A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-X06 projektor

199.900 Ft 194.000 Ft

XGA (1024×768) felbontás
3LCD technológia
3600 Lumen fényerő
16.000:1 kontrasztarány
6000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-X06 projektor

Élvezze otthonában a nagy képernyő által nyújtott élményt, valamint a prezentációk éles vetítését az irodában ezzel a hordozható, 3600 lumen fényerejű XGA projektorral.

Kápráztasson el mindenkit filmekkel és üzleti prezentációkkal a projektor nagy méretű, kiváló minőségű vetített képének segítségével. Mindenkit lenyűgöz majd a rendkívül nagy fényerejű és részletgazdag kép, a gazdag szürkeskála és mély fekete. A 3LCD technológiának köszönhetően a versenytársak termékeihez képest akár háromszor nagyobb fényerejű képet biztosít¹. Emellett hihetetlenül hosszú lámpaélettartammal rendelkezik, és kiváló ár-érték arányt biztosít.

Minél nagyobb, annál jobb

Akár kedvenc filmjét nézi, akár előadást tart, ez a projektor lenyűgöző méretű, akár 300 hüvelyk átmérőjű kép vetítésére is képes. A minőség is kiváló, hiszen a 3LCD technológia a versenytársak termékeihez képest akár háromszor nagyobb fényerőt biztosít¹. A nagy fényerejű és élénk színek mellett a 16 000:1 kontrasztarány gazdag szürkeskálát és mély feketét garantál. A családtagoktól és a barátoktól kezdve a munkatársakig és az ügyfelekig biztosan mindenki figyelmét megragadja.

Kiváló minőségű, nagy fényerejű képek

Ez a nagy teljesítményű, mégis kedvező áron kapható XGA projektor akár egy világos teremben is kivételesen nagy fényerejű, ugyanakkor színes és részletgazdag képeket vetít. Mindez a 3LCD technológiának köszönhető, amely egyformán erős, 3600 lumen fényerejű fehér- és színesfény kibocsátást biztosít.

Hosszú távú megoldás

Hosszú távon is működő, problémamentes, mégis megfizethető megoldást keres a vetítési igényeire? E típus hosszú élettartamú fényforrása 18 éven át tartó választ ad a szórakozási szükségleteire².

Stresszmentes telepítés

Íme egy projektor, amelynek kialakítása során a hordozhatóságot és a gyors telepíthetőséget tartottuk szem előtt. Könnyedén mozgatható a termek között, a trapézkorrekcióval a kép gyorsan beállítható, a tartalomhoz pedig egyszerűen hozzáférhet a HDMI-bemenetek segítségével. Az opcionális ELPAP10 adapternek köszönhetően Wi-Fi-csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, így a tartalom könnyen megosztható okoseszközről az iProjection alkalmazás segítségével.

Adatlap

Típus

V11H972040

Gyártó

Felbontás

XGA (1024×768)

Képarány

4:3

Kontrasztarány

16000:1

Fényerő

3600 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Lámpa élettartam

6000 óra

Csatlakozók

2 az 1-ben: kép / egér; A típusú USB 2.0, B típusú USB 2.0, VGA be, HDMI be, Cinch audiobemenet, Vezeték nélküli LAN, IEEE 802.11b/g/n (WiFi 4) (opcionális); Ad-hoc / Infrastruktúra

Technológia

3LCD

Tömeg

2,5 kg

Zajszint

37 dB

Garancia

2 év; Lámpára: 1 év / 1.000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-X06 projektor” értékelése elsőként