A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma ZW300USTe projektor

698.900 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
DLP technológia
100,000:1 kontrasztarány
3500Lumen fényerő
20.000 óra lézerélettartam
Fényforrás: Lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma ZW300USTe projektor

A ZW300USTe hosszú élettartamú, alacsony karbantartású lézer fényforrással működik, amely ideális a vállalkozások, iskolák és főiskolák számára. A lámpa nélküli kialakítás jelentősen csökkenti a működési költségeket az alacsony összköltséggel.

Ez egy komplett csomagot kínál számos új funkcióval, köztük két HDMI bemenettel, beépített médialejátszóval, opcionális vezeték nélküli, tápellátással ellátott USB porttal és egy nagy teljesítményű 10W beépített hangszóróval a kompakt házban.

Támogatja a 24/7-es üzemelést és a sokoldalú tájékozódást, ami alkalmassá teszi olyan vertikális alkalmazásokra, mint a kirakatok vagy üzletek megjelenítésére szolgáló táblák, ahol a hely vagy a hozzáférhetőség korlátozható.

Lézeres technológia
Az Optoma lézer projektorok kiváló minőségű lézert használnak a kivetített kép létrehozásához. Sok esetben a lézer megvilágítású projektorok észlelt fényereje kétszer akkora lehet, mint egy hasonló lámpa alapú modellnél. Nagyobb hatékonyságot biztosítanak az egyenletes fényerő, a kiváló színteljesítmény, az azonnali be- és kikapcsolás és a rendkívüli élettartam eléréséhez akár 20 000 óráig.

Beépített médialejátszó
A beépített médialejátszó használatával közvetlenül a projektorról prezentációkat készíthet laptop vagy számítógép nélkül. Egyszerűen másolja a dokumentumokat, képeket és videókat egy USB stick / SD kártya / microSD kártyára (a projektor bemenetétől függően), és jelenítse meg azokat a nagy képernyőn.

Teljes 3D
Az Optoma projektorok igazi 3D-s tartalmat jeleníthetnek meg szinte minden 3D-s forrásból, beleértve a 3D-s kompatibilis grafikus kártyákat, a 3D-s adást és a legújabb generációs 3D-s médiaszervereket.

Automatikus kikapcsolás
Előfordulhatnak olyan esetek, amikor a kivetítő nem működik. Az energiatakarékosság érdekében az “automatikus kikapcsolás” funkció automatikusan kikapcsolja a kivetítőt egy meghatározott idő elteltével, ha azt nem használja.

Közvetlen bekapcsolás
A projektor azonnal bekapcsol, amikor a készüléket táplálja. Ez kiküszöböli a projektor kézi bekapcsolását a távirányítón vagy a kezelőn keresztül, ideális a „master” tápkapcsolóval rendelkező helyiségekben.

Közvetlen kikapcsolás
Kapcsolja ki a kivetítőt azonnal vagy közvetlenül a hálózatról. Ez azt jelenti, hogy nem kell várnia, amíg a kivetítő kikapcsol, mielőtt kikapcsolja.

Távvezérlés egérrel
A közönség figyelmét az egyszerű, mégis erős távirányítóval, az egérrel vezérelheti a helyes dolgokra.

Kiváló kontraszt
Nagyobb kontrasztú kivetítővel adjon további mélységet a képhez. A versengő technológiával összehasonlítva az Optoma DLP projektorok világosabb fehéreket és rendkívül gazdag feketéket biztosítanak, a képek életre kelnek és a szöveg éles és tiszta – ideális üzleti és oktatási alkalmazásokhoz.

Hivatalos Optoma Oldal

Típus

ZW300USTe

Gyártó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

100000:1

Fényerő

3500 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

20000 óra

Technológia

DLP

Bemenetek

2 x HDMI 1.4a 3D, 2 x VGA (YPbPr / RGB), 1 x kompozit videó, 1 x hang 3,5 mm, 1 x audio RCA L&R

Zajszint

30 dB

Tömeg

5,5 kg

Gyári tartozékok

AC tápkábel Távirányító 2x AAA elem Alapvető felhasználói kézikönyv

Garancia

3 év

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma ZW300USTe projektor” értékelése elsőként