A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EH-TW9400W projektor

996.991 Ft

4K PRO-UHD felbontás
3LCD technológia
2600 ANSI Lumen fényerő
1.200.000 : 1 kontrasztarány
3.500 óra lámpaélettartam
Fényforrás: Lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2079019195234 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Epson EH-TW9400W projektor

Lenyűgöző 4K UHD-élményt kínál a speciális, képponteltolást alkalmazó, a felbontás javítására szolgáló megoldásnak köszönhetően.

Az Epson 4K PRO-UHD jelölés nem csupán felbontásspecifikáció: olyan megoldás van mögötte, amely a képmegjelenítési teljesítményt befolyásoló valamennyi tényezőre kiterjed, így a színes- és a fehérfény kibocsátásra, a kontrasztra, a HDR10-re, a színfeldolgozásra, valamint a 4K tartalom fogadásának, feldolgozásának és vetítésének képességére is.

Kiemelkedő színesfény kibocsátás

A fehér fényerő önmagában nem elég ahhoz, hogy életre keltse a bennünket körülvevő valós színeket. Ezért biztosít az Epson projektorokban található 3LCD technológia egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátást (CLO). Miért érné be tompa, fakó és élettelen képekkel? Élje át az élénk és életszerű képeket az Epson projektoraival.

3LCD technológia – szivárványhatás nélkül

Kerülje el a szivárványhatást az Epson projektoraival, amelyek három különböző LCD-chipet használnak a piros, zöld és kék fény egyidejű kivetítéséhez.

Ezzel szemben az egychipes DLP technológiát alkalmazó projektorok egy forgó kereket használnak a színek egymást követő megjelenítéséhez. Az éles kontúrok helyett egyes nézők szivárványhatást tapasztalhatnak – zavaró és természetellenes színes szegélyeket.

Ultraszéles színtér

Az ultraszéles színtér megnöveli az életszerű színtartományt, a nagy kontrasztarány pedig mély feketéket nyújt az sötétebb részeken is gazdag részletekért.

Folyamatosabban mozgó, gyors akciók

Még a leggyorsabb akciójeleneteket is egyszerűen kezeli, hiszen a képkocka-interpoláció és a részletkiemelés funkciója éles és egyenletes képet állít elő. A képkocka-interpolációs technológia további képkockákat illeszt a már meglévők közé, csökkentve a gyors mozgásból adódó elmosódás mértékét. Vagyis nincs több homályos kép, a mozgást megörökítő képsorozatok pedig lényegesen nagyobb részletgazdagsággal és élesebben jelennek meg.

Részletes adatlap

Típus

EH-TW9400W

Gyártó

Technológia

3LCD

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Fényerő

2600 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Kontrasztarány

1200000:1

Lámpa élettartam

3500 óra

Tömeg

11,4 kg

Zajszint

31 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

20 dB

Gyári tartozékok

HDMI kábelbilincs, Nyomtató, Tápkábel, Távvezérlő háttérvilágítással, elemekkel, Felhasználói útmutatók, Vezeték nélküli HD jeladó

Garancia

24 hónap Bevitel, Izzó: 36 hónap vagy 3.000 o

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EH-TW9400W projektor” értékelése elsőként