A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Maxell MP-WX5603G projektor

940.800 Ft

6000 ANSI lumen fényerő
WXGA (1280 x 800) felbontás
3LCD technológia
16:10 képarány
1.500.000:1 kontrasztarány

Engedélyezett utánrendelésre

Maxell MP-WX5603G projektor

A Maxell 6000 ANSI lumenes, 3LCD-es modellel bővíti a lézerprojektor sorozatát.

Egyedi tulajdonságok

Hosszú élettartamú, 20 000 órás lézerfényforrás:
A fényforrás egyesíti a kék lézerdiódákat és a foszfort, amely több mint 6000 lument képes elérni. A vetített kép világos és tiszta, élénk színekkel. Mivel a lámpa cseréje nem szükséges, csökkennek a karbantartási költségek, és mivel a higanylámpákat nem használják, a kivetítők környezet barátak. Ráadásul a Maxell egyedi hűtőrendszere eco  üzemmódban alacsony 27dB zajszintet érhet el.
A fényforrás élettartama normál üzemmódban körülbelül 20 000 óra, de más módok használatával, amelyek csökkentik a fényerőt vagy az üzemidőt, élettartama meghosszabbítható 50 000 óráig. Ezek a mód-beállítások a projektor alkalmazásától függően különböző célokra használhatók.

Kiemelés- fokozó :
A
Maxell eredeti technológiája valósághűbbé teszi a képeket, növelve az élességet, a fényt és az árnyékot, hogy a képek ugyanolyan világosak legyenek, mint a síkképernyős eszköz képei. Az effektusokat a környezetének megfelelően három szinttel is beállíthatja, hogy a kivetített képek színei megegyezzenek az általuk ábrázolt objektumok aktuális színével.

Aspect Zoom:
Aspect Zoom teszi a képernyőn a maximális képméretet, miközben megtartja a kép oldalát.

Automatikus bekapcsolás:
Amikor a kivetítő készenléti állapotban van, és érzékeli a külső eszköz bemeneti jelét, ez a funkció elindítja a kivetítőt, hogy automatikusan megjelenítse a képet a képernyőn. Ez megkönnyíti a kivetítő indítását és a gyorsabb és könnyebb bemutatást.

  • Ez a funkció nem érhető el, ha a KÉSZLETI ÜZEMMÓD NETWORK (WOL) vagy SAVING értékre van állítva.
  • Ez a funkció akaratlanul működhet a csatlakoztatott külső eszközön.

Klónozási funkció:
Másolja a beállítási adatokat az egyik kivetítőről a másik modellre a kivetítő adatklónozó alkalmazásán keresztül. A klónozás nem csak a PJ-beállítások szinte minden mentését, például a gamma és a keystone mentését, számtalan órát takarít meg a telepítés és a telepítés során.

HDCR2 (nagy dinamikus kontraszttartomány):
Ha az átlagvetítőket fényes helyiségekben használják, akkor a kép sötétebb színei romlanak, és a képek homályossá válnak. Ezzel a funkcióval javítják a szobavilágítás vagy a külső fényforrások okozta homályos képeket, és a növekvő kontraszthoz hasonló hatás jön létre. A HDCR2 nemrégiben történt javítása nemcsak az automatikus hangjavítást, hanem az automatikus színjavítást is lehetővé teszi. Ez tiszta és élénk képeket eredményez még világos helyiségekben is.

Perfect Fit 2:
Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az egyes sarkokat és oldalakat egymástól függetlenül beállítsa. A Perfect Fit 2 függőleges és vízszintes digitális korrekciót biztosít mind a hordó, mind a tűpárna torzításaival. Ez a szolgáltatás segít a geometriai és a bonyolult torzítások helyrehozásában. A Perfect Fit 2 lehetővé teszi a kivetített kép gyors és egyszerű illesztését a képernyőhöz.

Kivetítő gyors csatlakozási alkalmazás mobil eszközökhöz:
iOS és Android alkalmazásaink kivetítővezérlést kínálnak, valamint képeket, dokumentumfájlokat és a webhely tartalmát is megjeleníthetik. Elérhető iPad®, iPhone® és Android készülékekhez. Működik a LAN-on keresztül az RJ-45 porton vagy opcionális USBWL5G vezeték nélküli adapteren keresztül.

Alapfelszereltség

Bemeneti forrás elnevezése:
A
felhasználók a bemeneti forrásokat egyszerű nyelven tudják elnevezni a gyári alapértelmezett nevek helyett.

Lens Shift: Lens Shift:
Az
objektív eltolásával beállíthatja a kép helyzetét a képernyőn az beállító kézi elfordításával. Ez a beállítás akkor hasznos, ha a képet a pozícióba illeszti anélkül, hogy trapézkorrekciót okozna.

Hálózat vezérlése, karbantartása  és  biztonság:
A
beágyazott hálózat lehetővé teszi több kivetítő kezelését és vezérlését a LAN-on keresztül. A szolgáltatások között szerepel az események ütemezése, a központi jelentés, a képátvitel és az e-mail értesítések a reaktív és rutin karbantartáshoz.

Picture By Picture:
Lehetővé teszi a két bemeneti forrás tartalmának egyszerre történő megjelenítését, egymás mellett egy képernyőn. Két forrást használhat, köztük 2 HDMI-t is, mindkét kép azonos képernyőmérettel rendelkezik. Ez a szolgáltatás ideális telekonferencia-alkalmazásokhoz.

Picture in Picture:
Lehetővé teszi egy kép megjelenítését egy másik képen belül, két forrásból, beleértve a 2 HDMI-t.

PIN-zár / Saját képernyő / Saját szöveg:
A
PIN-zár védelme korlátozhatja a kivetítő felhasználóit. A MyScreen PIN-zár a rögzített képeket a kezdőképernyőn tartja. A felhasználók bármilyen névlogót beállíthatnak a MyScreen-re, világosan azonosítva a tulajdonjogot. A MyText lehetőséget ad arra, hogy szöveget írjon a kezdőképernyőn, például a modell nevét, sorozatszámát vagy helyét.

Kompatibilis a vezeték nélküli bemutatóval:
Csatlakoztassa a projektort a számítógéphez vagy a hálózathoz az opcionális USB vezeték nélküli adapter segítségével (cikkszám: USBWL5G).

360 ° elforgatás / portré vetítés:
A 360 ° elforgatás és az álló vetítés kreatív alkalmazásokhoz és a nagyobb telepítési rugalmasság érdekében.

Típus

MPWX5603G

Gyártó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Fényerő

6000 Lumen

Kontrasztarány

1500000:1

Képarány

16:10

Lámpa élettartam

20000 óra

Szín

fehér

Tömeg

8,2 kg

Fényforrás

lézer

Garancia

5 év

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Maxell MP-WX5603G projektor” értékelése elsőként