A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma UHZ50 projektor

880.000 Ft

UHD (3840×2160) felbontás
DLP technológia
2.500.000:1 kontrasztarány
3000 Lumen fényerő
30000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma UHZ50 projektor

Intelligens 4K UHD lézeres otthoni szórakoztató projektor

Készüljön fel egy teljesen új moziélményre saját otthona kényelmében. A stílusos UHZ50 lézerprojektor élénk 4K UHD felbontást biztosít a hihetetlenül éles képekhez, kivételesen tiszta és élénk filmekhez, TV-műsorokhoz, játékokhoz és sportokhoz. A mellékelt továbbfejlesztett játékmóddal a játékosok élvezhetik a gyorsan mozgó akciókat 16,7 ms válaszidővel 4K-ban 60 Hz-en és 4 ms-os 1080P-ben 240 Hz-en.

A legújabb technológiával és funkciókkal teli, stílusos kivetítő HDR és HLG kompatibilitást, három HDMI 2.0 bemenetet, zökkenőmentes hangvezérlést, streaming alkalmazásokat és beépített médialejátszót kínál. A lézertechnológia hosszan tartó, kivételes színpontosságot biztosít kiterjedt DCI-P3 lefedettséggel – tökéletes az otthoni nagyképernyős élmény újrateremtéséhez.

NAGY KÉPERNYŐS SZÓRAKOZÁS

Hozzon létre és tekintse meg a projektoros TV-nél jóval nagyobb képeket. Hatalmas, akár 300 hüvelykes képet* készíthet. Tökéletes a magával ragadó moziélmény újrateremtéséhez otthona kényelmében.

*A képernyő mérete a rendelkezésre álló helytől (falméret és távolság) és a környezeti fényviszonyoktól függ.

Nagy képernyős szórakozás

FÉNYEK MEGTEKINTÉSKOR

Ez a sokoldalú otthoni szórakoztató projektor a nagy fényerőt és az élénk színeket ötvözi az élénk, élethű látvány érdekében jól megvilágított környezetben* – ideális TV-műsorok, sport- és filmnézéshez vagy a családdal vagy barátokkal való játékhoz a nap bármely szakában.

* Közvetlen napfény vagy a képernyőre irányított fény nélkül.

Fények megtekintéskor

VALÓDI 4K UHD FELBONTÁS

Az Ultra HD 4K felbontás élesebb, élethű képeket és gazdagabb színeket biztosít – így közelebb ülhet a képernyőhöz, és még magával ragadó élményben lehet része.

DLP kivetítőink CTA (Consumer Technology Association) által jóváhagyott True 4K UHD felbontást biztosítanak, amely 8,3 millió pixel kivetítésére képes a képernyőn. Ez négyszer több részletet jelent, mint a Full HD, és kétszer annyi a versenytárs technológiából, amely mindössze 4,1 millió pixelt biztosít.

Valódi 4K UHD felbontás

HDR ÉS HLG KOMPATIBILIS

Képes HDR10 és Hybrid Log Gamma (HLG) HDR tartalom fogadására és megjelenítésére. Ezzel az Optoma projektorral sokkal több részletet és textúrát láthat. A tárgyak szilárdabbnak és élethűbbnek tűnnek, az extra részletek pedig nagyobb mélységérzetet keltenek.

HDR és HLG kompatibilis

CSODÁLATOS SZÍN

Nézze filmjeit, TV-műsorait és játsszon lenyűgöző színekkel bármilyen környezetben. Az Optoma projektorok megbízható teljesítményt nyújtanak bármilyen tartalomhoz és környezethez. Otthoni kivetítőink képesek reprodukálni a Rec.709 színskálát, a nemzetközi HDTV szabványt, amely garantálja a filmszínek pontos visszaadását, pontosan úgy, ahogyan azt a rendező tervezte. Vagy telítettebb színek az ütős kinézetű képért, kiválóan alkalmas játékokhoz és animációs filmekhez.

PUREMOTION

A kifinomult képkocka-interpolációs technológiát alkalmazó fejlett mozgásvezérlési feldolgozás kiküszöböli az elmosódást vagy a kép remegését, még nagy sebességű műveletsorok esetén is.

LÉZER TECHNOLÓGIA

Az Optoma lézerprojektorok kiváló minőségű lézereket használnak a vetített kép elkészítéséhez. A lézeres megvilágítású projektorok érzékelt fényereje sok esetben kétszerese lehet egy egyenértékű lámpa alapú modellnek. Megnövelt hatékonyságot biztosítanak az egyenletes fényerő, a kiváló színteljesítmény, az azonnali be-/kikapcsolás és a rendkívüli, akár 30 000 órás élettartam érdekében.

SZÍNKEZELŐ RENDSZER (CMS)

Pontos, élethű színek megjelenítése, hogy a legjobban illeszkedjenek a környezetéhez. Ez az egyedülálló funkció rugalmasságot biztosít a színbeállítások finomhangolásához az optimális pontosság érdekében.

ISF MÓDOK

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy elmentse a kalibrált nappali és éjszakai mód beállításait a lehető legjobb megtekintési élmény érdekében.

TELJES 3D

Az Optoma projektorok valódi 3D tartalmat jelenítenek meg szinte bármilyen 3D forrásból, beleértve a 3D Blu-ray lejátszókat, a 3D műsorszórást és a legújabb generációs játékkonzolokat.

KETTŐS HDMI BEMENET

Játsszon, streameljen videókat és ossza meg fotóit a nagy képernyőn, otthona kényelmében. A kettős HDMI bemenetnek köszönhetően egyetlen kábellel egyszerűen csatlakoztathatod játékkonzolodhoz, set-top boxodhoz, laptopodhoz, PC-hez, Blu-ray lejátszóhoz vagy médiastreamelődhöz. Akár intelligens kivetítővé is alakíthatja, ha csatlakoztat egy HDMI-kulcsot, mint például a Google Chromecast™, az Amazon Fire TV, az Apple TV™ vagy a Roku® stick .

Kettős HDMI bemenet

BEÉPÍTETT MÉDIALEJÁTSZÓ

Nézzen filmeket közvetlenül a projektorról, laptop vagy számítógép nélkül a beépített médialejátszó segítségével. Egyszerűen másolja át fájljait egy USB-meghajtóra, és nézze meg őket a nagy képernyőn.

TOVÁBBFEJLESZTETT JÁTÉKMÓD

A továbbfejlesztett játékmód optimalizálja a kivetítőt a maximális kontraszt és az élénk színek érdekében, hogy minden részletet rögzítsen. Ezenkívül a bemeneti késleltetést akár {{ProjInput_Lag}} ms-ra csökkenti a villámgyors válaszidő érdekében.

Megjegyzés: Ha ez a beállítás engedélyezve van, bizonyos beállítások le lesznek tiltva. További információért olvassa el a felhasználói kézikönyvet.*

240 HZ-ES SIMA MOZGÁS

Élvezze az ultrasima folyadékmozgást és a csökkentett szellemképet. A magas frissítési gyakoriság megkönnyíti az események nyomon követését, így nagyobb esélye van arra, hogy korábban elérje célját. Ideális gyors akciójátékokhoz.

1080p240Hz PC-s játékok

JÁTÉK MÓD

A Játék mód a maximális kontrasztra és élénk színekre optimalizálja a kivetítőt, hogy minden részletet megörökítsen – így marad ideje a győzelemre összpontosítani.

Játék mód

TÖBBET LÁTNI

Lépjen bele az akcióba a lehető leglenyűgözőbb élménnyel – egy hatalmas, akár 300 hüvelykes képernyővel.* Az átlagos tévénél jóval nagyobb, osztott képernyős többjátékos játékok élvezetesebbek a nagy képernyőn.

Többet látni

INTEGRÁLT HANGSZÓRÓ

Tegye teljessé otthoni szórakoztatását egy erőteljes beépített hangszóró kényelmével a kivételes hangminőség és a költséges külső hangszórók használata nélküli egyszerű beállítás érdekében.

24P

A legtöbb filmet 24 képkocka/másodperc (fps) sebességgel rögzítik. Az eredeti kép tisztaságának megőrzése érdekében az Optoma projektorok 24 képkocka/mp-es nagyfelbontású forrásokat fogadnak, hogy a filmeket pontosan a rendező szándéka szerint jelenítsék meg.

24p

USB TÁPELLÁTÁS

Használja az USB-A portot egy HDMI-kulcs, például a Google Chromecast tápellátásához.

FÜGGŐLEGES LENCSEELTOLÁS

Egyszerűsítse a telepítést a függőleges lencseeltolással, amely szélesebb körű kivetítő elhelyezési lehetőségeket biztosít. Ez megkönnyíti a kivetítő elhelyezését a szobában, és szélesebb körű képernyőméretet tesz lehetővé.

GEOMETRIAI KORREKCIÓ

Állítsa be az egyes pontokat, hogy a kép tökéletesen négyzet alakú legyen a fejlett beépített geometriai korrekciós eszközzel. Ideális, ha nem használ képernyőt, és egyenetlen falat szeretne kivetíteni.

FALSZÍN BEÁLLÍTÁS

Nincs fehér fala vagy vetítővászonja? Nincs mit! A „Falszín” beállítással a fal színe alapján módosíthatja a vetített képet. Hat opció közül választhat, könnyedén beállíthatja a táblára, világossárga, világoszöld, világoskék, rózsaszín és szürke falakat a legpontosabb színskála eléréséhez.

Falszín beállítás

OPTOMA CONNECT ALKALMAZÁS

Egy többcélú alkalmazás, amely lehetővé teszi

  1. Állítsa be az Alexát és a Google Asszisztenst
  2. Irányítsd a projektort okoseszközödről
  3. Hozzon létre és ütemezzen be az InfoWall személyre szabott, személyre szabott digitális falát

IFTTT

Az IFTTT (If This Then That) egy ingyenes webalapú szolgáltatás, amely lehetővé teszi egyszerű feltételes utasítások, úgynevezett kisalkalmazások láncainak létrehozását. Az appleteket olyan események indítására használják, mint például a projektor kikapcsolása, amikor elhagyja a házat.

ALKALMAZÁSOK ELEMRE

A beépített App Store – Marketplace segítségével elérheti a kompatibilis alkalmazásokat, például a YouTube-ot és a Spotify-t. Tökéletes filmek, TV-műsorok és klipek streameléséhez.

Megjegyzés: Az Optoma projektorok az Android testreszabott verzióján futnak. A Google Play szolgáltatások nem támogatottak. Nem minden harmadik féltől származó alkalmazás kompatibilis, és minősége és felbontása eltérő lehet.

Alkalmazások elemre

KREATÍV SZEREPLŐK

Vezeték nélkül jeleníthet meg és ossza meg a tartalmat nagy képernyőn a Creative Cast alkalmazás vagy az asztali szoftver segítségével.

Könnyen tükrözze Android, iOS, Windows, MacOS vagy Chrome eszközét egyetlen gombnyomással. Vagy vezeték nélkül átküldheti a mobileszközén tárolt képeket és dokumentumokat. Az alkalmazás vezeték nélküli egérként és billentyűzetként is működik, lehetővé téve a projektor vezérlését.

Adatlap

 

 

Típus

UHD50

Gyártó

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Képarány

16:9

Kontrasztarány

2500000:1

Fényerő

3000 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

30000 óra

Technológia

DLP

Zajszint

29 dB

Tömeg

4,8 kg

Garancia

3 év; Lámpa garancia: 5 év / 12.000 óra

Méret

337 x 265 x 119,3 mm

Csatlakozók

Bemenetek 2 x HDMI 2.0, 3 x USB-A, 1 x HDMI 2.0 (eARC)
Kimenetek 1 x Audio 3,5 mm, 1 x S/PDIF
Vezérlés 1 x RS232, 1 x RJ45, 1 x 12 V trigger, 1 x 3D szinkron

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma UHZ50 projektor” értékelése elsőként


Kedvezményes interaktív csomagajánlataink!

Interaktív csomag I:

BenQ MW855UST projektor + konzol:
Ultra közeli vetítési távolságú projektor, WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, DLP technológia, 10000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia

Interaktív csomag II:

Epson EB-685W projektor + konzol:
WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, LCD technológia, 14000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia