A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma DC552 dokumentum kamera

172.260 Ft

Súly: 2,48 kg
Méret: 180 x 540 x 400 mm
Megvilágítás: LED lámpák
Érzékelő: 13M pixel
Pixel: 13M
Biztonság: Kingston zár

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2087299071711 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Optoma DC552 dokumentum kamera

Ami a tanulási tartalom közvetítését illeti, gyakran a részletek számítanak. Ötleteinek és ismereteinek megosztása nagy közönséggel nehéz lehet. A DC552 dokumentumkamerával könnyedén elhelyezhet objektumokat a kamera alatt, csatlakoztathatja őket egy kivetítőhöz, és mindent bemutathat élőben nagy képernyőn FULL HD felbontásban. Ily módon az információ jól látható és könnyen érthető még nagy közönség számára is. A tanárok, az előadók és a diákok most már a legkisebb tárgyakat vagy részletes kísérleteket is megoszthatják nagyobb közönséggel az Optoma megjelenítővel. Alkalmas tantermekhez, előadótermekhez, tanácstermekhez és előadótermekhez, kiváló lehetőséget kínál a hallgatóknak az interaktív tanulási élményre.

Könnyű kezelhetőség

Az Optoma dokumentumkamerák használata egyszerű és intuitív. Egyszerűen kapcsolja be, csatlakoztassa projektorhoz, panelhez, laptophoz vagy számítógéphez, és a dokumentumkamera használatra kész. A fő kezelőszervek az alapegységen találhatók a könnyű kezelés érdekében.

Lenyűgöző képminőség

Bemutatja a legkisebb tárgyakat további részletekkel a legújabb lencse- és érzékelőtechnológiának köszönhetően. Az erős zoom ezt felerősíti, és hihetetlenül tiszta részleteket nyújt, amelyek gyakran nem láthatók az emberi szem számára.

Rugalmas csuklós kar

A rendkívül rugalmas csuklós karnak köszönhetően tökéletesen igazítható, előre-hátra mozgatható az egyes helyiségek között és elraktározható. Tökéletesen igazítható és beállítható.

Kép a képben, rögzítés és rögzítés

Fagyassza le a képet az eredeti tárgy mozgatása közben, vagy hasonlítsa össze az objektumokat a Kép a képben (PIP) funkcióval. Képeket is készíthet, forgathat és fordíthat.

LED világítás

A fejbe épített LED-világítás három fényerő-szintet tartalmaz, amelyek szükség esetén további fényt adnak. Vezérelhető akár a távirányítóval, akár a készülék lábával.

 

Adatlap

Gyártó

Típus

DC552

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Csatlakozók

Csatlakozások 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x audio 3,5 mm
Kimenetek: 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x USB-B, 1 x audio 3,5 mm, 1 x USB-A, 1 x SD kártya
Vezérlés 1 x RS232

Garancia

3 év

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma DC552 dokumentum kamera” értékelése elsőként