A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-W42 projektor

255.800 Ft

3LCD technológia
3600 lumen fényerő
WXGA (1280×800) felbontás
15000:1 kontrasztarány
6000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: V11H845040 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Epson EB-W42 projektor

A stílusos kialakítású EB-W42 otthoni vagy irodai használatra is ideális az éles, tiszta prezentációk, videótartalom és egyéb anyagok megjelenítéséhez. HD Ready képet vetít nagy fényerővel a jól látható tartalmak érdekében. A megbízható technológia problémamentes üzemeltetést eredményez, kevesebb beavatkozással és kisebb karbantartási igénnyel.

Nagy fényerejű, élénk tartalom nagy, méretezhető vetítőfelületen

A tartalom soha nem látott módon, a legapróbb részletességgel jelenik meg, éles, tiszta képekkel, egy akár 320″-es vetítőfelületen. A nagy fényerő, a 15 000:1 kontrasztarány és a HD Ready tartalom kombinációja kiváló képminőséget és olyan vizuális élményt nyújt, amely kíméli a szemet, még nagy fényerejű környezeti megvilágítás esetén is.

Megszakítás nélküli értekezletek évek óta

A gazdaságos módban 10 000 órás lámpaélettartamnak és légszűrő-csereciklusnak köszönhetően a felhasználóknak 5 évig nem kell aggódniuk a karbantartás miatt1.

Rugalmas telepítés és elhelyezés

Az automatikus függőleges és kézi vízszintes trapézkorrekció nagyobb rugalmasságot biztosít arra vonatkozóan, hogy a projektor hová helyezhető el a teremben a torzításmentes képekért, valamint a széles tartományú optikai zoom is növeli a rugalmasságot.

Sokoldalú csatlakoztathatóság a jobb megosztásért

A beépített Wi-Fi egyszerű és intuitív hozzáférést biztosít a projektorhoz kompatibilis okoseszközökről az iProjection alkalmazás használatával2. Tartalom megjelenítése a mozgás szabadságával és a közönség közreműködésével. Az osztott képernyő funkció tartalmak egynél több eszközről való lejátszását teszi lehetővé két különböző megjelenítőeszköz igénye nélkül.

1 Napi nyolc órás, öt napon keresztül történő használat alapján. 2. iProjection alkalmazás és internetkapcsolat szükséges hozzá – csak az iOS, Android és Google Chromebook eszközökkel kompatibilis, és fájlmegosztó korlátozások vonatkozhatnak rá.
Típus

EB-W42

Gyártó

Fényforrás

UHP izzó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Fényerő

(Eco: 2235 lumen), 3600 Lumen

Képarány

16:10

Lámpa élettartam

(Eco: 10000 óra), 6000 óra

Technológia

3LCD

Bemenetek

Cinch audiobemenet, HDMI, IEEE 802.11 b/g/n, Kompozit ki, MHL, S-Video be, USB-A, USB-B, Vezeték nélküli LAN, VGA

Garancia

24 hónap (lámpa: 12 hónap)

Gyári tartozékok

Felhasználói útmutatók, Garancia dokumentumok, Hordtáska, Nyomtató, Tápkábel, Távvezérlő (elemekkel), USB-kábel, VGA-kábel

Hangszóró

2 Watt

Kontrasztarány

15000:1

Tömeg

2,5 kg

Zajszint

37 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

28 dB

Wifi

Beépített WiFi