A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-990U projektor

418.000 Ft

3LCD technológia
3800 lumen fényerő
WUXGA (1920×1200) felbontás
15000:1 kontrasztarány

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-990U projektor

Maximalizálja diákjai tanulási lehetőségeit ezzel a nagy fényerejű Full HD projektorral, amely igény szerint méretezhető képet vetít. Hosszú élettartamú lámpájának köszönhetően akár tíz éven keresztül használhatja a tanórákon anélkül, hogy lámpacserére volna szükség vagy a légszűrővel kellene foglalkoznia1. Beállítása egyszerű, számos csatlakozási megoldást kínál, így könnyen megjeleníthet tartalmat különböző készülékekről.

Kiváló láthatóság minden diák számára

Ez a Full HD projektor nagy fényerejének köszönhetően élénk és részletgazdag módon jeleníti meg a tartalmat, hogy a diákok jól követhessék az óra menetét. A kitűnő láthatóság mindenki számára biztosított, hiszen a kép akár 300″ méretűre nagyítható, és a képminőség még erős környezeti megvilágítás mellett is kiváló. Mindez a 3800 lumenes teljesítménynek és a 15 000:1 kontrasztaránynak köszönhető.

Minimális karbantartás

Amikor az erőforrások korlátozottak, megbízható projektoraink és hosszú élettartamú lámpáink segítenek minimalizálni az állásidőt és a szervizköltségeket. Képzelje el, mi mindent tudna elérni, ha a lehető legkevesebbszer kellene megállnia – projektoraink segítenek valóra váltani álmait, hiszen akár 10 éven keresztül használhatja őket a tanórákon, mielőtt lámpacserére volna szükség vagy a légszűrővel kellene foglalkoznia1.

Egyszerű beállítás

Minden tanterem más, ezért olyan projektorra van szükség, amelyet egyszerű telepíteni és beállítani. A széles tartományú, 1,6x optikai zoom, valamint a függőleges/vízszintes trapéztorzítás korrekció egyszerűvé teszik az indulást.

Használjon több eszközt

Ragadja meg diákjai figyelmét, és teremtsen együttműködő környezetet problémamentes csatlakozási megoldásokkal. Az iProjection alkalmazás segítségével könnyedén kivetíthet tartalmat vezeték nélkül asztali számítógépekről és okoseszközökről2. A megosztott képernyő használatával több eszközről jeleníthet meg tartalmat egyidejűleg, míg a moderátor funkció lehetővé teszi, hogy a tartalmat ellenőrizze, mielőtt valamelyik résztvevő kivetítené azt.

 

1 – Az iskolaév 39 hetének napi hat órás, heti öt napján keresztül történő használatot vesz alapul. 2 – iProjection alkalmazás és internetkapcsolat szükséges hozzá – csak az iOS, Android és Google Chromebook eszközökkel kompatibilis, és fájlmegosztó korlátozások vonatkozhatnak rá.
Típus

EB-990U

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Fényerő

3800 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Gyártó

Garancia

24 hónap (lámpa: 12 hónap)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

15000:1

Bemenetek

100BaseTX, audio, HDMI, IEEE 802.11 b/g/n, Komponens, Kompozit, MHL, RGB, RS-232C, S-Video, USB-A, USB-B, Vezeték nélküli LAN, VGA

Tömeg

3,2 kg

Zajszint

37 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

28 dB

Hangszóró

16 Watt

Gyári tartozékok

Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA kábel

Technológia

3LCD

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-990U projektor” értékelése elsőként