A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson Eh-TW5705 projektor

544.600 Ft

Full HD (1920×1080) felbontás
3LCD technológia
2700 Lumen fényerő
35.000:1 kontrasztarány
4500 óra lámpaélettartam
Fényforrás: Lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

Epson Eh-TW5705 projektor

Élvezze a nagyképernyős élményt ezzel a megfizethető árú, kiváló minőségű, 1080p házimozi-projektorral, amely játékra termett, és beépített Android TV-vel rendelkezik

Hozza össze a családot és a barátokat, hogy együtt élvezhessék a filmeket, és együtt játszhassanak a kedvező áron kapható, 2700 lumen fényerejű, 35 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal rendelkező Full HD 3D és 2D házimozi-projektor segítségével. Az otthoni szórakozás nagy fényerejű és élénk képekben életre kel a 3LCD technológiának köszönhetően, amely egy egychipes DLP projektorhoz képest háromszor nagyobb fényerőt biztosít. A trapézkorrekció és az 1,2x manuális zoom egyszerűvé teszik a projektor beállítását.
Nagy képernyős élmény
Teremtsen nagyképernyős élményt ezzel a Full HD 1080p házimozi-projektorral, amely akár 300 hüvelyk (762 cm) átmérőjű kép vetítésére is képes. A leghangulatosabb jeleneteket is teljes mértékben átélheti, hiszen a gazdag szürkeskála és a mély fekete megjelenítése mellett továbbra is részletgazdag, éles és zökkenőmentes vetítést biztosít, akár az akciódús jelenetek közben is, köszönhetően a Detail Enhancement (részletkiemelés) és a Frame Interpolation (képkocka-interpoláció) funkcióknak. A sötét gamma emelésével teljesen belefeledkezhet a játékba. Növelje a fényerőt, és ragadjon meg minden részletet, majd bővítse a képarányt 21:9-re, a még jobb játékélmény érdekében.
Nagy fényerejű, gyönyörű kép
Dőljön hátra, pihenjen nyugodtan, és fedezze fel a vetített képek szépségét. Projektoraink olyan csúcstechnológiás funkciókat egyesítenek, amelyek zökkenőmentesen működnek együtt a háttérben, ezáltal lenyűgöző képet hozva létre. Nem véletlenül annyira híres az Epson 3LCD technológiája, hiszen egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátást biztosít a kivételesen nagy fényerejű, mégis élénk színű képek vetítése érdekében. A Full HD 1080p projektor akár nappali fényviszonyok mellett is 2700 lumen fényerejű és 35 000:1 kontrasztaránnyal rendelkező képet vetít.
Egyszerű beállítás

A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően az EH-TW5705 projektor könnyen mozgatható, továbbá a függőleges lencseshift, az 1,2x zoom és a trapézkorrekció problémamentes képbeállítást tesz lehetővé. A beépített Android TV és a 1.4 HDMI-port segítségével egyszerű a szórakozás. A Bluetooth AptX segítségével csatlakoztathatja hangprojektorhoz, Bluetooth-hangszóróhoz vagy fejhallgatóhoz.

Élvezze az élénk és életszerű kép által nyújtott élményt

Nem véletlenül annyira híres az Epson 3LCD technológiája, hiszen egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátást biztosít a kivételesen nagy fényerejű, mégis élénk színű képek vetítése érdekében. A Full HD 1080p projektor akár fényes nappaliban is 2700 lumen fényerejű és 35 000:1 kontrasztaránnyal rendelkező képet vetít.

Többféle lehetőség
Varázsolja otthonát az események központjává, és hozzon létre valóban felejthetetlen élményt az otthoni szórakozás minden területén az Epson projektoraival. Az Android TV segítségével könnyedén streamelheti és közvetítheti a szórakoztató tevékenységeket, beszélhet a Google Assistant szolgáltatással, valamint továbbíthatja a tartalmakat a telefonjáról az okos és rugalmas megjelenítési megoldásra.
Hosszú távú megoldás
Hosszú távú, problémamentes, szórakozáshoz ideális megoldást keres kedvező áron? Az EH-TW5705 projektorral – hosszú élettartamú fényforrásának köszönhetően – akár 11 éven át naponta megnézhet egy filmet.
Rugalmas elhelyezés
A vízszintes trapézkorrekció, a lencseshift és az 1,2x zoom még korlátozott helyen is számos elhelyezési lehetőséget biztosít.
Lényeges jellemzők: ​
  • Élvezze a nagy képernyő által nyújtott élményt: Vetítse ki nagy méretben kedvenc filmjeit, játékait és sporteseményeit otthon
  • Könnyen beállítható: 1,2x zoom, vízszintes és függőleges trapézkorrekció
  • Hosszú távú megoldás: 11 évre elegendő szórakozás
  • Csúcstechnológiás készülék kedvező áron: Használja ki a Full HD 1080p projektor által kínált lehetőségeket
  • Lenyűgöző, nagy fényerejű kép: Egyformán magas, 2700 lumenes fehér- és színesfény kibocsátás

Epson EH-TW5705

 

Típus

V11HA88040

Gyártó

Technológia

3LCD

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Fényerő

2700 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Kontrasztarány

35000:1

Lámpa élettartam

4500 óra

Tömeg

3,6 kg

Zajszint

28 dB (Eco mód), 36 dB

Csatlakozók

HDMI, bemenet Sztereó mini jack audiokimenet, USB Type B bemenet, Android TV, Bluetooth

Garancia

2 év

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson Eh-TW5705 projektor” értékelése elsőként