A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma ZU660e lézer projektor

1.853.400 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
DLP technológia
6000 Lumen fényerő
100.000:1 kontrasztarány
30.000 óra lézer élettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma ZU660e lézer projektor

Látványos képminőség, alig karbantartás és abszolút megbízhatóság

A ZU660e továbbfejlesztett funkcióival, például négy sarok korrekcióval és nagyobb fényerővel csatlakozik a DuraCore lézer projektorok köréhez. Ezek ötvözik a fényforrás iparági vezetési idejét a függetlenül tanúsított porállósággal. A lenyűgöző, akár 30 000 futási idő karbantartás nélküli működést kínál. Ezenkívül a lézertechnikának köszönhetően a lámpa és a szűrő cseréje már nem szükséges, és az üzemeltetési költségek csökkennek. A lézerfoszfor fényforrás ideálisan alkalmazható konferenciatermekben, tanácsteremekben, előadótermekben, múzeumokban és más nagy rendezvényeken, és ötvözi a lenyűgöző színeket, a még egyenletesebb fényerőt, a nagy felbontást és a kontrasztot a lélegzetelállító képminőség érdekében.

DuraCore

Vetítőink az iparág vezető futási idejét érik el az Optoma DuraCore technológiával, mivel a lézerdiódák fejlett hűtési technikáival és innovatív, porálló kialakítással dolgoznak.

IP5X porálló, optikai egység

Függetlenül tesztelve és tanúsítva az IEC 60529 szabvány szerint, IP5X porállósági besorolással. A kiemelkedő porállóság és a lenyűgöző fényerő együttesen biztosítja az iparág vezető tartósságát – elengedhetetlen a 24/7 üzemeléshez kihívást jelentő környezetekben.

Elképesztő szín

Az Optoma projektorok megbízható színteljesítményt nyújtanak minden tartalomhoz és környezethez. A pontos sRGB színektől a borotvaéles prezentációkig az Ön igényeinek megfelelő megjelenítési mód áll rendelkezésünkre.

Vízszintes trapézkorrekció és négy sarokbeállítás

A vízszintes trapézkorrekcióval és az egyedileg állítható képsarkokkal tökéletesen szögletes képet hozhat létre. Ideális egyenetlen falakhoz vagy szokatlan kivetítőhelyekhez.

Vízszintes trapézkorrekció és négy sarokbeállítás

Színkezelő rendszer (CMS)

Mutasson élethű színeket ezzel a funkcióval. Lehetőséget kínál a színek pontos beállítására az optimális pontosság érdekében.

Fényerő beállítása

Értékes szolgáltatás minden professzionális telepítéshez, több kivetítővel. Több, ugyanazon modell és hasonló lámpahasználatú eszköz finomhangolható ugyanazon fényerő biztosítása érdekében. Ez különösen akkor fontos, ha az eszközök egymás mellé vetülnek.

Adatlap

Típus

ZU660e

Gyártó

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

100000:1

Fényerő

6000 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

30000 óra

Csatlakozók

Csatlakozások 2 x HDMI, 1 x VGA (YPbPr / RGB), 1 x 3D Sync, 1 x DVI-D, 1 x HDBaseT
Kimenetek: 1 x VGA (YPbPr / RGB), 1 x 3D szinkron
Vezérlés 1 x RS232, 1 x vezetékes távirányító, 1 x RJ45

Technológia

DLP

Tömeg

17 kg

Zajszint

38 dB

Garancia

3 év; Lámpa garancia: 5 év / 12.000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma ZU660e lézer projektor” értékelése elsőként