A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma W460ST projektor

428.780 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
DLP technológia
20,000:1 kontrasztarány
4200 Lumen fényerő
2500 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma W460ST projektor

A beépített irodai megjelenítő segítségével USB-meghajtóról gondtalan, ingyenes és kábeltartalmú prezentációkat adhat. A mobilkészülékről akár vezeték nélkül is adhat előadásokat. A W460ST kivetítő ideális az intuitív, vonzó üzleti találkozók és osztálytermi órák, az ultra fényes képek optimális láthatósága érdekében.

Emellett a bemenetek széles köre lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakozzon olyan eszközökhöz, mint a számítógépek és a tabletek. A beépített 10 W-os hangszóró tiszta és hangos hangot biztosít.

A végső vezérlés érdekében a projektor RJ45-tel van ellátva, így több helyiségben is felügyelheti és vezérelheti a hálózatot.

Eco +
Az Eco + technológia nagyfokú kontrasztot, javított lámpa élettartamot és energiatakarékos funkciókat ötvöz, amelyek könnyen használhatók, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

Energiatakarékosság
A speciálisan kialakított lámpa üzemmódok segítségével akár 70% -kal csökkentheti az energiafogyasztást. Mindegyik üzemmód pozitív hatással van a lámpa élettartamára, miközben csökkenti a költségét és a karbantartást.

Gyors összefoglaló
Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a projektor azonnal bekapcsolódjon, ha véletlenül kikapcsol.

24/7
Az Optoma projektorokat úgy tervezték, hogy a nap 24 órájában normál irányban működjenek. Alkalmas olyan alkalmazásokhoz, ahol hosszabb használati idő szükséges. 24 órás feltételektől függően.

24/7 Üzemeltetés – normál lámpa garancia érvényes. A projektor garanciája a szokásos üzleti órákon alapul. Az optimális teljesítmény érdekében az Optoma azt javasolja, hogy a kivetítőt kikapcsolja vagy készenléti állapotban helyezze el 24 óránként, hogy meghosszabbítsa a lámpa élettartamát.

Kiváló kontraszt
Nagyobb kontrasztú kivetítővel adjon további mélységet a képhez. A versengő technológiával összehasonlítva az Optoma DLP projektorok világosabb fehéreket és rendkívül gazdag feketéket biztosítanak, a képek életre kelnek és a szöveg éles és tiszta – ideális üzleti és oktatási alkalmazásokhoz.

Hivatalos Optoma Oldal

Típus

W460ST

Gyártó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

20000:1

Fényerő

4200 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Lámpa élettartam

2500 óra

Bemenetek

1 x HDMI 1.4a 3D támogatás, 1 x HDMI 1.4a 3D támogatás + MHL, 1 x VGA (YPbPr / RGB), 1 x hang 3,5 mm, 1 x USB-A olvasó

Zajszint

29 dB

Tömeg

2,95 kg

Gyári tartozékok

AC tápkábel, Távirányító, 2x AAA elem, Alapvető felhasználói kézikönyv

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma W460ST projektor” értékelése elsőként