A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-L615U projektor

1.464.290 Ft

  • 6000 lumen fényerő: Éles képek, nagy fényerejű színek, még jól megvilágított helyiségekben is
  • WUXGA felbontás: Éles, Full HD kép a kiemelkedő olvashatóságért
  • HDBaseT és képernyőtükrözés: A legújabb csatlakozási lehetőségek a maximális kezelhetőség érdekében
  • Könnyen, rugalmasan telepíthető: Objektívmozgatás és kisebb, könnyebb készülékház a könnyű telepítés érdekében
  • Megbízható, karbantartást nem igénylő konstrukció: Tartós Epson technológia ötéves, 12 000 üzemórás garanciával támogatva

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2039013426284 Kategóriák: , ,

Epson EB-L615U Projektor

Az EB-L615U modell egy belépő szintű lézerprojektor, amellyel ideálisan helyettesítheti a hagyományos, lámpás modelleket a tárgyalótermekben és oktatási intézményekben. Kiemelkedő, 6000 lumen fényerővel rendelkezik, Full HD WUXGA felbontást, és számos olyan nagyszerű szolgáltatást nyújt, mint például a HDBaseT, a HDMI-csatlakozás, a képernyőtükrözés és az objektívmozgatás.

Kedvező árú lézeres teljesítmény

Az EB-L615U lenyűgöző, 6000 lumen fényerőt és WUXGA Full HD-felbontást nyújt elérhető áron, hogy felár megfizetése nélkül válthasson a lézer teljesítményére és megbízhatóságára. A tűéles képminőségének és kiemelkedő fehér- és színesfény kibocsátásának köszönhetően igazán hatásos bemutatókat tarthat, még világos helyiségekben is.

Hasznos csatlakozási lehetőségek

A projektor számos könnyen kezelhető csatlakozási lehetősége közé tartozik a HDBaseT, amellyel egyszerűen hozhat létre vezetékes kapcsolatot egyetlen kábellel, valamint a HDMI-csatlakozás és a képernyőtükrözés is.

Megbízható és tartós

Az EB-L615U az Epson bevált lézeres technológiájára épül, amelynek megbízhatósága lehetővé teszi, hogy beállítása után hosszú ideig marad használható gondtalanul, minimális karbantartás mellett. A projektort ötéves, 12 000 üzemórás garancia védi.

Könnyen, rugalmasan telepíthető

Az objektívmozgatás és a hasonló fényerejű termékekhez képest¹ kisebb, könnyebb készülékház megkönnyíti a meglévő eszközök cseréjét az EB-L615U-ra, miközben a lézeres technológiai megoldásnak köszönhetően ez a projektor tetszőleges dőlésszögben felszerelhető és használható, így minden helyzetben ideális.

Új, stílusos formaterv

Az új készülékháznak köszönhetően az EB-L615U tökéletesen illeszkedik a legstílusosabb új építészeti megoldásokhoz is. Formatervéhez illeszkedő hátsó borítása elrejti a vezetékeket és csatlakozókat a letisztult megjelenés érdekében.

Gyártó

Típus

EB-L615U

Tömeg

8,5 kg

Méret

440 x 304 x 120 mm

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Fényforrás

lézer

Kontrasztarány

2500000:1

Képarány

16:10

Zajszint

Normál: 38dB (A)- Gazdaságos: 27 dB (A)

csatlakozok

0

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-L615U projektor” értékelése elsőként