A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-X05 projektor

132.200 Ft

XGA (1024×768) felbontás
3LCD technológia
3300 Lumen fényerő
15000:1 kontrasztarány
6000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-X05 projektor

Élvezze otthonában a nagy képernyő által nyújtott élményt, valamint a prezentációk éles vetítését az irodában ezzel a hordozható, 3300 lumen fényerejű XGA projektorral. Kápráztasson el mindenkit filmekkel és üzleti prezentációkkal a projektor nagy méretű, kiváló minőségű vetített képének segítségével. Mindenkit lenyűgöz majd a rendkívül nagy fényerejű és részletgazdag kép, a gazdag szürkeskála és mély fekete színek. A 3LCD technológiának köszönhetően a versenytársak termékeihez képest akár háromszor nagyobb fényerejű képet biztosít2. Emellett hihetetlenül hosszú lámpaélettartammal rendelkezik, és kiváló ár-érték arányt biztosít.

A nagyobb jobb

Akár mozifilmet néz, akár előadást tart, ez a projektor akár 300 hüvelyk átmérőjű kép vetítésére is képes. A minőség is kiváló, hiszen a 3LCD technológia a versenytársak termékeihez képest akár háromszor nagyobb fényerőt biztosít2. A nagy fényerejű és élénk színek mellett a 15 000:1 kontrasztarány gazdag szürkeskálát és mély fekete színeket garantál. A családtagoktól és a barátoktól kezdve a munkatársakig és az ügyfelekig biztosan mindenki figyelmét magával ragadja.

Kiváló minőségű, nagy fényerejű képek

Ez a nagy teljesítményű, mégis kedvező áron kapható XGA projektor akár egy világos teremben is kivételesen nagy fényerejű, ugyanakkor színes és részletgazdag képeket vetít. Mindez a 3LCD technológiának köszönhető, amely egyformán erős, 3300 lumen fényerejű fehér- és színesfény kibocsátást biztosít.

Hosszú távú megoldás

Hosszú távú, problémamentes megoldást keres vetítési igényeinek kielégítésére kedvező áron? Ezzel a modellel, a hosszú élettartamú fényforrásának köszönhetően akár 15 éven át minden nap megnézhet egy filmet1.

Stresszmentes telepítés

Íme egy projektor, amelynek kialakítása során a hordozhatóságot és a gyors telepíthetőséget tartottuk szem előtt. Állítsa be a képet trapéztorzítás korrekcióval, a tartalomhoz pedig egyszerűen hozzáférhet a HDMI bemenetet használva. Az opcionális ELPAP10 adapternek köszönhetően Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, így a tartalom könnyen megosztható okoseszközről az iProjection alkalmazás segítségével.

Típus

V11H839040

Tömeg

2,5 kg

Zajszint

37 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

28 dB

Hangszóró

2 Watt

Szín

fehér

Gyártó

Gyári tartozékok

Garancia dokumentumok, Használati utasítás (CD), Nyomtató, Rövid beüzemelési útmutató, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA kábel

Technológia

3LCD

Garancia

(izzó: 12 hónap), 24 hónap

Bemenetek

A típusú USB 2.0, B típusú USB 2.0, Cinch audiobemenet, HDMI, IEEE 802.11b/g/n (opcionális), Kompozit ki, Vezeték nélküli LAN, VGA

Felbontás

XGA (1024×768)

Képarány

4:3

Fényerő

3300 Lumen

Kontrasztarány

15000:1

Lámpa élettartam

(Eco: 10000 óra), 6000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-X05 projektor” értékelése elsőként