A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-L1710S lézer projektor

6.912.900 Ft

  • Lézer fényforrás technológia: Kiemelkedő fényerő és színvilág, valamint minimális karbantartási igénnyel párosuló megbízhatóság
  • Éles, részletgazdag kép: Kivételesen éles, részletgazdag kép és jól olvasható szöveg
  • Sokoldalú új szoftver: Állítson össze rendszereket több projektorból, és használja a legkorszerűbb vetítési technológiákat
  • 360°-os rugalmas elhelyezés: Valódi sokoldalúság torzítás és fényerőveszteség nélkül
  • Teljes nyugalom a munka során: 5 év vagy 20 000 üzemóra garancia a készülékre és a fényforrásra

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2087843505068 Kategóriák: , , Címke:

Epson EB-L1710S lézer projektor

Az EB-L1710S fix telepítésre tervezett lézerprojektor kiemelkedően nagy,15 000 lumen fényerőt és SXGA+ felbontást nyújt gazdag, élénk színekkel, így ideális választás nagy alapterületű helyiségekbe és rendezvénytermekbe. A rugalmas telepítési lehetőségekkel rendelkező és alacsony karbantartási igényű projektor tökéletes megoldást nyújt az olyan helyzetekben, ahol csak a legjobb teljesítmény és a tartósság jöhet szóba.

Borotvaéles képek

Nyűgözze le prezentációival, képeivel és videóival közönségét a 3LCD lézerprojektor élénk és kontrasztos képének segítségével. A nagyobb alapterületű helyiségekbe tervezett projektor SXGA+ felbontású képe még nappali fényviszonyok mellett is tökéletesen élvezhető és élénk, míg a szervetlen foszforkerék technológia kiváló fény- és hőállóságot biztosít a kiemelkedő, akár 83 000 órán¹ át tartó megbízható működés érdekében.

Bárhol elhelyezhető

A motoros állítású objektívek széles skálája, beleértve az opcionális ultrarövid vetítési távolságú (UST) objektívet, valódi 360⁰-os elhelyezési rugalmasságot biztosít az eszköznek, így szinte bárhonnan vetíthetünk anélkül, hogy a fényerő csökkenésétől vagy a kép torzulásától kellene tartani. A projektor beépített kamerával is rendelkezik a pontos kalibráció érdekében, valamint diagnosztikai képek rögzítéséhez (ez letiltható az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében).

Sokoldalú új szoftver

Az EB-L1000 sorozat minden modellje kihasználhatja az ingyenes Epson Professional Projector Tool szoftver által nyújtott előnyöket 2017 decemberétől. Ez lehetővé teszi több projektor egyszerű és gyors telepítését a kicsomagolás után azonnal, valamint a legkorszerűbb technikák használatát, például a vetítési felület feltérképezését és az edge blending technológiát.

Gyors telepítés

Azonnal elkezdheti a munkát az objektív memóriafunkciójának köszönhetően, amely a projektor beállításait – például a képhelyzetet, a fókuszt és a zoomot – eltárolja a gyors elérés érdekében, ha különböző képméretarányban vagy más objektívekkel vetít.

Típus

V11H890040

Gyártó

Fényerő

15000 Lumen

Fényforrás

lézer

Tömeg

24,1 kg

Zajszint

Normál: 40 dB (A) – Gazdaságos: 32 dB (A)

Garancia

60 hónap Bevitel vagy 20.000 o

Méret

586‎ x 492 x 211 mm

Képarány

4:3

Felbontás

SXGA+ (1400 x 1050), 4:3

csatlakozok

0

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-L1710S lézer projektor” értékelése elsőként