A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-S05 projektor

115.400 Ft

SVGA (800×600) felbontás
3LCD technológia
3200 Lumen fényerő
15000:1 kontrasztarány
6000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-S05 SVGA projektor

Élje át a nagy fényerejű, kiváló minőségű kép által nyújtott élményt otthonában vagy az irodában ezzel a könnyen kezelhető SVGA modellel, amely 3LCD technológiával rendelkezik. Akár mozifilmet néz a nagy képernyőn, akár üzleti prezentációt tart, az SVGA projektor széles funkciókínálata minden igényét kielégíti. Elfeledheti a környezeti megvilágítás okozta gondokat, a 3LCD technológiának és a 3200 lumen fényerőnek köszönhetően a kép hihetetlenül világos. Említettük már, hogy a telepítés sem okoz nehézséget, és hosszú élettartamú fényforrása 15 évre elegendő szórakozást tesz lehetővé? Megéri az árát.

A nagyobb jobb

Akár kedvenc mozifilmjét nézi, akár előadást tart, ez a projektor akár 350 hüvelyk átmérőjű kép vetítésére képes. A minőség is kiváló, hiszen a 3LCD technológia a versenytársak termékeihez képest akár háromszor nagyobb fényerőt biztosít. A nagy fényerejű és élénk színek mellett a 15 000:1 kontrasztarány gazdag szürkeskálát és mély fekete színeket garantál. A családtagoktól és a barátoktól kezdve a munkatársakig és az ügyfelekig biztosan mindenki figyelmét magával ragadja.

Kiváló minőségű, nagy fényerejű képek

Ez a nagy teljesítményű, mégis kedvező áron kapható SVGA projektor akár egy világos teremben is kivételesen nagy fényerejű, ugyanakkor színes és részletgazdag képeket vetít. Mindez a 3LCD technológiának köszönhető, amely egyformán erős, 3200 lumen fényerejű fehér- és színesfény kibocsátást biztosít.

Hosszú távú megoldás

Hosszú távú, problémamentes megoldást keres vetítési igényeinek kielégítésére kedvező áron? Ezzel a modellel, a hosszú élettartamú fényforrásának köszönhetően akár 15 éven át minden nap megnézhet egy filmet.

Stresszmentes telepítés

Íme egy projektor, amelynek kialakítása során a hordozhatóságot és a gyors telepíthetőséget tartottuk szem előtt. Állítsa be a képet trapéztorzítás korrekcióval, a tartalomhoz pedig egyszerűen hozzáférhet a HDMI bemenetet használva. Az opcionális ELPAP10 adapternek köszönhetően Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, így a tartalom könnyen megosztható okoseszközről az iProjection alkalmazás segítségével.

Típus

EB-S05

Tömeg

2,4 kg

Zajszint

37 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

28 dB

Hangszóró

2 Watt

Szín

fehér

Gyártó

Gyári tartozékok

Garancia dokumentumok, Használati utasítás (CD), Nyomtató, Rövid beüzemelési útmutató, Tápkábel, Távvezérlő (elemekkel)

Technológia

3LCD

Garancia

(izzó: 12 hónap), 24 hónap

Bemenetek

Cinch audiobemenet, IEEE 802.11b/g/n (opcionális), Kompozit ki, USB-A, USB-B, Vezeték nélküli LAN, VGA

Felbontás

SVGA (800×600)

Képarány

4:3

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

3200 Lumen

Kontrasztarány

15000:1

Lámpa élettartam

(Eco: 10000 óra), 6000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-S05 projektor” értékelése elsőként