A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

MEDIUM CombiFlex 200×200 Tripod

43.990 Ft

Elölről vetíthető, D típusú
Fényvisszaverési faktor a DIN 19045 szerint: kb. 1,2
Matt fehér, szövetbázisú
Hátoldal: fekete

Engedélyezett utánrendelésre

MEDIUM CombiFlex 200×200 Tripod

A MEDIUM Combiflex Tripod háromlábú vetítővászon a legjobb választás, ha egyszerűen használható, de megbízható mobil megoldásra van szüksége vállalati környezetben vagy otthonában.

KÖNNYED MOBILITÁS

A MEDIUM Combiflex Tripod háromlábú vetítővászon tervezésekor kifejezetten olyan felhasználói igényeket helyeztek előtérbe, melyek a vászon magasfokú mobilitását kívánják meg.
Ennek köszönhetően néhány egyszerű mozdulattal szinte bárhol könnyedén és gyorsan felállítható, illetve összecsukható, a hordfogantyúval pedig kényelmesen mozgatható. A lábak rögzítését rugó segíti, biztosítva azok stabilitását, így a vásznat bármilyen padlófelületen biztonsággal elhelyezheti. Az elforgatható vászontok a használaton kívüli vászon helyigényét minimálisra csökkenti, így nem kell a tárolási problémákon törnie a fejét.

RUGALMASSÁG NYÚJTOTTA LEHETŐSÉGEK

A Combiflex Tripod vásznat korlátlan elhelyezési lehetősége mellett 1:1 képaránya teszi univerzálisan használhatóvá. A vászonfelület tetszőleges mértékben húzható ki a tokból, így bármilyen képarányú projektor képéhez formátumhelyes vetítőfelületet képes biztosítani.  A vázon lévő rögzítőkar használatával a vászon magassága fokozatmentesen állítható és alkalmazkodni képes az adott vetítési körülményekhez.

PROFESSZIONÁLIS FELÜLET, LENYŰGÖZŐ KÉP

A D típusú elölről vetíthető matt fehér felület fényvisszaverési faktora a DIN 19045 szerint kb. 1,2. A hátoldalán lévő fekete fényzáró réteg gondoskodik arról, hogy a projektorból érkező fénysugarak ne jussanak át a vászonfelületen, így egyetlen képrészlet sem vész el. Emellett a szövetbázisú üvegszálas anyag a vetített képet legjobb minőségében kelti életre.

MEGBÍZHATÓSÁG HOSSZÚ TÁVON

Az acél tartóváz precíz kidolgozás eredményeként stabilitást biztosít a vászonnak mindennapos igénybevétel mellett is. A vászonfelület védelméről az elegáns fehér nyolcszögletű acél vászontok gondoskodik.

FOKOZZA KÉNYELMÉT AZ OPCIONÁLIS HORDTÁSKÁVAL

A Tripod vásznak kiegészítő termékeként gyártott, hordfogantyúval ellátott cipzáras hordtáskák tovább egyszerűsítik a szállítást ha különböző helyszíneken prezentál.

MEDIUM Combiflex Tripod adatlap

 

Típus

16412

Gyártó

Képszélesség

200 cm

Vászontok szélesség

210 cm