A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma DS315e projektor

108.650 Ft

SVGA (800×600) felbontás
DLP technológia
20000:1 kontrasztarány
3600 lumen fényerő
6000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma DS315e projektor

Ragadja meg a hallgatóság figyelmét a lenyűgöző színekkel prezentációk, vagy akár iskolai órák alkalmával. Az Optoma Optoma DS-315E projektorok megbízható teljesítményt nyújtanak, és remek színeket produkálnak, legyen szó bármilyen tartalomról, illetve környezetről. Tökéletes választás különböző grafikus és videóprezentációkhoz egyaránt.

Kiváló kontraszt

Érjen el nagyobb képmélységet egy nagykontrasztú projektorral. Az Optoma DLP projektorok fényes fehér és ultra-gazdag fekete színeket produkálnak, a kivetített szövegek élesek és tiszták – legyen szó üzleti vagy akár oktatási felhasználásról.

Eco+

Az Eco+ technológia egyesíti a jó kontrasztarányt, a lámpaélettartamot és az energiatakarékos működést. Használata egyszerű, miközben az energia-felhasználás alacsonyabbá válik.

Energiatakarékos

A speciális lámpaüzemmódok használatával akár 70%-kal csökkenthető az energiafogyasztás. Minden üzemmód pozitív hatást gyakorol a lámpa élettartamára, miközben csökkenti az üzemeltetés költségeit.

Gyors újraindítás

Ez a funkció lehetővé teszi a projektor azonnali újraindítását, ha véletlenül kikapcsolták azt.

Automatikus kikapcsolás

Előfordul, hogy a projektor bekapcsolva marad, annak ellenére, hogy éppen nem használják. Az energiatakarékosság jegyében az „Automatikus kikapcsolás” funkció automatikusan kikapcsolja az eszközt a beállított idő elteltével, ha az éppen nincs használatban.

Eco AV-„némítás”

Tartsa meg az irányítást a prezentációja felett az ECO AV-„némítás” funkcióval. Terelje el a közönsége figyelmét a képről – takarja el azt, amikor éppen nincs rá szükség. Ezzel akár 70%-kal csökkenthető az energiafogyasztás is, és tovább növelhető a lámpa élettartama.

Közvetlen bekapcsolás

A projektor azonnal elindul, amint csatlakoztatják az elektromos hálózathoz. Így nincsen szükség a manuális (távirányítóval történő) bekapcsolásra. Ideális központi áramtalanítóval ellátott termekbe.

Közvetlen kikapcsolás

Kapcsolja ki projektorát azonnal – nem szükséges megvárni, hogy az eszköz lehűljön, mielőtt kikapcsolná.

 

Optoma Adatlap

Típus

DS315e

Gyártó

Felbontás

SVGA (800×600)

Képarány

4:3

Kontrasztarány

20000:1

Lámpa élettartam

6000 óra

Fényerő

3600 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Technológia

DLP

Zajszint

27 dB

Tömeg

3 kg

Garancia

36 hónap

Bemenetek

VGA, kompozit

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma DS315e projektor” értékelése elsőként