A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-108 projektor

265.890 Ft

3LCD technológia
Fényforrás: UHP izzó
3700 lumen fényerő
XGA (1024×768) felbontás

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2053247155086 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Epson EB-108 projektor

Érjen el többet ezzel a nagy fényerejű, skálázató XGA projektorral, amely többféle csatlakozási opciót kínál és egyszerű beállítani. Teremtsen inspiráló környezetet a tanteremben ezzel a nagy fényerejű XGA projektorral, amely élénk, igény szerint méretezhető képet vetít. Ez a modell megbízhatóan és problémamentesen működik, így akár 10 éven keresztül használhatja a tanórákon anélkül, hogy lámpacserére volna szükség vagy a légszűrővel kellene foglalkoznia1. Amikor nincs vesztegetni való idő, akkor erre a projektorra van szükség: többféle csatlakozási opciót kínál és egyszerű beállítani.

Kiváló láthatóság minden diák számára

Ez az XGA projektor nagy fényerejének köszönhetően élénk és részletgazdag módon jeleníti meg a tartalmat, hogy a diákok jól követhessék az óra menetét. A kitűnő láthatóság mindenki számára biztosított, hiszen a kép akár 300″ méretűre nagyítható, és a képminőség még erős környezeti megvilágítás mellett is kiváló. Mindez a 3700 lumenes teljesítménynek és a 15 000:1 kontrasztaránynak köszönhető.

Minimális karbantartás

Amikor az erőforrások korlátozottak, megbízható projektoraink és hosszú élettartamú lámpáink segítenek minimalizálni az állásidőt és a szervizköltségeket. Képzelje el, mi mindent tudna elérni, ha a lehető legkevesebbszer kellene megállnia – projektoraink segítenek valóra váltani álmait, hiszen akár 10 éven keresztül használhatja őket a tanórákon, mielőtt lámpacserére volna szükség vagy a légszűrővel kellene foglalkoznia1.

Egyszerű beállítás

Minden tanterem más, ezért olyan projektorra van szükség, amelyet egyszerű telepíteni és beállítani. A széles tartományú, 1,2x optikai zoom, valamint a függőleges/vízszintes trapéztorzítás korrekció egyszerűvé teszik az indulást.

Használjon több eszközt

Ragadja meg diákjai figyelmét, és teremtsen együttműködő környezetet problémamentes csatlakozási megoldásokkal. Az iProjection alkalmazás segítségével könnyedén kivetíthet tartalmat vezeték nélkül asztali számítógépekről és okoseszközökről2. A megosztott képernyő használatával több eszközről jeleníthet meg tartalmat egyidejűleg, míg a moderátor funkció lehetővé teszi, hogy a tartalmat ellenőrizze, mielőtt valamelyik résztvevő kivetítené azt.

Típus

V11H860040

Felbontás

XGA (1024×768)

Gyártó

Képarány

4:3

Technológia

3LCD

Zajszint

37 dB

Fényerő

3700 Lumen

Bemenetek

A típusú USB 2.0, B típusú USB 2.0, Ethernet-csatoló (100 Base-TX / 10 Base-T), HDMI be (2x), IEEE 802.11b/g/n (opcionális), Komponens be (2x), Kompozit ki, MHL, mikrofonbemenet, RGB be (2x), RS-232C, Sztereó minidugasz audio bemenet (2x), Sztereó minidugasz audio kimenet, VGA be (2x), VGA ki

Garancia

24 hónap Bevitel, Izzó: 12 hónap vagy 1.000 o

Kontrasztarány

15000:1

Lámpa élettartam

6000 óra

Hangszóró

16 Watt

Gyári tartozékok

Nyomtató, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Zajszint (Eco üzemmódban)

28 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-108 projektor” értékelése elsőként