A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma DS322E projektor

123.500 Ft

SVGA (800×600) felbontás
DLP technológia
3800 Lumen fényerő
22.000:1 kontrasztarány
6000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma DS322E projektor

Fényes vetítés

Világos és élénk prezentációkat könnyedén, a nap bármely szakában. A tárgyalókhoz és tantermekhez tervezett DS322 elképesztő színű, hosszú élettartamú és energiatakarékos funkciókkal rendelkezik.

Ez a projektor könnyen csatlakoztatható több bemenettel, beépített hangszóróval és USB tápellátással. Tökéletes a HDMI-kulcsok, például a Google Chromecast, vagy egy laptop, PC vagy Blu-ray lejátszó csatlakoztatásához a tiszta, kivetített képek hanggal. Hordozható és könnyű, a kivetítő telepíthető vagy útközben elvihető a helyszínen kívüli találkozókra.

Telített színek

Akár filmek, tévéműsorok vagy videojátékok: Az Optoma projektorok lenyűgözően gazdag színeket nyújtanak minden környezetben és minden tartalomhoz. Házimozi projektoraink a Rec.709 színvilággal, a nemzetközi HDTV szabványgal dolgoznak a pontos színvisszaadás érdekében.

Nagy kontrasztarány

Adjon képeinek nagyobb mélységet – a nagy kontrasztarány miatt a fehérek világosabbnak, a feketék pedig feketének. Ez életre kelti képeit, a szövegek pedig élesek és világosak – ideális üzleti és oktatási célokra.

Nagy kontrasztarány

Teljes 3D

Az Optoma projektorok gyakorlatilag bármilyen 3D forrásból jeleníthetnek meg 3D tartalmat – beleértve a 3D Blu-ray lejátszókat, 3D tévéműsorokat és játékkonzolokat.

Energiatakarékos

A speciálisan tervezett lámpamódokkal akár 70% -kal is csökkentheti az energiafogyasztást. Mindegyik üzemmód pozitívan befolyásolja a lámpa élettartamát, és csökkenti a karbantartási és üzemeltetési költségeket.

Gyors folytatás

Ha a projektor véletlenül kikapcsol, ennek a funkciónak köszönhetően azonnal bekapcsolhatja.

Eco AV némítás

Maradjon kézben az előadás alatt az ECO AV némítás funkcióval. Hívja fel hallgatóságának figyelmét azzal, hogy elhalványul a vászontól, amikor a képre nincs szükség. Ez azonnal akár 70% -kal csökkenti az energiafogyasztást, és meghosszabbítja a lámpa élettartamát.

Közvetlen bekapcsolás

A kivetítő az áramellátás után azonnal bekapcsol. Ezzel elkerülhető a távirányítón vagy a billentyűzeten történő további bekapcsolás – ideális a “fő” kapcsolóval rendelkező helyiségekben történő használatra

Automatikus kikapcsolás funkció

Azonnal kapcsolja ki a kivetítőt habozás nélkül. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárnia, amíg a kivetítő lehűl, mielőtt kikapcsolná.

Adatlap

Típus

DS322E

Gyártó

Felbontás

SVGA (800×600)

Képarány

4:3

Kontrasztarány

22000:1

Fényerő

3800 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Lámpa élettartam

6000 óra

Csatlakozók

Csatlakozások: 1 x HDMI 1.4a 3D támogatás, 1 x VGA (YPbPr / RGB), 1 x kompozit videó, 1 x audio 3,5 mm
Kimenetek: 1 x VGA, 1 x 3,5 mm-es audio, 1 x USB-A tápegység 1A

Technológia

DLP

Tömeg

3 kg

Zajszint

29 dB

Garancia

2 év; Lámpára: 1 év / 1.000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma DS322E projektor” értékelése elsőként