A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson Eh-TW5825 projektor

448.000 Ft

Full HD (1920×1080) felbontás
3LCD technológia
2700 Lumen fényerő
70.000:1 kontrasztarány
4500 óra lámpaélettartam
Fényforrás: Lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

Epson Eh-TW5825 projektor

Élvezze a filmeket, sportközvetítéseket és játékokat nagy képernyőn ezzel a megfizethető, beépített Android TV™-vel rendelkező, 1080pes, kiváló minőségű házimozi-projektorral. A Full HD 1080p projektor játékfunkcióival az ön otthona lehet az események központja. Az Android TV™ segítségével könnyedén streamelheti és közvetítheti a szórakoztató tevékenységeket az okos és rugalmas megjelenítési megoldásra. Az éles képek, a mély feketék és a finom mozgás, valamint a nagyszerű csatlakoztathatóság, az egyszerű beállítás és igazítás révén ez a projektor tökéletes választás minden otthoni szórakozáshoz.

A Full HD 1080p projektor játékfunkcióival az ön otthona lehet az események központja. Az Android TV segítségével könnyedén streamelheti és közvetítheti a szórakoztató tevékenységeket az okos és rugalmas megjelenítési megoldásra. Az éles képek, a mély feketék és a finom mozgás, valamint a nagyszerű csatlakoztathatóság, az egyszerű beállítás és igazítás révén ez a projektor tökéletes választás minden otthoni szórakozáshoz.

Nagy képernyős élmény
Teremtsen nagyképernyős élményt ezzel a Full HD 1080p házimozi-projektorral, amely akár 300 hüvelyk (762 cm) átmérőjű kép vetítésére is képes. A leghangulatosabb jeleneteket is teljes mértékben átélheti, hiszen a gazdag szürkeskála és a mély fekete megjelenítése mellett továbbra is részletgazdag, éles és zökkenőmentes vetítést nyújt akár az akciódús jelenetek során is, köszönhetően a Detail Enhancement (részletkiemelés) és a Frame Interpolation (képkocka-interpoláció) funkcióknak. A sötét gamma emelésével teljesen belefeledkezhet a játékba. Növelje a fényerőt, és ragadjon meg minden részletet, majd bővítse a képarányt 21:9-re, a még jobb játékélmény érdekében.
Nagy fényerejű és gyönyörű kép
Dőljön hátra, pihenjen nyugodtan, és fedezze fel a vetített képek szépségét. Projektoraink olyan csúcstechnológiás funkciókat egyesítenek, amelyek zökkenőmentesen működnek együtt a háttérben, ezáltal lenyűgöző képet hozva létre. Az Epson 3LCD technológiája, amely akár háromszor nagyobb fényerejű eredményt garantál, mint az 1-chipes DLP projektorok, kivételesen nagy fényerejű, mégis élénk színű képeket vetít az egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátás eredményeképpen. A Full HD 1080p projektor akár nappali fényviszonyok mellett is 2700 lumen fényerejű és 70 000:1 kontrasztaránnyal rendelkező képet vetít.
Többféle lehetőség
Varázsolja otthonát az események központjává, és hozzon létre valóban felejthetetlen élményt az otthoni szórakozás minden területén az Epson projektoraival. Az Android TV segítségével könnyedén streamelheti és közvetítheti a szórakoztató tevékenységeket, beszélhet a Google Assistant szolgáltatással, valamint továbbíthatja a tartalmakat a telefonjáról az okos és rugalmas megjelenítési megoldásra.
Erős hangszórók

Élvezze a dinamikus hangot a beépített 10 W-os hangszórónak köszönhetően, vagy csatlakozzon könnyedén egy hangprojektorhoz, egy Bluetooth-hangszóróhoz vagy fejhallgatóhoz a Bluetooth AptX segítségével.

Hosszú távú megoldás
Hosszú távú, problémamentes, szórakozáshoz ideális megoldást keres kedvező áron? Az EH-TW5825 projektorral – hosszú élettartamú fényforrásának köszönhetően – akár 11 éven át naponta megnézhet egy filmet.
Rugalmas elhelyezés
A vízszintes trapézkorrekció, a lencseshift és az 1,6x zoom még korlátozott helyen is számos elhelyezési lehetőséget biztosít.
Lényeges jellemzők:
  • Élvezze a nagy képernyő által nyújtott élményt: Vetítse ki nagy méretben kedvenc filmjeit, játékait és sporteseményeit otthon
  • Könnyen beállítható: 1,6x zoom, vízszintes és függőleges trapézkorrekció
  • Hosszú távú megoldás: 11 évre elegendő szórakozás
  • Csúcstechnológiás készülék kedvező áron: Használja ki a Full HD 1080p projektor által kínált lehetőségeket
  • Lenyűgöző, nagy fényerejű kép: Egyformán magas, 2700 lumenes fehér- és színesfény kibocsátás

 

Adatlap EH-TW5820

 

Típus

V11HA87040

Gyártó

Technológia

3LCD

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Fényerő

2700 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Kontrasztarány

70000:1

Lámpa élettartam

4500 óra

Tömeg

3,8 kg

Zajszint

28 dB (Eco mód), 36 dB

Csatlakozók

HDMI 1.4 bemenet, Mini Jack Audio kimenet, USB 2. B típus, Android TV, Bluetooth

Garancia

2 év

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson Eh-TW5825 projektor” értékelése elsőként