A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Maxell MC-EW3551E projektor

252.600 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
3LCD technológia
3800 ANSI Lumen fényerő
20000:1 kontrasztarány
6000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Maxell MC-EW3551E projektor

A Maxell eredeti technológiája, hogy javítja az élességet, a fényt és az árnyékot, hogy a képek ugyanolyan világosak legyenek, mint a síkképernyős eszköz képei. Az effektusokat a környezetének megfelelően három szinttel is beállíthatja, hogy a kivetített képek színei megegyezzenek az általuk ábrázolt objektumok aktuális színével. HDCR2 (nagy dinamikus kontraszttartomány): Ha az átlagvetítőket fényes helyiségekben használják, akkor a kép sötétebb színei romlanak, és a képek homályossá válnak. Ezzel a funkcióval javítják a szobavilágítás vagy a külső fényforrások okozta homályos képeket, és a növekvő kontraszthoz hasonló hatás jön létre. A HDCR2 nemrégiben történt javítása nemcsak az automatikus hangjavítást, hanem az automatikus színjavítást is lehetővé teszi. Ez tiszta és élénk képeket eredményez még világos helyiségekben is.

Klónozási funkció:

Másolja a konfigurációs beállításokat az egyik kivetítőről a másikra ugyanabban a modellben az USB memória segítségével. A klónozás szinte az összes PJ-beállítást, például a gamma-ot és a keystone-t mentheti az USB-memória segítségével.

ImageCare technológia: Az ImageCare egy lámpateljesítmény-szabályozó funkció, amely egyesíti az optimális képteljesítményt a maximális energiamegtakarítással az energiafelhasználás csökkentésével, a kontrasztarány javításával és a lámpa élettartamának meghosszabbításával.

Képoptimalizáló: A Image Optimizer automatikusan beállítja a HDCR2-t és az Accentualizer-et a láthatóság javítása érdekében, mivel a lámpa fényereje az idő múlásával halványul.

 Perfect Fit 2: Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az egyes sarkokat és oldalakat egymástól függetlenül beállítsa. A Perfect Fit 2 függőleges és vízszintes digitális korrekciót biztosít mind a hordó, mind a tűpárna torzításaival. Ez a szolgáltatás segít a geometriai és a bonyolult torzítások helyrehozásában. A Perfect Fit 2 lehetővé teszi a kivetített kép gyors és egyszerű illesztését a képernyőhöz.

Típus

MCEW3551E

Gyártó

Technológia

3LCD

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Fényerő

3800 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Kontrasztarány

20000:1

Lámpa élettartam

6000 óra

Bemenetek

2x HDMI, 2x VGA, 1x kompozit video, 3x audio

Tömeg

3,5 kg

Zajszint

37 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Maxell MC-EW3551E projektor” értékelése elsőként