A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Marantz NR1711 házimozi rádióerõsítõ

379.990 Ft

7.2 csatornás erősítő
Beépített HEOS és ingyenes HEOS alkalmazás
Beépített Bluetooth és Wi-Fi
Méretek: 440x105x378 mm

Szállítási ideje bizonytalan. 
Kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailen!

Engedélyezett utánrendelésre

Marantz NR1711 házimozi rádióerõsítõ

Hallgassa meg a legzeneibb hangzást egy elegánsan vékony profilból. A Marantz NR1711 7,2 csatornás 8K AV-vevő magával ragadó, nagy hűségű hangot sugároz egy kompakt házból. A hagyományos AV-vevők magasságának felével az NR1711 támogatja a Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X és DTS Virtual:X többdimenziós audioformátumokat. Élvezze a kiváló videóteljesítményt a legújabb HDMI-technológiáknak, például a 8K/60Hz-es áteresztőképességnek vagy felskálázásnak, az eARC-nek, a különféle HDR-formátumok támogatásának, beleértve a HDR10+-t, a Dolby Vision-t, a Hybrid Log-Gamma-t (HLG) és a Dynamic HDR-t, valamint a legújabb játékokat. technológiák, a változó frissítési gyakoriság (VRR) és az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM). Játssza le kiterjedt digitális zenei gyűjteményét a Hi-Res formátumok támogatásával a hálózaton vagy az előlapi USB-porton keresztül. Hallgassa szeretett bakelitjeit a beépített kiváló minőségű phono equalizer segítségével. Streameljen zenét a vezető zenei szolgáltatásokból, és vezérelje az NR1711-et hangvezérléssel az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri segítségével.

 • Vékony kialakítás, kivételes teljesítmény: A hagyományos AV-vevők magasságának felével megegyező vékony profillal az új Marantz NR1711 kivételes teljesítményt és hangminőséget biztosít.
 • 7 csatornás különálló végerősítő minden szórakoztatáshoz: Csatornánként 90 W teljesítménnyel, élvezze kedvenc filmjeit lenyűgöző minőségben.
 • Legújabb HDMI-támogatás: Egy dedikált 8K bemenettel és egy kimenettel rendelkezik a 8K minőségű videóhoz 8K forráseszközökről; A 8K-s felskálázás mind a hat HDMI-porton elérhető
 • Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI-támogatás: Az eARC HDMI-kimenet tömörítetlen és objektumalapú hangformátumokat, például Dolby Atmos-t és DTS:X-et továbbít közvetlenül egy okostévé alkalmazásból az AV-vevőre.
 • Érezze, hogy részese lehet az eseményeknek a legújabb filmtechnológiával: a 8K/60Hz-es áthaladással vagy felskálázással a HDR10+, HLG, Dolby Vision, valamint a Dynamic HDR támogatás mellett kivételes képminőséget tapasztal a fényerő, a tisztaság és a kontraszt tekintetében.
 • Emelje a játékot a következő szintre: Továbbfejlesztett játékizgalom csökkentett késleltetéssel a változó frissítési gyakoriság (VRR), az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) és a Quick Frame Transport (QFT) révén.
 • Nagy felbontású audio streaming Hi-Fi rajongóknak: Élvezze kedvenc Hi-Res minőségi fájllejátszását a FLAC, ALAC és WAV támogatással, valamint a 2,8/5,6 MHz-es DSD-vel.
 • Beépített HEOS és ingyenes HEOS App: A kulcs a digitális zenei streaminghez, a többszobás hang- és hangvezérléshez az egész otthonában.
 • Beépített Bluetooth és Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos támogatással: Szilárd vezeték nélküli hálózati kapcsolat még túlterhelt környezetben is.

 

 • Méretek: 440 x 105 x 378 mm
 • Nettó tömeg: 8,30 kg
Típus

NR1711

Gyártó

Tömeg

8,3 kg

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Marantz NR1711 házimozi rádióerõsítõ” értékelése elsőként


Kedvezményes interaktív csomagajánlataink!

Interaktív csomag I:

BenQ MW855UST projektor + konzol:
Ultra közeli vetítési távolságú projektor, WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, DLP technológia, 10000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia

Interaktív csomag II:

Epson EB-685W projektor + konzol:
WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, LCD technológia, 14000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia