A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-W41 projektor

163.800 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
3LCD technológia
3600 Lumen fényerő
15000:1 kontrasztarány
6000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-W41 projektor

  • Teremtsen nagyképernyős élményt: A sikerfilmektől az üzleti prezentációkig – ragadja meg mindenki figyelmét.
  • Nagy fényerő még világos környezetben is: Egyformán erős, 3600 lumen fényerejű fehér- és színesfény kibocsátás.
  • Csúcstechnológiás készülék kedvező áron: Használja ki a WXGA projektor által kínált lehetőségeket.
  • Hosszú távú megoldás: Nézzen meg naponta egy filmet a következő 15 évben.
  • Hordozható és gyorsan telepíthető: Hordtáskában szállítható és könnyedén beállítható a trapézkorrekciós csúszka segítségével.

Vetítse ki nagy méretben az irodai és otthoni tartalmakat ezzel a kiváló minőségű, sokoldalú projektorral. A kiemelkedő 3600 lumen fényerő és a 3LCD technológia még világos környezetben is lehetővé teszi hihetetlenül intenzív és részletgazdag képek vetítését. A hosszú élettartamú fényforrásnak köszönhetően használata költséghatékony. Emellett könnyen szállítható és nehézségek nélkül telepíthető.

A nagyobb jobb

Akár kedvenc mozifilmjét nézi, akár előadást tart, ez a projektor akár 320 hüvelyk átmérőjű kép vetítésére is képes. A minőség is kiváló, hiszen a 3LCD technológia a versenytársak termékeihez képest akár háromszor nagyobb fényerőt biztosít2. A nagy fényerejű és élénk színek mellett a 15 000:1 kontrasztarány gazdag szürkeskálát és mély feketét garantál. A családtagoktól és a barátoktól kezdve a munkatársakig és az ügyfelekig biztosan mindenki figyelmét magával ragadja.

Kiváló minőségű, nagy fényerejű képek

Ez a nagy teljesítményű, mégis kedvező áron kapható WXGA projektor akár egy világos teremben is kivételesen nagy fényerejű, ugyanakkor színes és részletgazdag képet vetít. Mindez a 3LCD technológiának köszönhető, amely egyformán erős, 3600 lumen fényerejű fehér- és színesfény kibocsátást biztosít.

Hosszú távú megoldás

Hosszú távú, problémamentes megoldást keres vetítési igényeinek kielégítésére kedvező áron? Ezzel a modellel, a hosszú élettartamú fényforrásának köszönhetően akár 15 éven át minden nap megnézhet egy filmet1.

Stresszmentes telepítés

Íme egy projektor, amelynek kialakítása során a hordozhatóságot és a gyors telepíthetőséget tartottuk szem előtt. A hordtáska segítségével könnyedén mozgatható a termek között, a kép a trapéztorzítás korrekcióval gyorsan beállítható, a tartalomhoz pedig egyszerűen hozzáférhet a HDMI bemenetet használva. Az opcionális ELPAP10 adapternek köszönhetően Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, így a tartalom könnyen megosztható okoseszközről az iProjection alkalmazás segítségével.

 

1 ) A számítás alapja: egy átlagosan 1 óra 45 perc hosszúságú film megtekintése naponta, illetve Gazdaságos módba állított lámpa. 2) A színek fényerejét (színesfény kibocsátás) a legnagyobb fényerejű üzemmódban külső laboratóriumában, az IDMS 15.4 szabványnak megfelelően mérték. A színek fényereje a használati körülményektől függően változhat. A legnépszerűbb Epson 3LCD projektorok a legnépszerűbb egychipes DLP projektorokkal összehasonlítva a 2015. december és 2016. november közötti PMA Research értékesítési adatok alapján.
Típus

EB-W41

Hangszóró

2 Watt

Gyári tartozékok

Garancia dokumentumok, Használati utasítás (CD), Hordtáska, Nyomtató, Rövid beüzemelési útmutató, Tápkábel, Távvezérlő (elemekkel)

Felbontás

WXGA (1280×800)

Fényerő

3600 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Képarány

16:10

Gyártó

Garancia

(izzó: 12 hónap), 24 hónap

Tömeg

2,5 kg

Zajszint

37 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

28 dB

Bemenetek

A típusú USB 2.0, B típusú USB 2.0, Vezeték nélküli LAN, IEEE 802.11b/g/n (opcionális), VGA be, HDMI be, Kompozit ki, S-Video be, Cinch audiobemenet, Cinch audiobemenet, HDMI, IEEE 802.11b/g/n (opcionális), Kompozit ki, USB

Kontrasztarány

15000:1

Szín

fehér

Technológia

3LCD

Lámpa élettartam

6000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-W41 projektor” értékelése elsőként