A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma DC350 dokumentum kamera

112.900 Ft

Súly: 1,2 kg
Méret (használatkor): 160 x 200 x 400 mm
Összecsukva: 160 x 200 x 300 mm
Megvilágítás: LED lámpák
Beépített memória: 22,5 MB
Képsebesség: 30 kép / mp (max)
Nagyítás: 40X-es zoom

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2063855318391 Kategóriák: , Címkék: , ,

Optoma DC350 dokumentum kamera

Optoma DC350 dokumentum kamera — a kommunikáció továbbfejlesztése

Jelenítsen meg minden részletet

Amikor emberek tanításáról van szó, gyakran a részletek számítanak igazán.  A képesség, hogy megossza ötleteit és a tudását nagy közönséggel hatalmas előny és kihívás is egyben.
Csak helyezze a bemutatni kívánt tárgyat az Optoma DC350 dokumentum kamera alá, csatlakoztassa a projektorhoz, és már elő is állt a dokumentumkamera alatt végbemenő folyamatok nagy képernyős megjelenítése. Az elhangzó információk tisztán láthatóvá válnak mindenki számára.

A DC350 5 megapixeles kamerája, 40x zoom és és a 30 képkocka/másodperces maximális felbontású video gondoskodik a lenyűgöző képminőségről, illetve olyan részletek megjelenítéséről, melyek szabad szemmel nem láthatók.

Készítsen fotókat vagy videókat a kamera funkció használatával, és használja fel azokat következő előadása során — mindezt könnyen és egyszerűen.

A DC350 erőteljes, megbízható és felhasználóbarát funkciókban gazdag eszköz, amely forradalmasíthatja a tanórákat és az előadásokat.

Egyszerű működtetés

Nem minden felhasználó jártas új, összetett vetítési rendszerek használatában, azonban a DC350 használata egyszerű és könnyen megtanulható. Csak kapcsolja be a dokumentum kamerát, csatlakoztassa a projektorhoz vagy a számítógéphez és kész is a használatra.

Más dokumentum kamerákkal ellentétben a vezérlőgombok a kamera talp felületén találhatók, így nem jelent fennakadást, ha esetleg elhagyja a távirányítót.

Rendkívüli videóteljesítmény

Nyűgözze le a közönségét a másodpercenként 30 képkocka/másodperces lejátszási sebességű, teljes felbontásban megjelenített videóval.

Lenyűgöző képminőség

Jelenítsen meg még több részletet a legújabb 5 MP CMOS érzékelő és a full 720p kimenet eredményeként.  A nagy teljesítményű 40-szeres zoom az utrafinom részleteket is szemmel láthatóvá teszi.

Rögzítsen élettel teli videókat 30 képkocka/másodperc sebességgel

Elképesztő képminőség és videó teljesítmény segít megragadni és hosszú távon fenntartani közönsége figyelmét.

Mentsen képeket közvetlenül SD kártyára — Max 32 GB

A képek és a videók könnyedén menthetők közvetlenül SD vagy SDHC kártyára, melyek számítógép használata nélkül bárhol és bármikor megnyithatók lesznek későbbi előadások során. A rugalmasság érdekében képeket 0.8MP, 2MP, 5MP vagy 12MP méretben is mentheti.

Rögzítse és mentse

Néha szeretnénk elmenteni amit a kameránk lát: a “SNAP” gomb megnyomásával a kép vagy a videó rögzítésre kerül az SD kártyán. A képek visszanézéséhez csak nyomja meg a “playback” gombot. Amennyiben a képeket vagy videóit hosszú távon merevlemezen szeretné tárolni, a mellékelt USB kábel és szoftver által csatlakozhat PC-re.

Flexibilis kar

A hihetetlenül rugalmas kart úgy tervezték, hogy a tanárok és a diákok számára egyszerűen hajlítható, így semmi sem korlátozza a tökéletes szögbe való beállítást.

Magasfokú vezérlési lehetőségek

A DC350 dokumentum kamerával határtalanná válik az irányítás. Ha például szeretné bemutatni valami befagyasztását úgy, hogy közben végig megjelenítésre kerül az eredeti állapot, a kép a képben funkció megadja erre a lehetőséget. Így könnyedén megvalósítható két tárgy összehasonlító elemzése.

Rögzítsen videót és hanganyagot

A beépített mikrofon lehetővé teszi videók és hanganyagok egyszerű rögzítését, így multimédia tartalmakkal gazdagíthatja prezentációit.

Környezetbarát LED megvilágítás

Bizonyos fényviszonyok között szükségessé válhat a tárgy megvilágítása. A DC350 erre a célra környezetbarát, nem melegedő, energiatakarékos higanymentes LED fényforrást használ, azonban a kiváló érzékenység miatt a megvilágításra csak ritkán van szükség. A rugalmasság növelése érdekében a fényforrás használatakor három fényerő közül választhat.

Áramellátás USB-n keresztül

A DC350 áramellátása megvalósítható egy egyszerűen USB-n keresztül, amennyiben nem a található a közelben konnektor. Ezáltal a kamera nem kényszerül fix helyen való működtetésre, így akár óra közben mozgathatja az osztálytermen belül.

 

Típus

DC350

Felbontás

XGA (1024×768)

Gyártó

Bemenetek

DC5V, SD, USB, VGA

Garancia

Gyártói garancia

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma DC350 dokumentum kamera” értékelése elsőként