A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma DC554 dokumentum kamera

234.490 Ft

3MP kamera
17x optikai zoom / 8x digitális zoom
2 x HDMI, 2 x VGA
A3 (297 x 420 mm) (11.7 x 16.5 ins)
30 képkocka/másodperc
SDHC (32GB max.)
Beépített MIC
Beépített hangszóró
5 év garancia

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2029496688620 Kategóriák: , Címkék: ,

Optoma DC554 dokumentum kamera

UHD felbontású részletekbe menő megjelenítés — a könnyű tanításért

JELENÍTSEN MEG MINDEN RÉSZLETET

Amikor emberek tanításáról van szó, gyakran a részletek számítanak igazán.  A képesség, hogy megossza ötleteit és a tudását nagy közönséggel hatalmas előny és kihívás is egyben.
Csak helyezze a bemutatni kívánt tárgyat az Optoma DC554 dokumentum kamera alá, csatlakoztassa a projektorhoz, és már elő is állt a dokumentumkamera alatt végbemenő folyamatok nagy képernyős megjelenítése. Az elhangzó információk tisztán láthatóvá válnak mindenki számára.

A DC554 13 megapixeles kamerája, 544-szeres zoom és és a 30 képkocka/másodperces maximális felbontású video gondoskodik a lenyűgöző képminőségről, illetve olyan részletek megjelenítéséről, melyek szabad szemmel nem láthatók.

Készítsen fotókat vagy videókat a kamera funkció használatával, és használja fel azokat következő előadása során — mindezt könnyen és egyszerűen.

A DC554 erőteljes, megbízható és felhasználóbarát funkciókban gazdag eszköz, amely forradalmasíthatja a tanórákat és az előadásokat.

EGYSZERŰ MŰKÖDTETÉS

Nem minden felhasználó jártas új, összetett vetítési rendszerek használatában, azonban a DC554 használata egyszerű és könnyen megtanulható. Csak kapcsolja be a dokumentum kamerát, csatlakoztassa a projektorhoz vagy a számítógéphez és kész is a használatra.

Más dokumentum kamerákkal ellentétben a vezérlőgombok a kamera talp felületén találhatók, így nem jelent fennakadást, ha esetleg elhagyja a távirányítót.

RENDKÍVÜLI VIDEÓTELJESÍTMÉNY

Nyűgözze le a közönségét a másodpercenként 30 képkocka/másodperces lejátszási sebességű, teljes felbontásban megjelenített videóval.

LENYŰGÖZŐ KÉPMINŐSÉG

Jelenítsen meg még több részletet a legújabb 13 MP érzékelő és a 3840×2160 kimenet eredményeként.  A nagy teljesítményű 17-szeres optikai zoom az utrafinom részleteket is szemmel láthatóvá teszi.

RÖGZÍTSEN ÉLETTEL TELI VIDEÓKAT 30 KÉPKOCKA/MÁSODPERC SEBESSÉGGEL

Elképesztő képminőség és videó teljesítmény segít megragadni és hosszú távon fenntartani közönsége figyelmét.

MENTSEN KÉPEKET KÖZVETLENÜL SD KÁRTYÁRA — MAX 32 GB

A képek és a videók könnyedén menthetők közvetlenül SD vagy SDHC kártyára, melyek számítógép használata nélkül bárhol és bármikor megnyithatók lesznek későbbi előadások során. A rugalmasság érdekében képeket 0.8MP, 2MP, 5MP vagy 8MP méretben is mentheti.

RÖGZÍTSE ÉS MENTSE

Néha szeretnénk elmenteni amit a kameránk lát: a “SNAP” gomb megnyomásával a kép vagy a videó rögzítésre kerül az SD kártyán. A képek visszanézéséhez csak nyomja meg a “playback” gombot. Amennyiben a képeket vagy videóit hosszú távon merevlemezen szeretné tárolni, a mellékelt USB kábel és szoftver által csatlakozhat PC-re.

FLEXIBILIS KAR

A hihetetlenül rugalmas kart úgy tervezték, hogy a tanárok és a diákok számára egyszerűen hajlítható, így semmi sem korlátozza a tökéletes szögbe való beállítást.

MAGASFOKÚ VEZÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK

A DC554 dokumentum kamerával határtalanná válik az irányítás. Ha például szeretné bemutatni valami befagyasztását úgy, hogy közben végig megjelenítésre kerül az eredeti állapot, a kép a képben funkció megadja erre a lehetőséget. Így könnyedén megvalósítható két tárgy összehasonlító elemzése.

RÖGZÍTSEN VIDEÓT ÉS HANGANYAGOT

A beépített mikrofon lehetővé teszi videók és hanganyagok egyszerű rögzítését, így multimédia tartalmakkal gazdagíthatja prezentációit.

KÖRNYEZETBARÁT LED MEGVILÁGÍTÁS

Bizonyos fényviszonyok között szükségessé válhat a tárgy megvilágítása. A DC554 erre a célra környezetbarát, nem melegedő, energiatakarékos higanymentes LED fényforrást használ, azonban a kiváló érzékenység miatt a megvilágításra csak ritkán van szükség. A rugalmasság növelése érdekében a fényforrás használatakor három fényerő közül választhat.

ÁRAMELLÁTÁS USB-N KERESZTÜL

A DC554 áramellátása megvalósítható egy egyszerűen USB-n keresztül, amennyiben nem a található a közelben konnektor. Ezáltal a kamera nem kényszerül fix helyen való működtetésre, így akár óra közben mozgathatja az osztálytermen belül.

Típus

DC554

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Gyártó

Bemenetek

2x VGA, HDMI, USB

Garancia

24 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma DC554 dokumentum kamera” értékelése elsőként