A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

LG 43UH5F-B monitor

377.770 Ft

UHD (3840×2160) felbontás
16:9 képarány
Fényerő: 500
Kontrasztarány: 1.100:1
43″ IPS kijelző
Üzemóra: 24/7

Engedélyezett utánrendelésre

LG 43UH5F-B monitor

Legfontosabb jellemzői

Fényerő (tipikus): 500 cd / m²
Keret: 8,4 mm (T / R / L), 14,4 mm (B)
Mélység: 39,9 mm
Interfész: HDMI (3) / DP / DVI-D / USB 2.0 / RS232C / RJ45 / Audio / IR
Beépített hangszóró és levehető logó
30º-os dönthető telepítés

Az LG UHD Signage felkelti az ügyfelek figyelmét

Az UH5F sorozat egy UHD Signage, melyet különböző beltéri környezetekre optimalizáltak. Kiváló UHD minőséggel, vékony kialakítással és külső porvédelemmel rendelkezik a felhasználók számára.

UHD felbontás

Az FullHD-nél négyszer nagyobb felbontással élénkebbé és reálisabbá teszi a tartalom színét és részleteit. Ezenkívül az LG IPS panellel alkalmazott széles látószög tiszta tartalmat biztosít torzítás nélkül.

 

 

Keskeny keret és praktikus kialakítás

Az UH5F sorozatnak kisebb az előlap mérete és vastagsága, mellyel helyet takarít meg és egyszerűbb a telepítése. Ezenkívül növeli a képernyőn megjelenő élményt, kifinomult dizájnt nyújt, javítva a helyiség arculatát.

IP5X tanúsított tervezés

Az IP5x porbiztos tanúsítás biztosítja, hogy a termék teljes mértékben védett legyen a portól, kiküszöbölve a teljesítményromlás kockázatát.

30°- os dönthető telepítés

Amennyiben egy kijelzőt magasra helyeznek ki, szükség van dőlésszög beállításra, mely kényelmesebbé teszi a tartalom megtekintését.

Automatikus képernyőelforgatás

Az UH5F sorozat a kezdeti telepítési lépésben automatikusan érzékeli tájolását (fekvő vagy álló módban), ezért a kézi elforgatás beállítására nincs szükség. Az OSD és a háttér tartalmának iránya már be lesz állítva, amikor először bekapcsolja a kijelzőt.

Finom beállítás

Az UH5F sorozat egy “vízszintes érzékelővel” van felszerelve, mely segítséget nyújt  felhasználónak a precíz és pontos telepítésben.

Távfelügyelet

Az UH5F sorozat e-mailben értesítést küldhet a felhasználóknak, ha valamilyen probléma merül fel, például a termék külső behatással történő megdöntése, így a felhasználók biztonságosabb módon működtethetik a terméket, mivel azonnal megkapják az információt a problémáról.

Nagy teljesítményű WebOS használat

A beépített négymagos SoC egyszerre több feladatot is képes végrehajtani, miközben zökkenőmentes tartalomlejátszást biztosít médialejátszó nélkül. Az LG webOS platform az intuitív grafikus felhasználói felület és az egyszerű alkalmazásfejlesztő eszközök segítségével növeli a felhasználói kényelmet.

Egyszerű hozzáférhetőség

A korábbi modellektől eltérően, ahol a vezérléshez különféle gombokat kell megnyomni, az UH5F sorozat egyetlen joystickot kínál a be- és kikapcsolás, a bemeneti / beállítási műveletek, a hangerő-szabályozás stb. végrehajtásához.

Adatlap

Méretek

Típus

43UH5F-B monitor

Gyártó

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Képarány

16:9

Kontrasztarány

1100:1

Bemenetek

1 db Audio, 1 db DVI-D, 1 db IR, 1 db RJ45, 1 db RS232, 1 db USB 2.0 (A típusú), 2 db HDMI, DP

Kimenetek

1 db Audio, DP

Tömeg

11,2 kg

VESA felfogatási méret

200×200

Dönthető

Igen

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„LG 43UH5F-B monitor” értékelése elsőként