A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

LG 32UD89-W 4K IPS LED monitor

267.990 Ft

31,5″ kijelző
16:9 képarány
5 ms válaszidő
UHD 4K (3840×2160) felbontás

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2043524180634 Kategóriák: , Címkék: , , ,

LG 32UD89-W 4K IPS LED monitor

Több UHD-tartalom, több élvezet

Az interneten egyre több a 4K-s videó, érdemes tehát a sok millió 4K-s internetes videót natív 3840×2160 UHD 4K felbontásban élvezni. A 4K tartalmak ellenőrizhetők is feltöltés előtt. Értékelni fogod a részletességet, ha meglátod, hogy mit hoz ki az LG UHD 4K monitor a munkád eredményéből.

HDCP 2.2 kompatibilis

Csatlakoztasd bizalommal: Az LG 4K monitor kompatibilis a legújabb HDCP 2.2 másolásvédelmi szabvánnyal, így alkalmas a 4K felbontású streamelt videók, játékkonzolok és Ultra HD Blu-ray lejátszók videóinak megjelenítésére.

Az LG IPS monitor

Az LG IPS-monitorai bármilyen szögből nézve lenyűgöző képminőséget, éles képet és élénk színeket biztosítanak. Minden terméken színkalibrációt végzünk, mielőtt átadnánk neked. Mostantól élethű színekben láthatod a 4K képeket az LG IPS UHD 4K monitorokon.

Rendkívül keskeny káva (4 oldalon) és ArcLine talp

Rendkívül vékony szegély a kijelző négy oldalán a határok nélküli vizuális élmény érdekében. Az ArcLine által tervezett, vékony talp a legkülönbözőbb környezetekben is a legmodernebb látványt biztosítja.

A multidimenzionális élmény, gazdagabb basszus

A beépített hangszórókkal és a gazdag basszus hangzással magával ragadó élményt biztosít. Élvezd a monitorból áradó háromdimenziós hangokat!

USB Type-C™

Az USB Type-C™-portok a kényelem új generációját képviselik; egyetlen kábelen 4K felbontású videók megjelenítését teszik lehetővé, miközben töltést biztosítanak
laptopod/mobileszközöd számára. Az USB Type-C™ csökkenti a kábelrengeteget, és növeli a hatékonyságot.

Egyszerűen a képernyőről vezérelhető beállítások

A beüzemelés és a vezérlés minden lépése egyszerű és problémamentes. Az OnScreen Control (2.0) szoftveres vezérléssel az elforgatást is beleértve az összes képernyőfunkció néhány kattintással beállítható és testreszabható. Keress rá az „OnScreen Control” kifejezésre az LG.com weboldalon.

Számos képernyőfelosztás egyetlen kattintásra

Az OnScreen Control szoftverrel 14 képernyőfelosztási lehetőség között választhatod ki a kívánt beállítást, többfeladatos munkavégzéshez optimalizálhatod a felületet, és a lehető legtöbbet hozhatod ki a rendelkezésedre álló képernyőterületből.

Elforgatható, ergonomikus állvány

Az elfordítható képernyő maximális hatékonyságot biztosít például webszerkesztés és blogolás közben. Igény szerint egyszerűen csak forgasd el a képernyőt, és nézd a képet görgetés nélkül. A kényelmet magasságállító funkció egészíti ki. Az OnScreen Control szoftverrel az elforgatást néhány kattintással beállíthatod és testreszabhatod.

https://www.lg.com/hu/monitorok/lg-32UD89

Típus

32UD89-W

Gyártó

Felbontás

Ultra HD (3840×2160)

Képarány

16:9

Kontrasztarány

1300:1

Bemenetek

1 db DisplayPort, 2 db HDMI, USB-C

Kimenetek

Fejhallgató

Gyári tartozékok

DP to DP, HDMI kábel, Kalibrációs jelentés (papíralapú), Szoftver (CD), Tápkábel, USB-C

Rögzíthetőség

Falra

Tömeg

8,4 kg

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„LG 32UD89-W 4K IPS LED monitor” értékelése elsőként