A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma UHZ65UST lézer projektor

1.677.840 Ft

UHD (3840×2160) felbontás
DLP technológia
3500 Lumen fényerő
2.500.000:1 kontrasztarány
30.000 óra lézer élettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma UHZ65UST lézer projektor

CinemaX 4K UHD ultrarövid lézer projektor

A CinemaX sorozat részeként a stílusos ultra-rövid vetítésű projektor felejthetetlen képeket nyújtanak digitális 4K UHD mozi minőségben, saját otthonának kényelméből. A lézertechnika precíz, valósághű színvisszaadást kínál a DCI-P3 lefedettség 87% -ával – tökéletesen megfelel a nagy képernyős élményének.

A legmodernebb technológiával és funkciókkal felszerelt UHZ65UST projektor HDR és HLG kompatibilis, és kifinomult PureMotion keret interpolációs feldolgozással rendelkezik, amely kiküszöböli a mozgás elmosódását vagy rázkódását, valamint hangvezérlést, streaming alkalmazásokat.

4K UHD felbontás

A több mint 8 millió pixellel rendelkező 4K UHD felbontás négyszer több részletet jelenít meg a képernyőn, mint a Full HD, és éles, élethű és gazdag színeket nyújt. 

4K UHD felbontás

HLG kompatibilis

Hybrid Log Gamma (HLG) HDR tartalom fogadására és megjelenítésére alkalmas. Az Optoma HLG kompatibilis projektorai lehetővé teszik, hogy még több részletet és textúrát láthasson. Az objektumok valósághűbbnek tűnnek, és a további részletek nagyobb mélységet közvetítenek.

HLG kompatibilis

Telített színek

Függetlenül attól, hogy filmekről, tévéműsorokról vagy videojátékokról van szó: Az Optoma projektorok lenyűgözően gazdag színeket nyújtanak minden környezetben és minden tartalomhoz. Házimozi projektoraink a Rec.709 színvilággal, a nemzetközi HDTV szabványgal dolgoznak a pontos színvisszaadás érdekében.

Telített színek

Lézertechnika

Az Optoma lézer projektorok csak kiváló minőségű lézertechnikát alkalmaznak a lehető legjobb kép kivetítéséhez. Sok helyzetben a lézer projektorok észlelt fényereje kétszerese lehet a hagyományos lámpa modelljének. Ezen felül nagyobb hatékonyságot is biztosítanak az egyenletes fényerő biztosítása érdekében. Ezen felül kiváló színteljesítményt, azonnali be- és kikapcsolást és kivételes, akár 20 000 órás élettartamot kínálnak.

Lézertechnika

Teljes 3D

Az Optoma projektorok gyakorlatilag bármilyen 3D forrásból jeleníthetnek meg 3D tartalmat – beleértve a 3D Blu-ray lejátszókat, 3D tévéműsorokat és játékkonzolokat.

Teljes 3D

TapCast

A TapCast alkalmazással vezeték nélkül és további hardver nélkül jeleníthet meg és oszthat meg tartalmat nagy képernyőn.

Beépített médialejátszó

A beépített médialejátszóval filmeket nézhet közvetlenül a projektoráról – laptop vagy számítógép nélkül.

Vízszintes trapézkorrekció és négy sarokbeállítás

Legyen szó vízszintes, függőleges trapézkorrekcióról vagy négy sarok beállításról az egységes képek érdekében – ez a kivetítő mindkettőre képes. Alkalmas egyenetlen falú elhelyezésekhez is.

Adatlap

Típus

UHZ65UST

Gyártó

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Képarány

16:9

Kontrasztarány

2500000:1

Fényerő

3500 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

30000 óra

Csatlakozók

Csatlakozások 3 x HDMI 2.0, 1 x USB-A olvasó
Kimenetek: 1 x S / PDIF, 1 x USB-A tápellátás 1,5 A, 1 x audio 3,5 mm

Technológia

DLP

Tömeg

11 kg

Zajszint

28 dB

Garancia

3 év; Lámpa garancia: 5 év / 12.000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma UHZ65UST lézer projektor” értékelése elsőként