A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma WU470 DLP projektor

676.390 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
DLP technológia
5000 Lumen fényerő
20.000:1 kontrasztarány
2500 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma WU470 DLP projektor

Kompakt és erőteljes, nagy felbontású

Kábel nélküli feszültségmentes prezentációk – ez a WU470 és a beépített Office Viewer segítségével lehetséges. Csak használja az USB-meghajtót, és indulhat. Akár mobileszközéről is bemutathatja. A WUGA WUXGA projektor szuperfényes képeket kínál üzleti találkozójához vagy osztályához. A kapcsolatok széles skálája gyerekjátékká teszi a számítógéphez és táblagéphez való csatlakozást. A beépített 10 W-os hangszóró tiszta hangot biztosít. Az RJ45 abszolút irányítást kínál a hálózat felett több helyiségben.

Full HD 1080p

Az 1080p felbontás tűs, éles és részletes HD képeket eredményez – kicsinyítés és tömörítés nélkül. Ez tökéletes Blu-Ray filmek, HD TV-adások nézéséhez és játékkonzolokkal történő használatra.

Nagy kontrasztarány

Adjon képeinek nagyobb mélységet – a nagy kontrasztarány miatt a fehérek világosabbnak, a feketék pedig fekete feketének tűnnek. Ez életre kelti képeit, a szövegek pedig élesek és világosak – ideális üzleti és oktatási célokra.

Nagy kontrasztarány

Native Office Viewer

Tartsa előadását közvetlenül a projektorról – laptop vagy PC nélkül. A beépített Office Viewer lehetővé teszi ezt. Másolja a Word, Excel, PowerPoint, PDF vagy JPEG fájljait USB-meghajtóra, SD-kártyára vagy microSD-kártyára (a projektor csatlakozóitól függően *), és mutassa meg őket nagy képernyőn.

* Olvassa el a projektor és csatlakozásainak specifikációit

Native Office Viewer

Vezeték nélküli bemutatás

Az opcionális vezeték nélküli USB-adapter és az ingyenes HDCast Pro alkalmazás segítségével vezeték nélkül prezentálhat mobileszközéről vagy laptopjáról. Az Android, iOS, Windows és Mac rendszeren elérhető HDCast Pro App * lehetővé teszi videók, fényképek, audio fájlok és dokumentumok vezeték nélküli streamingjét. Az alkalmazás segítségével jegyzeteket fűzhet a fájlokhoz, megtekintheti a webhelyeket, és készüléke kameráját használhatja dokumentumkameraként.

Vezeték nélküli bemutatás

Vízszintes trapézkorrekció és négy sarokbeállítás

Legyen szó vízszintes, függőleges trapézkorrekcióról vagy négy sarok beállításról az egyenletes képek érdekében – ez a kivetítő mindkettőre képes. Ezért szokatlan elhelyezésre is alkalmas, egyenetlen falakkal vagy hasonlókkal.

Vízszintes trapézkorrekció és négy sarokbeállítás

Energiatakarékos

A speciálisan tervezett lámpa üzemmódokkal akár 70% -kal csökkentheti az energiafogyasztást. Minden üzemmód pozitívan befolyásolja a lámpa élettartamát, és csökkenti a karbantartási és üzemeltetési költségeket.

Gyors folytatás

Ha a projektor véletlenül kikapcsol, ennek a funkciónak köszönhetően azonnal bekapcsolhatja.

Automatikus kikapcsolás funkció

Van, amikor a kivetítő be van kapcsolva, bár nincs rá szükség. Az energiatakarékosság érdekében ezekben az esetekben az automatikus kikapcsolási funkció biztosítja, hogy a projektor egy előre meghatározott idő után kikapcsoljon.

Adatlap

Típus

WU470

Gyártó

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

20000:1

Fényerő

5000 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Lámpa élettartam

2500 óra

Csatlakozók

Csatlakozások: 1 x HDMI 1.4a 3D támogatás, 1 x HDMI 1.4a 3D támogatás + MHL, 1 x VGA (YPbPr / RGB), 1 x 3,5 mm-es audio, 1 x USB-A olvasó
Kimenet: 1 x VGA (YPbPr / RGB), 1 x audio 3,5 mm

Technológia

DLP

Tömeg

3 kg

Zajszint

31 dB

Garancia

3 év; Lámpára 1 év/ 1.000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma WU470 DLP projektor” értékelése elsőként