A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma DC450 dokumentum kamera

184.500 Ft

Súly: 1,65 kg
Méret (használatkor): 160 x 200 x 530 mm
Összecsukva: 160 x 200 x 375 mm
Megvilágítás: LED lámpák
Beépített memória: 115 MB
Képsebesség: 30 kép / mp (max)
Nagyítás: 136X-os zoom

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2096179496599 Kategóriák: , Címkék: ,

OPTOMA DC450 DOKUMENTUM KAMERA

Optoma DC450 dokumentum kamera — a kommunikáció továbbfejlesztése

JELENÍTSEN MEG MINDEN RÉSZLETET

Amikor emberek tanításáról van szó, gyakran a részletek számítanak igazán.  A képesség, hogy megossza ötleteit és a tudását nagy közönséggel hatalmas előny és kihívás is egyben.
Csak helyezze a bemutatni kívánt tárgyat az Optoma DC450 dokumentum kamera alá, csatlakoztassa a projektorhoz, és már elő is állt a dokumentumkamera alatt végbemenő folyamatok nagy képernyős megjelenítése. Az elhangzó információk tisztán láthatóvá válnak mindenki számára.

A DC450 8 megapixeles kamerája, 136x zoom és és a 30 képkocka/másodperces maximális felbontású video gondoskodik a lenyűgöző képminőségről, illetve olyan részletek megjelenítéséről, melyek szabad szemmel nem láthatók.

Készítsen fotókat vagy videókat a kamera funkció használatával, és használja fel azokat következő előadása során — mindezt könnyen és egyszerűen.

A DC450 erőteljes, megbízható és felhasználóbarát funkciókban gazdag eszköz, amely forradalmasíthatja a tanórákat és az előadásokat.

EGYSZERŰ MŰKÖDTETÉS

Nem minden felhasználó jártas új, összetett vetítési rendszerek használatában, azonban a DC450 használata egyszerű és könnyen megtanulható. Csak kapcsolja be a dokumentum kamerát, csatlakoztassa a projektorhoz vagy a számítógéphez és kész is a használatra.

Más dokumentum kamerákkal ellentétben a vezérlőgombok a kamera talp felületén találhatók, így nem jelent fennakadást, ha esetleg elhagyja a távirányítót.

RENDKÍVÜLI VIDEÓTELJESÍTMÉNY

Nyűgözze le a közönségét a másodpercenként 30 képkocka/másodperces lejátszási sebességű, teljes felbontásban megjelenített videóval.

LENYŰGÖZŐ KÉPMINŐSÉG

Jelenítsen meg még több részletet a legújabb 8 MP CMOS érzékelő és a full 1080p kimenet eredményeként.  A nagy teljesítményű 136-szoros zoom az utrafinom részleteket is szemmel láthatóvá teszi.

RÖGZÍTSEN ÉLETTEL TELI VIDEÓKAT 30 KÉPKOCKA/MÁSODPERC SEBESSÉGGEL

Elképesztő képminőség és videó teljesítmény segít megragadni és hosszú távon fenntartani közönsége figyelmét.

MENTSEN KÉPEKET KÖZVETLENÜL SD KÁRTYÁRA — MAX 32 GB

A képek és a videók könnyedén menthetők közvetlenül SD vagy SDHC kártyára, melyek számítógép használata nélkül bárhol és bármikor megnyithatók lesznek későbbi előadások során. A rugalmasság érdekében képeket 0.8MP, 2MP, 5MP vagy 12MP méretben is mentheti.

RÖGZÍTSE ÉS MENTSE

Néha szeretnénk elmenteni amit a kameránk lát: a “SNAP” gomb megnyomásával a kép vagy a videó rögzítésre kerül az SD kártyán. A képek visszanézéséhez csak nyomja meg a “playback” gombot. Amennyiben a képeket vagy videóit hosszú távon merevlemezen szeretné tárolni, a mellékelt USB kábel és szoftver által csatlakozhat PC-re.

FLEXIBILIS KAR

A hihetetlenül rugalmas kart úgy tervezték, hogy a tanárok és a diákok számára egyszerűen hajlítható, így semmi sem korlátozza a tökéletes szögbe való beállítást.

MAGASFOKÚ VEZÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK

A DC450 dokumentum kamerával határtalanná válik az irányítás. Ha például szeretné bemutatni valami befagyasztását úgy, hogy közben végig megjelenítésre kerül az eredeti állapot, a kép a képben funkció megadja erre a lehetőséget. Így könnyedén megvalósítható két tárgy összehasonlító elemzése.

RÖGZÍTSEN VIDEÓT ÉS HANGANYAGOT

A beépített mikrofon lehetővé teszi videók és hanganyagok egyszerű rögzítését, így multimédia tartalmakkal gazdagíthatja prezentációit.

KÖRNYEZETBARÁT LED MEGVILÁGÍTÁS

Bizonyos fényviszonyok között szükségessé válhat a tárgy megvilágítása. A DC450 erre a célra környezetbarát, nem melegedő, energiatakarékos higanymentes LED fényforrást használ, azonban a kiváló érzékenység miatt a megvilágításra csak ritkán van szükség. A rugalmasság növelése érdekében a fényforrás használatakor három fényerő közül választhat.

ÁRAMELLÁTÁS USB-N KERESZTÜL

A DC450 áramellátása megvalósítható egy egyszerűen USB-n keresztül, amennyiben nem a található a közelben konnektor. Ezáltal a kamera nem kényszerül fix helyen való működtetésre, így akár óra közben mozgathatja az osztálytermen belül.

 

Típus

DC450

Felbontás

XGA (1024×768)

Gyártó

Bemenetek

HDMI, USB, VGA

Garancia

3 év


Akciós Interaktív Csomagajánlatunk!

BenQ MW855UST projektor + konzol:
Ultra közeli vetítési távolságú projektor, WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, DLP technológia, 10000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, vetítésre optimalizált munkafelület, tábla fizikai befoglaló méretei / aktív felület / tömeg: 2060 mm x 1243 mm x 30 mm / 1954 mm x 1137 mm / 24 kg

Kedvezményes bruttó ár: 599.000 Ft / csomag

                                   BENQ MW855UST+