A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma W381 projektor

160.100 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
DLP technológia
3900 Lumen fényerő
25.000:1 kontrasztarány
6000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma W381 projektor

Praktikus, fényes és hatalmas

A 3900 lumen fényes Optoma W381 segítségével prezentációi maradandó benyomást fognak kelteni – még nappali fényben is. Ez a kompakt és nagy teljesítményű projektor sRGB-valósághű és gazdag színeket kínál. Előadásai borotvaélesek lesznek – függetlenül attól, hogy üzleti tevékenységet folytatnak vagy tanítanak. Ezenkívül hosszú lámpa élettartamot és energiatakarékos funkciókat kínál, amelyek alacsony összes üzemeltetési költséget biztosítanak.

A nagyszámú csatlakozásnak, a beépített hangszórónak és az USB tápellátásnak köszönhetően nagyon egyszerűen csatlakoztatható. A HDMI-kulcs, például az Optoma HDCast Pro vagy a Google Chromecast (mindkettő külön kapható), valamint egy laptop, PC vagy Blu-Ray lejátszó csatlakoztatása gyors és egyszerű.

Nagy kontrasztarány

Adjon nagyobb mélységet képeinek – a nagy kontrasztarány miatt a fehérek világosabbnak, a feketék pedig fekete feketének tűnnek. Ez életre kelti képeit, a szövegek pedig élesek és világosak – ideális üzleti és oktatási célokra.

Nagy kontrasztarány

Energiatakarékos

A speciálisan tervezett lámpa üzemmódokkal akár 70% -kal is csökkentheti az energiafogyasztást. Mindegyik üzemmód pozitívan befolyásolja a lámpa élettartamát, és csökkenti a karbantartási és üzemeltetési költségeket.

Gyors folytatás

Ha a projektor véletlenül kikapcsol, ennek a funkciónak köszönhetően azonnal bekapcsolhatja.

Eco AV némítás

Maradjon kézben az előadás alatt az ECO AV némítás funkcióval. Hívja fel hallgatóságának figyelmét azzal, hogy elhalványul a vászontól, amikor a képre nincs szükség. Ez azonnal akár 70% -kal csökkenti az energiafogyasztást, és meghosszabbítja a lámpa élettartamát.

Közvetlen bekapcsolás

A kivetítő az áramellátás után azonnal bekapcsol. Ezzel elkerülhető a távirányítón vagy a billentyűzeten történő további bekapcsolás – ideális a “fő” kapcsolóval rendelkező helyiségekben történő használatra

Automatikus kikapcsolás funkció

Azonnal kapcsolja ki a kivetítőt habozás nélkül. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárni a kivetítő lehűlését, mielőtt kikapcsolná.

Adatlap

Típus

W381

Gyártó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

25000:1

Fényerő

3900 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Lámpa élettartam

6000 óra

Csatlakozók

Csatlakozások: 1 x HDMI 1.4a 3D támogatás, 1 x VGA (YPbPr / RGB), 1 x kompozit videó, 1 x audio 3,5 mm
Kimenetek: 1 x VGA, 1 x 3,5 mm-es audio, 1 x USB-A tápegység 1A

Technológia

DLP

Tömeg

3 kg

Zajszint

29 dB

Garancia

2 év; Lámpára: 1 év / 1.000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma W381 projektor” értékelése elsőként