A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EH-TW650 projektor

199.900 Ft 179.390 Ft

Vásároljon egy Epson EH-TW650 projektort, mely mellé most ADIDAS Uniforia League labdát adunk ajándékba!

Full HD (1920×1080) felbontás
3LCD technológia
3100 Lumen fényerő
15000:1 kontrasztarány
4500 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EH-TW650 projektor

Most ajándék ADIDAS Uniforia League labdával!

Merüljön el kedvenc filmjeiben a Full HD projektor segítségével. Könnyen mozgatható és gyorsan telepíthető, csak dőljön hátra és élvezze a 3100 lumen fényerejű képet. Kiváló ár-érték arány: a projektor számos alapvető fontosságú funkcióval és hosszú lámpaélettartammal rendelkezik, utóbbi akár 11 évre elegendő szórakozást biztosít1.

Nagy képernyő

Merüljön el kedvenc mozifilmjeiben és játékaiban a Full HD 1080p projektor segítségével, amely lenyűgöző, 300 hüvelyk átmérőjű kép vetítésére képes. Keltse életre a képernyőt a 3LCD technológia segítségével, amely a versenytársak termékeihez képest akár háromszor nagyobb fényerőt biztosít2. A 15 000:1 kontrasztarány részletgazdag sötét részeket és mély fekete árnyalatokat eredményez.

Nagy fényerejű, gyönyörű képek

Dőljön hátra, pihenjen nyugodtan, és fedezze fel a vetített képek szépségét. Projektoraink olyan csúcstechnológiás funkciókat egyesítenek, amelyek zökkenőmentesen működnek a háttérben, hogy lenyűgöző képeket hozzanak létre.

1. Éles és tiszta képek

A Full HD és a fejlett képfeldolgozási technológiák élesebb képeket biztosítanak, és az öt gyárilag beállított üzemmód segítségével kiválaszthatja az igényeinek megfelelő optimális képet.

2. Nagy kontrasztú képek

Mélyebb és tisztább képeket vetít ki, valamint a világos és a sötét területek között részletesebb az átmenet.

Többféle lehetőség

Az Epson projektoraival az otthona az összes esemény központi helyszínévé válik. Változtassa meg a mindennapokat – kövesse kedvenc sporteseményeit, nézzen meg egy klasszikus filmet, töltsön le egy új sikerfilmet, vagy játsszon a legújabb játékkal. Teremtsen valóban felejthetetlen élményt az életnagyságúnál is nagyobb méretű vetített képpel. Kösse le mindenki figyelmét, hozza össze a családot és a barátokat is, hogy együtt élvezhessék ezeket az emlékezetes pillanatokat.

Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes!

 

  1. A számítás alapja: egy átlagosan 1 óra 45 perc hosszúságú film megtekintése naponta Gazdaságos módba állított lámpa mellett.
  2. A színek fényerejét (színesfény kibocsátás) a legnagyobb fényerejű üzemmódban külső laboratóriumában, az IDMS 15.4 szabványnak megfelelően mérték. A színek fényereje a használati körülményektől függően változhat. A legnépszerűbb Epson 3LCD projektorok a legnépszerűbb 1-chipes DLP projektorokkal összehasonlítva a 2015. december és 2016. november közötti PMA Research értékesítési adatok alapján.
Típus

EH-TW650

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

3100 Lumen

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Kontrasztarány

15000:1

Lámpa élettartam

4500 óra

Bemenetek

Cinch audiobemenet, HDMI, Kompozit, USB-A, USB-B, Vezeték nélküli LAN, VGA

Tömeg

2,7 kg

Gyártó

Hangszóró

2 Watt

Zajszint

37 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

28 dB

Gyári tartozékok

Garancia dokumentumok, Gyorstelepítési útmutató, Használati utasítás (CD), Tápkábel, Távvezérlő (elemekkel)

Technológia

3LCD

Wifi

Beépített WiFi

Garancia

24 hónap Bevitel, Izzó: 36 hónap vagy 3.000 o

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EH-TW650 projektor” értékelése elsőként