A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Denon AVR-S960H házimozi rádióerõsítõ

339.990 Ft

7.2 csatornás erősítő
Beépített HEOS és ingyenes HEOS alkalmazás
Beépített Bluetooth és Wi-Fi

Engedélyezett utánrendelésre

Denon AVR-S960H házimozi rádióerõsítõ

7.2 csatornás 8K AV-erősítő 3D hangzással, hangvezérléssel és beépített HEOS-szal. A Denon AVR-S960H képes a meglévő HD és 4K tartalmakat 8K-ra skálázni, hogy minél többen megtapasztalhassák a 8K felbontás erejét. Az AVR-S960H számos új funkciója kedvez játékosoknak, többek között a borotvaéles 4K/120 Hz-es képminőség és a változó képfrissítési frekvencia (VRR), amely kiküszöböli a képkocka szakadást és javítja az általános pontosságot.

A csatornánkénti 145 W teljesítményével a teljesítményre hangolt Denon AV-vevő lenyűgöző 3D hangélményt nyújt. A Denon AVR-S960H támogatja a legújabb 3D hangformátumokat, mint például a Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X és DTS Virtual:X. Az AVR-S960H támogatja a legújabb videotechnológiákat is, mint például a 8K/60Hz és 4K pass-through, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, valamint a 8K felskálázást és a HDCP 2.3 támogatást az összes HDMI bemeneten (6 in/2 out). Az előlapi USB kényelmes MP3 és Hi-Res audioformátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2,8/5,6 MHz-es fájlok) lejátszását teszi lehetővé. Vezeték nélkül streamelhet népszerű zenei szolgáltatásokat, mint például a Spotify, Amazon Music HD, TIDAL és sok más szolgáltatást Bluetooth-on, Apple AirPlay 2 és Wi-Fi segítségével a beépített HEOS segítségével. Az új Denon AVR-S960H az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangvezérléssel is együttműködik a könnyed hangvezérlés érdekében. A díjnyertes Denon Setup Assistant a beállítási folyamat minden egyes lépésén vizuálisan végigvezetve biztosítja a gyors és egyszerű beüzemelés élményét. Mivel minden házimozi akusztikája más és más, az AVR-S960H az Audyssey prémium szobakalibrációs technológiájával automatikusan méri és optimalizálja AV-vevőjét, így igazán magával ragadó 3D-s hangélményt nyújt.

Nagy teljesítményű diszkrét 7 csatornás erősítő: Maximális teljesítményt és csatornánként 145 W-ot biztosít a dinamikus és precíz Denon hangzás élménye érdekében.

Teljes 8K/60Hz és 4K áthallás és felskálázás: A legújabb HDMI-támogatással élvezze a 8K minőségű videót a 8K forráseszközökről, egy 8K bemenet és két kimenet lehetővé teszi a 8K/60Hz-es és 4K áthallgatást. A 8K felskálázás mind a 6 HDMI bemeneten elérhető.

A legújabb HDMI-támogatás: A 6 fejlett HDMI bemenettel és 2 HDMI kimenettel, teljes HDCP 2.3 támogatással, hat médiaeszközhöz csatlakoztatható, és két kijelzőre adható ki.

Élvezze kedvenc 3D hangformátumait: Élvezze a magával ragadó 3D hangot a Dolby Atmos, a Dolby Atmos Height Virtualization, a DTS:X és a DTS Virtual:X segítségével, hogy a legjobb minőségben élvezhesse a szórakozást.

Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI-támogatás: A fő HDMI-kimeneten keresztül csatlakoztassa az eARC HDMI-támogatással rendelkező televízióját, hogy az olyan tömörítetlen és objektumalapú hangformátumokat, mint a Dolby Atmos és a DTS:X, közvetlenül az okostévé alkalmazásból az AV-vevőjébe juttassa.

A legújabb videokompatibilitás: A legújabb HDR-formátumok támogatása, beleértve a HDR10, HDR10+ (2020-ban új), HLG, Dolby Vision, valamint a Dynamic HDR (2020-ban új), hogy a fényerő, a tisztaság és a kontraszt tekintetében a legjobb képminőséget biztosítsa.

A filmek elmerülésének következő generációja: A 8K/60Hz-es átvitel vagy felskálázás, a Dynamic HDR és a Quick Media Switching (QMS) segítségével élvezze a kristálytiszta képet a lehető legjobb minőségben.

A legújabb játékélmény: A 4K áthaladással, a változó frissítési frekvenciával (VRR), az automatikus alacsony késleltetési móddal (ALLM) és a gyors képkocka-továbbítással (QFT) élvezze a játékélményt csodálatos képalkotással, valamint csökkentett késleltetéssel és késleltetéssel.

Működik kedvenc hangszolgáltatásaival: Használja a hangját az AVR-S960H és a vezeték nélküli zenei szolgáltatások kihangosításához – működik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri szolgáltatásokkal.

Vezeték nélküli streaming a legnépszerűbb zenei szolgáltatásokból: Támogatja a Spotify Connect, az Amazon Music HD, a TIDAL, a TuneIn internetes rádió, a Deezer és sok más szolgáltatást. Élvezze a zenét az AirPlay 2-n keresztül, így az Apple Music összes kedvenc zeneszámát hallgathatja.

“Roon Tested” tanúsítvánnyal: Hozd ki többet a digitális zenei könyvtáradból a kedvenc előadóidról és dalaidról szóló kereshető, böngészhető információkkal. Szövegek, koncertdátumok, fotók, életrajzok, kritikák és még sok minden más a Roon alkalmazáson keresztül.

Fonó bemenet: A mellékelt phono bemenettel az AVR-S960H lehetővé teszi lemezjátszó csatlakoztatását és kedvenc bakelitlemezeinek lejátszását. Élvezze gyűjteményét kivételes minőségben és hangzással

Kettős mélynyomó kimenet: Kisimítja az alacsony frekvenciákat a jobb basszusszórás érdekében

HEOS Beépített vezeték nélküli többszobás vezeték nélküli zenei streaming technológia: Hallgassa bármelyik szobából a csatlakoztatott, egész házra kiterjedő audioélményért. Az AVR-S960H az újonnan bevezetett Denon Home hangszórókkal is együttműködik az egész ház audioélménye érdekében.

Nagy felbontású audio streaming a Hi-Fi rajongók számára: Élvezze kedvenc Hi-Res minőségű fájljainak lejátszását a FLAC, ALAC és WAV támogatással, valamint a DSD 2,8/5,6 MHz-es DSD-vel.

Négy gyorsválasztó gomb: Az előlapon található, az egyes forrásokhoz tartozó kedvenc hangbeállítások tárolására szolgáló gombok.

Előlapi USB-bemenet: MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2.8/5.6MHz) fájlok kényelmes lejátszása.

All Zone TV audio: A tévé hangjának lejátszása egy második zónába

Beépített Bluetooth® és Wi-Fi 2,4 GHz/5GHz kétsávos támogatással: Szilárd vezeték nélküli hálózati kapcsolat még zsúfolt környezetben is

Bluetooth® audio adó: Élvezze a hangot Bluetooth fejhallgatón keresztül késő este vagy hallássérült családtagjával. Ez a funkció támogatja a csak Bluetooth-only lejátszást, valamint a csatlakoztatott hangszórókkal való egyidejű lejátszást is.

Díjnyertes Denon Setup Assistant: Grafikus felhasználói felület az egyszerű és intuitív beállítási élmény érdekében

Audyssey MultEQ és Dynamic EQ/Volume: Optimalizálja a szoba akusztikáját az Audyssey szoftverrel és a mellékelt mikrofonnal és állvánnyal.

Smart TV-kompatibilitás: Az AVR-S960H egyszerű vezérlése a legtöbb TV-távirányítóval HDMI-CEC-en keresztül

110 év innovációjára épülő csodálatos hangzás: A Denon Japán meghatározó hangtechnikai vállalata. Az 1910-ben alapított vállalat a minőség, az innováció és a hangteljesítmény iránti fáradhatatlan törekvésünkkel teszi lehetővé a fontos pillanatokat.

Típus

AVR-S960H

Gyártó

Csatornaszám

7.2

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Denon AVR-S960H házimozi rádióerõsítõ” értékelése elsőként