A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-530 projektor

442.690 Ft

3LCD technológia
3200 lumen fényerő
XGA (1024 x 768)
16.000 : 1 kontrasztarány

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-530

 

Az EB-530 kiváló minőségű képet jelenít meg, és alaptartozékként további funkciók széles skáláját biztosítja, hogy a felhasználó még magasabb értéket kapjon a termék áráért. Az osztálytermekbe és a kisebb tárgyalókba ideális projektort a falra vagy a mennyezetre is fel lehet szerelni, vagy el lehet helyezni egy, a falhoz közeli asztalra – ezzel még több munkateret felszabadítva.

Kiváló minőségű kép

A 3LCD technológiát alkalmazó EB-530 sokkal pontosabb színekkel jelenít meg kiváló minőségű, nagy fényerejű képet. A magas fehér- és színesfény kibocsátásnak köszönhetően a világos termekben is jól látható a kép. A kép részletei tisztán kivehetők a magas kontrasztaránynak köszönhetően, a nagylátószögű objektív pedig élesebb képet és jobb fókuszt biztosít.

Kiemelkedő ár-érték arány

Az EB-530 lámpája gazdaságos típussal akár 10 000 órán át is kitart. A projektor emellett a prezentáció során energiát takarít meg azzal, hogy a tartalomtól függően automatikusan állítja be a fényerőt. Az A/V némítás funkció szünetelteti a prezentációt és a lámpát 70%-os fényerőre kapcsolja, energiát takarítva meg, ha a projektort nem használják. A beépített, 16 W-os hangszóróval közvetlenül, külső hangszóró nélkül játszható le audiotartalom a projektorral. A mikrofonbemenet segítségével a projektor erősítőként is használható, így az előadó jól hallható például egy osztályteremben.

Egyszerűen telepíthető és használható

Az EB-530 a tökéletes képforma elérése és a torzítás elkerülése érdekében függőleges és vízszintes trapézkorrekcióval is rendelkezik. Több projektor beállítása során az OSD beállításai egy projektorról több másikra is átmásolhatók, így nem kell a további projektorokat egyesével beállítani. A több számítógép egyidejű csatlakozását vezérlő szoftver segítségével négy eszközről – többek között számítógépről, táblagépről és okostelefonról – egyszerre is megjeleníthető a tartalom.

Típus

V11H673040

Felbontás

XGA (1024×768)

Gyártó

Képarány

4:3

Technológia

3LCD

Zajszint

37 dB

Bemenetek

Cinch audiobemenet, Ethernet-csatoló (100 Base-TX / 10 Base-T), HDMI, IEEE 802.11b/g/n (opcionális), Komponens, Kompozit, mikrofonbemenet, RS-232, S-Video, Sztereó minidugasz audio bemenet (2x), Sztereó minidugasz audio kimenet, USB, Vezeték nélküli LAN, VGA

Garancia

24 hónap Bevitel, Izzó: 12 hónap vagy 1.000 o

Kontrasztarány

16000:1

Lámpa élettartam

5000 óra

Hangszóró

16 Watt

Gyári tartozékok

Beállítási utasítás, Használati utasítás (CD), Nyomtató, Szoftver (CD), Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Fényerő

3200 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-530 projektor” értékelése elsőként