A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-710Ui szuperközeli projektor

1.401.990 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
3LCD technológia
2500000:1 kontrasztarány
4000 lumen fényerő
20000 óra fényforrásélettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2019352215596 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Epson EB-710Ui szuperközeli lézer projektor

Karbantartásmentes interaktív megjelenítési megoldás, egy akár 100″ méretű, hatalmas, méretezhető vetítőfelület használatával a zavartalan, élvezetes tanuláshoz. Szabaduljon meg a karbantartás problémájától és költségeitől ezzel az interaktív, ultrarövid vetítési távolságú lézeres kivetítési megoldással, amely segítségével közös órákat tarthat egy nagy, méretezhető kijelzőn a megosztás, és a részvétel javításáért az osztályteremben. A két tollat és az érintésvezérlést támogató interaktív funkciókkal, a Full HD WUXGA felbontással, a két forrás egy felületen való megosztásának képességével, valamint az opcionális vezeték nélküli kapcsolattal.

Keltse életre az osztálytermet az akár 100″-ig nagyítható képpel

Biztosítsa, hogy a diákok mindent el tudjanak olvasni a méretezhető lézeres vetítőfelületen, Full HD WUXGA felbontással és 4000 lumen fényerővel kombinálva. Az Epson 3LCD technológia egyformán erős fehér- és színesfény-kibocsátást (CLO) tesz lehetővé.

Problémamentes órák

Az egyszerű csatlakoztathatóságnak és az egyszerű beállításoknak köszönhetően az órákat késedelem nélkül megtarthatja. Az automatikus bekapcsolás funkció a kábelcsatlakoztatás észlelésekor elindítja az eszközt. A HDMI csatlakoztathatóságnak köszönhetően a diákok tisztább, élesebb tartalmat láthatnak, a 16 W-os integrált hangszórónak és a mikrofonbemenetnek köszönhetően pedig nincs szükség további audioeszköz telepítésére.

Zökkenőmentes együttműködés

Az USB dongle használatával történő vezeték nélküli csatlakoztathatóság leegyszerűsíti a mobileszközök csatlakoztathatóságát az Epson iProjection alkalmazással1. Az egyszerre több számítógépről történő kivetítést vezérlő szoftver segítségével a tanárok és a diákok könnyedén oszthatnak meg tartalmakat. A moderátor funkció segítségével az irányítás a tanár kezében marad, kiválaszthatja, hogy melyik diák által megosztott tartalmat jeleníti meg, beleértve a laptopokkal és mobileszközökkel való együttműködést is a táblára való jegyzetelésben. A kéttollas és érintésvezérléses funkció lehetővé teszi tanárok és diákok számára egyaránt a közvetlen jegyzetelési a képre.

Osztott képernyő

Egyszerre két forrásból származó tartalom megjelenítése, például óravázlat és élőkép egy dokumentumkameráról, két különböző megjelenítőeszköz nélkül.

Típus

V11H877040

Gyártó

Technológia

3LCD

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Képarány

16:10

Fényerő

4000 Lumen

Kontrasztarány

2500000:1

Lámpa élettartam

20000 óra

Bemenetek

3x HDMI, A típusú USB 2.0, B típusú USB 2.0, Ethernet-csatoló (100 Base-TX / 10 Base-T), IEEE 802.11b/g/n (opcionális), MHL, mikrofonbemenet, RS-232C, S-Video be, Szinkron bemenet, Sztereó minidugasz audio bemenet (2x), Ujjérintéses interfész, Vezeték nélküli LAN, VGA be

Kimenetek

Szinkron kimenet, Sztereó minidugasz audio kimenet, VGA ki

Tömeg

11,2 kg

Zajszint

39 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

30 dB

Hangszóró

16 Watt

Gyári tartozékok

CD útmutató, Fali tartó, Garancia dokumentumok, Interaktív toll, Nyomtató, Rövid beüzemelési útmutató, SMART Notebook software entitlement booklet, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, Toll tálca, Ujjérintéses elem, USB-kábel

Garancia

60 hónap Bevitel vagy 12.000 o

Fényforrás

lézer

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-710Ui szuperközeli projektor” értékelése elsőként