A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Medium MovieLux Mobil 175x131cm,4:3

101.900 Ft

Matt fehér felület
A vászon mérete: 180 x 200 cm
Vetíthető felület: 175×131 cm
Körben 2,5 cm-es fekete keret
Elölről vetíthető D típusú
A kifutó mérete: 66,5 cm

Engedélyezett utánrendelésre

Medium MovieLux Mobil 175x131cm, 4:3

MEDIUM Movielux Mobil — bárhol bármikor használatra kész

A MOBILITÁS SZABADSÁGA

A több fogantyúval felszerelt négykerekű gurítható vászontok lehetővé teszi a vászon helyiségek közötti egyszerű mozgatását, szabad utat engedve a széleskörű, rugalmas használatnak. A MovieLux Mobil vékony kialakításából adódóan könnyen illeszkedik szinte bármilyen vetítési környezetbe, helyigény megszabta korlátok nélkül.

PROFESSZIONÁLIS FELÜLET, LENYŰGÖZŐ KÉP

A D típusú elölről vetíthető matt fehér felület fényvisszaverési faktora a DIN 19045 szerint kb. 1,2. A vászon hátoldalán lévő fekete fényzáró réteg gondoskodik arról, hogy a projektorból érkező fénysugarak ne jussanak át a vászonfelületen, így egyetlen képrészlet sem vész el. Emellett a szövetbázisú üvegszálas anyag a vetített képet legjobb minőségében kelti életre.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

A MovieLux Mobil nagyon könnyen, szerszámok nélkül néhány egyszerű mozdulattal felállítható és összecsukható. A tartóváz kiemelését gázrugók segítik, így erőfeszítés nélkül bárki könnyedén használni tudja.

ESZTÉTIKUM ÉS STABILITÁS EGYÜTTESE

Az elegáns fekete vászontok, és tartóváz tervezése során különös hangsúlyt kapott a gyakori összecsukásból, illetve a mozgatásból adódó fokozott mechanikai igénybevételnek való ellenállás. A precízen kidolgozott vászontok mindemellett megóvja a vászonfelületet a portól, így az hosszú távon tiszta marad.

MEDIUM MovieLux Mobil adatlap

 

 

Típus

1924891

Gyártó

Képarány

4:3

Képszélesség

175 cm

Garancia

12 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Medium MovieLux Mobil 175x131cm,4:3” értékelése elsőként