azonnali be- és kikapcsolás és a rendkívüli élettartam eléréséhez akár 20 000 óráig.

Távvezérlés egérrel
A közönség figyelmét az egyszerű, mégis erős távirányítóval, az egérrel vezérelheti a megfelelő dolgokra.

Automatikus kikapcsolás
Az energiatakarékosság érdekében az “automatikus kikapcsolás” funkció automatikusan kikapcsolja a kivetítőt egy meghatározott idő elteltével, ha nem használja a készüléket.

Kiváló kontraszt
Nagyobb kontrasztú kivetítővel adjon további mélységet a képhez. A versengő technológiával összehasonlítva az Optoma DLP projektorok világosabb fehéreket és rendkívül gazdag feketéket biztosítanak, a képek életre kelnek és a szöveg éles és tiszta – ideális üzleti és oktatási alkalmazásokhoz.

Hivatalos Optoma Oldal

Típus

ZW300USTie

Gyártó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

100000:1

Fényerő

3500 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

20000 óra

Technológia

DLP

Bemenetek

x HDMI 1.4a 3D, 2 x VGA, 1 x kompozit videó, 1 x hang 3,5 mm, 1 x audio RCA L&R

Zajszint

30 dB

Tömeg

5,5 kg

Gyári tartozékok

AC tápkábel, Távirányító, 2x AAA elem, Alapvető felhasználói kézikönyv, TouchBeam interaktív modul, 2x passzív toll, Interaktív kábel, USB kábel

Garancia

3 év

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma ZW300USTie projektor” értékelése elsőként