A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

LG 27MP89HM-S monitor

106.490 Ft

27″ kijelző
16:9 képarány
5 ms GTG válaszidő
Full HD (1920×1080) felbontás

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2008928785175 Kategóriák: , Címkék: ,

LG 27MP89HM-S monitor

Szélesebb, 27” IPS panel, gyönyörűen tiszta kép

A megtekintés élménye tovább fokozódott, hiszen a 4 oldalon keret nélküli monitor mérete 27 hüvelykre nőtt. A kép valósághű élményt biztosít, mivel Full HD IPS technológiával egészítettük ki a monitort, amely így bármely szögből nézve tiszta, torzításmentes képet biztosít.

Továbbfejlesztett karcsú, fémes ArcLine formaterv

A fémes, karcsú ArcLine talp kiemeli az LG prémium monitor karcsú kialakítását. A fémes, karcsú ArcLine talp a meglévőnél vékonyabb és íveltebb lett.

Élvezze a kimagasló színvisszaadást!

A több mint 99% százalékos lefedettségű sRGB-színtérnek és az IPS-kijelzőnek köszönhető valósághű színek magával ragadó munkafelületet biztosítanak.

Védi szemeit, és kényelmes használatot biztosít

A Flicker Safe (Vibrálásmentes) és Reader (Olvasó) mód szemeit a káros kék fénytől védve és a kép vibrálásának szinte nullára csökkentésével járul hozzá a maximális felhasználói kényelemhez.

Tiszta és akadásmentes játékélmény

Az AMD FreeSync™ technológia csökkenti a videó kártya és a monitor képváltási sebességei közötti különbség miatt keletkező képszakadozást és akadozást. Az AMD FreeSync™ technológiájával a játékosok az egész játék során élvezhetik az akadásmentes, folyamatos mozgást anélkül, hogy ehhez videó kártyájukat bővíteniük kellene.

Merüljön bele a játékba!

A Black Stabilizer (Feketestabilizátor) funkció jobb láthatóságot biztosít még sötét képeken is. Továbbá, a MAXXAUDIO® technológiával élvezheti a tiszta magas és mély hangokat

Előre beállított, testreszabott opciók

Az OnScreen Control (Képernyőről vezérelhető beállítások) funkció és a My Display előbeállítások segítségével néhány egérkattintással, egyszerűen testreszabhatja a monitor beállításait.

Testreszabható munkaterület multitaskinghoz

A Screen Split (Képernyőfelosztás) funkció
a képernyő ablakainak átméretezésével több részre osztja a képernyőt. A PIP (kép a képben) móddal munka közben egy, a képernyőn lebegő ablakban nézhet meg videókat.

Javított színmegjelenítés színtévesztők számára

Színkiértékelő algoritmusok segítenek a színtévesztő felhasználóknak, akik számára nehézséget jelent a bizonyos színtartományokon belüli színek megkülönböztetése, hogy a fontos tartalmak továbbra is láthatóak legyenek számukra.

Típus

27MP89HM-S

Gyártó

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Kontrasztarány

Mega

Bemenetek

D-sub, HDMI

Gyári tartozékok

HDMI kábel, Kábeltartó, Tápkábel

Garancia

Gyártói garancia

Tömeg

4,8 kg

VESA felfogatási méret

100×100 mm

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„LG 27MP89HM-S monitor” értékelése elsőként