A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-G7200W installációs projektor

1.438.000 Ft

Egyedülálló képminőség: 3LCD technológia; egyedülálló fehéregyensúly; javított színkezelés
Többféle elhelyezési lehetőség: Számos opcionális objektívvel használható, beleértve az ultra rövid vetítési távolságúakat is
360°-os rugalmas elhelyezés: Valódi rugalmasság torzítás és fényerőveszteség nélkül
Objektívmemória-funkció: Tárolja a projektorbeállításokat, például a képhelyzetet, fókuszt és zoomot
Álló tájolású vetítési mód: Módváltás lámpacsere nélkül

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-G7200W

Könnyen beállítható és minimális karbantartási igényű – a 7500 lumenes WXGA felbontású Epson EB-G7200W installációs projektor nagy fényerejű képeket, és élénk színeket nyújt.

A professzionális prezentációkhoz a rendezvénytermekben ideális választás az EB-G7200W, mivel az Epson 3LCD technológiájának köszönhetően gazdag, élénk színeket biztosít és egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátással rendelkezik. A rugalmas telepítési lehetőségekkel rendelkező és alacsony karbantartási igényű projektor gondtalan megoldást biztosít azokban a helyzetekben, ahol csak a legjobb kivetítés jöhet szóba.

Kiváló képminőség

Biztosítsa a tökéletes képminőséget és a prezentációk lehető legjobb kivetítését ezzel a rendezvénytermekbe szánt, nagy teljesítményű installációs projektorral. Az Epson saját 3LCD-technológiája, az egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátás, a WXGA felbontás és a 7500 lumen fényerő még nappali fényviszonyok mellett is élénk és nagy fényerejű képeket biztosít.

Egyszerű elhelyezés

Az új, opcionálisan ultrarövid vetítésű (UST) motorizált objektíveket tartalmazó család és a vízszintes és függőleges lencsemozgatás valódi 360°-os elhelyezési rugalmasságot biztosít a projektornak, így az szinte bárhol elhelyezhető.

Egyszerű telepítés

Azonnal elkezdheti a munkát az objektív memóriafunkciójának köszönhetően, amely a projektor beállításait — például a képhelyzetet, a fókuszt és a zoomot — eltárolja a gyors elérés érdekében, ha különböző képméretarányban vagy más objektívekkel vetít. A megosztott képernyős kivetítés lehetővé teszi két csatorna kivetítését, és a lámpa cseréje nélkül használhatja az álló tájolású vetítési módot. Az eltérő rendszerekkel való integrálhatóság érdekében rendelkezik HDMI, HDBaseT, DVI-D és komponens videó bemenetekkel.

Típus

V11H751040

Felbontás

WXGA (1280×800)

Gyártó

Képarány

16:10

Technológia

3LCD

Zajszint

39 dB

Fényerő

7500 Lumen

Bemenetek

BNC, DVI-D, Ethernet-csatoló (100 Base-TX / 10 Base-T), HDBaseT, HDMI, IEEE 802.11b/g/n (opcionális), RS-232, Sztereó minidugasz audio bemenet (3x), Sztereó minidugasz audio kimenet, USB, Vezeték nélküli LAN, VGA

Garancia

36 hónap Bevitel vagy 20.000 o, Izzó: 12 hónap vagy 1.000 o

Kontrasztarány

50000:1

Lámpa élettartam

3000 óra

Gyári tartozékok

Felhasználói útmutatók, Kábelburkolat, Objektívfedél, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Zajszint (Eco üzemmódban)

31 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-G7200W installációs projektor” értékelése elsőként