A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EV-100 digitális megvilágítású projektor

860.900 Ft

WXGA(1280×800) felbontás
3LCD technológia
2000 Lumen fényerő
2.500.000:1 kontrasztarány
20.000 óra lézerélettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EV-100 digitális megvilágítású projektor

2000 lumen fényerejű, alacsony vizuális zajszinttel tervezett, fehér, WXGA kiemelő világítású projektor, amely ideális kiskereskedelmi kijelzők, galériák és múzeumok számára.

Töltse meg mozgással és élettel a kiskereskedelmi kivetítéseit vagy kiállításait az alacsony vizuális zajszintű projektorral, amely minden környezetbe tökéletesen illeszkedik, és a 2000 lumenes fényerővel és a WXGA élességgel elmossa a megvilágítás és a kivetítés közötti határvonalat.

Diszkrét figyelemfelhívás

A LightScene EV-100 lehetővé teszi, hogy azonnal megnyerő vizuális elemeket hozzon létre az éles WXGA-felbontással és a 2000 lumenes fényerővel. Az alacsony vizuális zajszintet megteremtő fehér toknak köszönhetően ott is használható, ahol egy hagyományos projektor kiemelkedne, például a kiállítások részeként az ablakra történő vetítés esetében.

Egyszerű és rugalmas telepítés

A könnyű, rugalmas tervezésnek köszönhetően az EV-100 számos módon telepíthető: a hagyományos mennyezeti rögzítéstől kezdve a padlóra is állítható szabadon, vagy spotlámpaként egy már meglévő lámpasínre is helyezhető¹. Bárhogy rögzíthető és bármilyen szögben lehet vetíteni vele, beleértve az álló tájolást is. A projektor hagyományos spotlámpaként is használható, ha egyszerű világító hatásra van szükség.

Egyszerűen beállítható és használható

A gyors, szakértő nélküli, egyszerű beállításért az EV-100 modellhez mellékeljük az Epson Projector Content Manager szoftvert. A lejátszási listák egyszerűen betölthetők SD-kártyáról, és a távirányítóval könnyedén kezelhetik a munkatársak számítógép nélkül. A projektor fejlett technikák használatára is alkalmas, például ha kiemelkedő eredményt szeretne elérni a nagy tereken, ahol több egység telepítésére van szükség, akkor használhatja az edge blending technológiát.

Az egyszeri telepítés megbízhatósága

Az ötéves, 20 000 órás jótállásnak és az Epson tartós, megbízható, szervetlen foszforkerék technológiájának köszönhetően az EV-100 projektorokat elég egyszer telepíteni, és utána elfeledkezhet róluk, mivel nem igényelnek folyamatos karbantartást.

Fekete színben is kapható!

 

Adatlap

Típus

EV-100

Gyártó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

2500000:1

Fényerő

2000 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

20000 óra

Gyári tartozékok

Kábelburkolat, Közvetlen konzol súlya, HDMI kábelbilincs, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, Felhasználói útmutatók

Csatlakozók

A típusú USB 2.0, USB 2.0 Type B (Service Only), Ethernet-csatoló (100 Base-TX / 10 Base-T), Vezeték nélküli LAN b/g/n (2,4 GHz), HDMI be, Sztereó minidugasz audio kimenet, SD Card Slot, SD-kártya lejátszása

Technológia

3LCD

Tömeg

5 kg

Zajszint

34 dB

Garancia

60 hónap Bevitel vagy 20.000 o

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EV-100 digitális megvilágítású projektor” értékelése elsőként