A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

LG 34GK950G-B ívelt, gamer monitor

396.890 Ft

34″ kijelző
21:9 képarány
5 ms válaszidő
QHD (3440×1440) felbontás

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2008431831727 Kategóriák: , Címkék: , , ,

LG 34GK950G-B ívelt, gamer monitor

Játékhoz optimalizált, a lehető legjobb színekkel

A Nano IPS még részletesebb és szélesebb tartományú színeket kínál a játékokhoz. A Nano IPS már szinte kötelező azoknak a játékosoknak, akik értékelik a hosszú történetfolyamokat és a grafikai teljesítményt.

Maximálisan magával ragadó élmény

A 21:9 képarány az ívelt képernyővel nagyszerű a játékokhoz: a játékosok több információt láthatnak az FPS játékok képernyőjén, így tovább játékban maradhatnak, valamint sokkal jobban bevonódhatnak a játékba a megjelenített szélesebb környezettel, így stratégiai előnyre tehetnek szert.

Minden pillanat kivételes

A monitor G-SYNC™ technológiája és a 120 Hz-es magas képfrissítési sebesség elejét veszi a kép szaggatásának és akadozásának, valamint nagyban csökkenti a bemeneti késleltetést, ezzel zökkenőmentes és tökéletes játékélményt biztosít folyamatos mozgással.

NVIDIA G-SYNC™

A G-SYNC™ technológiával a játékosoknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy a játékban képkockák vesznek el, továbbá megszűnik az akadozás és a szaggatás, amit a videokártya és a monitor képfrissítési sebessége közötti eltérés okoz.

120 Hz (túlhajtással)

A rendkívül gyors képfrissítési sebességgel minden cselekmény azonnal megjelenik a képernyőn. A részletek tisztábban láthatók, így a játék menete simábbá, a vizuális könnyedsége pedig szinte szürreálissá válik.

A fény utat talál

A szférikus megvilágítás közvetett fényforrást hoz létre, amely csökkenti a szem fáradtságát, és javítja a játékélményt azzal, hogy a játékhoz ideális környezetet teremt.

Reagáljon gyorsabban az ellenfeleire!

A monitor minimalizálja a beviteli késleltetést a Dynamic Action Sync használatával, így a játékosok minden egyes mozdulatot azonnal, már a megtörténtükkor láthatnak.

Az ellenfeleknek nincs hová elbújniuk

A játékosok elkerülhetik a legsötétebb helyeken megbúvó mesterlövészeket, és gyorsan elmenekülhetnek, amikor felvillan a torkolattűz.

Célkereszt funkció

Jobb célzás

A pontosabb lövés érdekében a célpont rögzítve van a középpontban.

Global_34GK950G_2018_Feature_11_Crosshair_Desk

Magával ragadó játékkörnyezet

4 oldalon káva nélküli képernyő a lehető leginkább magával ragadó játékkörnyezetet hozza létre. Ezenfelül az ergonomikusan kialakított, V formájú állvány bármilyen játékos szemmagasságához és ülőhelyzetéhez hozzáigazítható.

https://www.lg.com/hu/monitorok/lg-34GK950G-B

Típus

34GK950G-B

Gyártó

Felbontás

QHD (3440×1440)

Képarány

21:9

Kontrasztarány

1000:1

Bemenetek

1 db DisplayPort, HDMI

Kimenetek

Fejhallgató

Gyári tartozékok

HDMI kábel

Tömeg

7,9 kg

Rögzíthetőség

Falra

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„LG 34GK950G-B ívelt, gamer monitor” értékelése elsőként