A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-536WI interaktív projektor

659.890 Ft

3LCD technológia
16000:1 kontrasztarány
3400 lumen fényerő
WXGA (1280 x 800) felbontás

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-536WI

Az EB-536Wi kiváló minőségű képet jelenít meg, és alaptartozékként további funkciók széles skáláját biztosítja, hogy a felhasználó még magasabb értéket kapjon a termék áráért. Az osztálytermekbe és kisméretű tárgyalókba ideális projektor a falra és a mennyezetre is felszerelhető. Az interaktív funkciók széles választékát tartalmazza, például egy gyorsan szinkronizáló tollat a pontos jegyzeteléshez, amely a dobozból kivéve azonnal használható.

Kiváló minőségű kép

A 3LCD technológiát alkalmazó EB-536Wi sokkal pontosabb színekkel jelenít meg kiváló minőségű, nagy fényerejű képet. A magas fehér- és színesfény kibocsátásnak köszönhetően a világos termekben is jól látható a kép. A kép részletei tisztán kivehetők a magas kontrasztaránynak köszönhetően, a nagylátószögű objektív pedig élesebb képet és jobb fókuszt biztosít.

Kiemelkedő ár-érték arány

Az EB-536Wi lámpája gazdaságos üzemmódban akár 10 000 órán át is kitart. A projektor emellett a prezentáció során energiát takarít meg azzal, hogy a tartalomtól függően automatikusan állítja be a fényerőt. Az A/V némítás funkció szünetelteti a prezentációt és a lámpát 70%-os fényerőre kapcsolja, energiát takarítva meg, ha a projektort nem használják. A beépített, 16 W-os hangszóróval közvetlenül, külső hangszóró nélkül játszható le audiotartalom a projektorral. A mikrofonbemenet segítségével a projektor erősítőként is használható, így az előadó jól hallható például egy osztályteremben.

Egyszerűen használható interaktív üzemmód

Az illesztőprogram nélküli telepítés és az automatikus kalibráció segítségével az EB-536Wi interaktív funkciója gyorsan és könnyen beüzemelhető. Az EB-536Wi két tollat támogat, ami azt jelenti, hogy két felhasználó tud egyszerre, eltérő jellemzőkkel feljegyezéseket írni a teljes képernyőfelületre1. Az interaktív tollak most már sokkal gyorsabban szinkronizálnak és sokkal pontosabban használhatók a folyamatos, precíz íráshoz. Az Easy Interactive Tools szoftver az interaktív funkciók széles körét biztosítja.

 

1 – A második toll opcionális
Típus

V11H670040

Felbontás

WXGA (1280×800)

Gyártó

Képarány

16:10

Technológia

3LCD

Zajszint

37 dB

Fényerő

3400 Lumen

Bemenetek

Cinch audiobemenet, Ethernet-csatoló (100 Base-TX / 10 Base-T), HDMI, IEEE 802.11b/g/n (opcionális), Komponens, Kompozit, mikrofonbemenet, RS-232, S-Video, Szinkron bemenet, Szinkron kimenet, Sztereó minidugasz audio bemenet (2x), Sztereó minidugasz audio kimenet, USB, Vezeték nélküli LAN, VGA

Garancia

24 hónap Bevitel, Izzó: 12 hónap vagy 1.000 o

Kontrasztarány

16000:1

Lámpa élettartam

5000 óra

Hangszóró

16 Watt

Gyári tartozékok

Beállítási utasítás, Használati utasítás (CD), Interaktív toll, Nyomtató, SMART Notebook software entitlement booklet, Szoftver (CD), Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, USB-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-536WI interaktív projektor” értékelése elsőként