A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-W05 projektor

137.690 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
3LCD technológia
3300 Lumen fényerő
15000:1 kontrasztarány
6000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-W05 WXGA projektor

A könnyen kezelhető, 3300 lumen fényerejű, opcionális Wi-Fi kapcsolattal rendelkező WXGA projektor akár 320 hüvelyk átmérőjű kép vetítésére is képes otthonában vagy az irodában. Szereti a nagyképernyős élményt, ugyanakkor olyan projektorra van szüksége, amellyel prezentációi látványosak lesznek? A 3300 lumen fényerejű, 3LCD technológiával rendelkező WXGA projektornak minden eszközt biztosít ehhez. Kialakítása során a hordozhatóság lényeges szempont volt, így szállítása és telepítése egyszerű. Emellett versenyképes is, hiszen fantasztikus funkcióválasztékkal rendelkezik, és a hosszú élettartamú lámpának köszönhetően 15 évre elegendő szórakozást tesz lehetővé.

A nagyobb jobb

Akár mozifilmet néz, akár előadást tart, ez a projektor akár 320 hüvelyk átmérőjű kép vetítésére is képes. A minőség is kiváló, hiszen a 3LCD technológia a versenytársak termékeihez képest akár háromszor nagyobb fényerőt biztosít2. A nagy fényerejű és élénk színek mellett a 15 000:1 kontrasztarány gazdag szürkeskálát és mély feketét garantál. A családtagoktól és a barátoktól kezdve a munkatársakig és az ügyfelekig biztosan mindenki figyelmét magával ragadja.

Kiváló minőségű, nagy fényerejű képek

Ez a nagy teljesítményű, mégis kedvező áron kapható WXGA projektor akár egy világos teremben is kivételesen nagy fényerejű, ugyanakkor színes és részletgazdag képeket vetít. Mindez a 3LCD technológiának köszönhető, amely egyformán erős, 3300 lumen fényerejű fehér- és színesfény kibocsátást biztosít.

Hosszú távú megoldás

Hosszú távú, problémamentes megoldást keres vetítési igényeinek kielégítésére kedvező áron? Ezzel a modellel, a hosszú élettartamú fényforrásának köszönhetően akár 15 éven át minden nap megnézhet egy filmet.

Stresszmentes telepítés

Íme egy projektor, amelynek kialakítása során a hordozhatóságot és a gyors telepíthetőséget tartottuk szem előtt. Állítsa be a képet trapéztorzítás korrekcióval, a tartalomhoz pedig egyszerűen hozzáférhet a HDMI bemenetet használva. Az opcionális ELPAP10 adapternek köszönhetően Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, így a tartalom könnyen megosztható okoseszközről az iProjection alkalmazás segítségével.

Típus

EB-W05

Bemenetek

Cinch audiobemenet, IEEE 802.11b/g/n (opcionális), USB-A, USB-B, Vezeték nélküli LAN, VGA

Garancia

24 hónap (lámpa: 12 hónap)

Gyártó

Fényerő

(Eco: 2050 lumen), 3300 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Gyári tartozékok

Garancia dokumentumok, Használati utasítás (CD), Hordtáska, Nyomtató, Rövid beüzemelési útmutató, Tápkábel, Távvezérlő (elemekkel)

Hangszóró

2 Watt

Tömeg

2,5 kg

Wifi

Beépített WiFi

Technológia

3LCD

Szín

fehér

Képarány

16:10

Zajszint

37 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

28 dB

Lámpa élettartam

(Eco: 10000 óra), 6000 óra

Kontrasztarány

15000:1

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-W05 projektor” értékelése elsőként