A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Maxell MPWU9101B-SD projektor alapobjektívvel

5.466.700 Ft

10 000 ANSI lumen fényerő
Lézer fényforrás
WUXGA 1920×1200 felbontás
30.000:1 kontrasztarány

Engedélyezett utánrendelésre

Maxell MPWU9101B-SD projektor alapobjektívvel

 • Maxell izgatottan jelenti be az MP-WU9101B, az első 10 000 lumenes lézerfény-projektorukat. Az új lézerdiódás fényforrás megközelítőleg 20 000 órás működési időt igényel és karbantartást nem igényel. 24 órás felhasználást biztosít a digitális feliratok alkalmazására, és tökéletes választás nagy előadótermek, konferencia termek, múzeumok, valamint koncert- vagy színpadi produkciók számára. Ráadásul 10 000 ANSI lumen fényerő és 30000: 1 kontrasztarány szuper fényes kijelzőt eredményez, kiemelkedő képet mutatva.A Maxell MP-WU9101B mindig a technológia élvonalában van egy HDBaseT ™ -en bekapcsolt kivetítő, amely a tömörítetlen HD multimédia tartalmak otthoni és kereskedelmi forgalmazását egyetlen CAT5e / 6 kábellel biztosítja. A HDBaseT egyedülálló abban a képességében, hogy a professzionális telepítőknek sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb módon biztosítsák a tömörítetlen HD videofelvételeket. A további nyugalom érdekében a Maxell MP-WU9101B készülékét nagyvonalú ötéves garancia, valamint világszínvonalú szerviz- és támogatási programjaink támogatják.

  Jellemzők:

  • 10 000 ANSI lumen fényerő
  • Lézer foszfor fényforrás
  • 360 ° -os telepítés
  • Motoros zoom, fókusz és lencse váltás
  • Alkalmas nehéz felhasználáshoz, digitális jelzésekhez és 24/7 alkalmazásokhoz
  • Karbantartás ingyenes!
  • Öt digitális bemenet: HDBaseT, HDMI x 2, DVI-D x 1, 3G SDI x 1
  • Széles lencse-opció – Kompatibilis a Maxell 9000-es sorozatú objektívjeivel (Ez a modell lencse nélkül szállít)
  • Támogatja a Web Control, a PJLink, a Crestron Roomview, az AMX és az Extron XTP-t

   Egyedi tulajdonságok

   Kiemelésfokozó: A Maxell eredeti technológiája valósághűbbé teszi a képeket, növelve az élességet, a fényt és az árnyékot, hogy a képek ugyanolyan világosak legyenek, mint a síkképernyős eszköz képei. Az effektusokat a környezetének megfelelően három szinttel is beállíthatja, hogy a kivetített képek színei megegyezzenek az általuk ábrázolt objektumok aktuális színével.

   Színkezelés:
   Lehetővé teszi a 6 szín (piros, zöld, kék, cián, bíbor és sárga) HUE, SATURATION, LUMINANCE megváltoztatását anélkül, hogy befolyásolnák egymást. Ezzel az új technológiával például csak a kékes színeket változtathatja meg, például az eget, miközben a többi színt megtartja a kék színű HUE beállításával.

   DICOM® szimulációs mód:
   A DICOM (digitális képalkotás és kommunikáció az orvostudományban) szimulációs módja olyan szürkeárnyalatos képeket vetít, amelyek megközelítik a DICOM 14. rész előírásait. Ez a mód ideális szürkeárnyalatos orvosi képek, például röntgenfelvételek megtekintésére edzési és oktatási célokra.

   Geometriai javítás:
   A geometriai korrekció a számítógépről a speciális alkalmazás segítségével lehetséges. Kivetítés lehetséges gömbfelületeken és sarkokkal rendelkező felületeken, valamint a hagyományos lapos képernyőkön.

   Élkeverés:
   A kivetítők Edge Blending funkcióval vannak felszerelve, amely lehetővé teszi egy kép zökkenőmentes kivetítését több kivetítő segítségével.

   Azonnali keverés: Könnyen elvégezheti a keverési eljárást bármilyen speciális berendezés használata nélkül.

   HDCR (nagy dinamikus kontraszttartomány):
   Ha az átlagvetítőket fényes helyiségekben használják, akkor a kép sötétebb színei romlanak, és a képek homályossá válnak. Ezzel a funkcióval javítják a szobavilágítás vagy a külső fényforrások okozta homályos képeket, és a növekvő kontraszthoz hasonló hatás jön létre. Ez tiszta képet eredményez még világos helyiségekben is.

   Karbantartásmentes üzemeltetés:
   Körülbelül 20.000 óra karbantartásmentes üzemeltetés. Nincs szükség lámpa vagy légszűrő cseréjére, ez drasztikusan csökkenti az izzók cseréjéhez szükséges összes tulajdoni költséget és az időt.

   Hálózati vezérlés, karbantartás és biztonság:
   A beágyazott hálózat lehetővé teszi több kivetítő kezelését és vezérlését a LAN-on keresztül. A szolgáltatások között szerepel az események ütemezése, a központi jelentés, a képátvitel és az e-mail értesítések a reaktív és rutin karbantartáshoz.

   Tökéletes illeszkedés:
   Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az egyes sarkokat egymástól függetlenül beállítsa. Ez a szolgáltatás segít a geometriai és a bonyolult torzítások helyrehozásában. A Perfect Fit lehetővé teszi, hogy a kivetített kép gyorsan és könnyen illeszkedjen a képernyőhöz.

   Kép képből és Kép a képen:
   Képek két bemeneti jelből egyszerre. Picture by Picture (P by P) lehetővé teszi két kép egymás közötti összehasonlítását. A Kép a képben (P a P-ben) lehetővé teszi az egyik kép megjelenítését a másik képen. Ezek a funkciók akkor hasznosak, ha két adatsort vagy más anyagot kell összehasonlítani.

   360 o Elforgatás / álló vetítés:
   A 360o és az álló vetítés elforgatása kreatív alkalmazásokhoz és a nagyobb telepítési rugalmassághoz.

   3D-s rendszer a DLP Link segítségével:
   A 3D-s megtekintéshez nincs szükség speciális 3D-kibocsátóra.

 • Mellékelt tartozékok

  USA tápkábel (20A / 125V és 15A / 250V), euró-tápkábel, távirányító, AA elemek x 2, vezetékes távoli kábel, RS-232C kábel, RGB kábel, rögzítő kupak, felhasználói kézikönyv CD, felhasználói kézikönyv.

 • 5 év garancia

Maxell MPWU9101B projektor

Típus

MPWU9101BSD

Gyártó

Technológia

DLP

Fényerő

10000 Lumen

Kontrasztarány

30000:1

Lámpa élettartam

20000 óra

Szín

fekete

Képarány

16:10

Bemenetek

1 db HDBaseT, 1 db DVI-D, 1 db VGA, 2 db HDMI, BNC, SDI

Garancia

60 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Maxell MPWU9101B-SD projektor alapobjektívvel” értékelése elsőként