A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

DENON 2x Denon Home 350 hangfalszett

559.980 Ft

 • Design-os szövetborítás fekete és fehér színben
 • 6 db beépített D osztályú erősítő
 • 6 db hangsugárzó
 • 2 db 19 mm átmérőjű magassugárzó
 • 2 db 50 mm átmérőjű középsugárzó
 • 2x 165 mm átmérőjű mélysugárzó
 • Nagy felbontású, HD zenei fájlok lejátszásának támogatása
 • USB csatlakozó USB flash meghajtók olvasásához
 • 3,5 mm-es Jack bemeneti csatlakozás
 • Sztereó párosítási lehetőség 2 db Heos Home 350 felhasználásával
 • Csatlakozás lehetősége Heos technológiát támogató vezeték nélküli mélysugárzókhoz
 • Wifi, AirPlay2, Bluetooth
 • Méretek 380 x 225 x 180 mm

Szállítási ideje bizonytalan. 
Kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailen!

Engedélyezett utánrendelésre

DENON 2x Denon Home 350 hangfalszett

A Denon Home 350 a Home széria legnagyobb méretű és teljesítményű multizónás hangsugárzója, amely a beépített Wi-Fi modulnak köszönhetően további Home hangsugárzókkal, illetve HEOS képes eszközökkel képes kiváló minőségű zenei hangzással ellátni egész otthonát. A DENON, a hangrendszerek tervezésében, gyártásában, valamint a multizónás eszközök megépítésében szerzett sokéves tapasztalatait felhasználva most új hangsugárzókkal bővíti a HEOS multizónás rendszerben működő hangszóróit, amelyek immár a DENON Home nevet viselik és természetesen visszafelé is kompatibilisek az megelőző DENON HEOS névvel jelzett hangsugárzókkal.

Egyedülálló hangminőség

Élvezze a kiváló hangminőséget a Denon Home 350 hangsugárzóval vezeték nélküli, Wi-Fi kapcsolaton keresztül! Mint minden Denon termék estében, a Denon Home 350 tervezésénél is az volt a legfontosabb szempont, hogy lélegzetelállító hangminőséget nyújtson mindenhol minden hallgató számára. Fejlett akusztikai tulajdonságaival, nagyteljesítményű, fejlett, digitális DSP-jelfeldolgozó egységével és prémium minőségű hangsugárzóival a Denon Home 350 kiemelkedően tiszta magas hangokat, élettel teli közép-frekvenciás hangokat és erőteljes mélyhangokat, illetve basszust biztosít.

Szabadon kombinálható a többi HEOS technológiával kompatibilis hangszóróval és eszközzel

A Denon Home 350 multizónás hangsugárzó minden fajta zeneistílusú felvételt tiszta és részletgazdag hangminőségben képes megszólaltatni, ami alapvető elvárás az összes minőségi DENON termék esetében is. A Denon Home 350-et párosíthatjuk egy második Denon Home 350-nel is, hogy sztereó párt alkotva igazi térhangzást kaphassunk, vagy akár kombinálhatjuk további HEOS-kompatibilis termékekkel is, hogy otthonunk minden helyiségében élvezhessük kedvenc zenéinket a fejlett HEOS alkalmazás nyújtotta összes előnnyel együtt. A kompakt méretű kialakításnak köszönhetően a Denon Home 350 bármilyen helyiségben elfér.

Hangvezérlés

A Denon Home szériás hangsugárzói felvannak szerelve az összes, ismert hangvezérlő szolgáltatással. Minden, amire ennek használatához szükségünk lehet, az egy intelligens hangszóró vagy pedig egy telefont, illetve tablet, és máris hangparancsokkal irányíthatjuk otthoni multizónás hangrendszerünket az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy pedig az Apple Siri segítségével. Adjunk ki hangos utasítást, hogy elinduljon a zene, növekedjen, csökkenjen a hangerő vagy lépjen tovább a következő dalra, és még sok más egyéb funkció használata is lehetséges a használatával. Az Amazon Alexa használatához egyszerűen csak engedélyezzük a HEOS Home Entertainment Skill funkciót az Amazon Alexa alkalmazáson belül, és már azonnal használhatjuk is a hangvezérlést bármely Amazon Echo eszközön keresztül (* Az Echo különállóan megvásárolható).

Ingyenesen letölthető HEOS alkalmazás

A Denon Home 350 élményekkel teli használatához és a zenehallgatáshoz egyszerűen csak töltsük le a teljesen ingyenes HEOS alkalmazást az Apple Store-ból vagy a Google Play Store-ból, és percek alatt beintegrálhatjuk az új Denon Home 350 multizónás hangszórónkat otthoni hálózatunkba. Vezéreljük a hangszórónkat okos telefonunkkal, tabletünkkel vagy pedig a készülék tetején található, gyors funkcióelérést lehetővé tévő érintőrendszerű funkció gombokkal. Mindezeknek köszönhetően a beállítás és a használat is rendkívül egyszerű.

Vezeték nélküli, tiszta zenei hang a teljes otthonunkban

A nagy teljesítményű Denon Home 350 hangsugárzó lenyűgöző, kristálytiszta hangjával minden zenehallgatót elvarázsol, és még a nagyobb méretű helyiségeket is képes zenével megtölteni. Csatlakoztassunk egy további Denon Home 350 hangsugárzót a már meglévő Home 350-hez és máris sztereó hangsugárzó párként használhatjuk őket, vagy egyszerűen csak kombináljuk más HEOS technológiájú eszközökkel, hogy teljes otthonunkban élvezhessük a minőségi zenei hangzást.

Kristálytiszta magas hangok és erőteljes basszus

Ahogy minden Denon terméket, úgy a Denon Home 350 hangsugárzót is olyan módon tervezték meg, hogy a DENON legmagasabb standard-jeinek megfelelő, kiváló minőségű, tiszta hangzást biztosítson. Fejlett akusztikai tulajdonságaival, nagyteljesítményű, fejlett, digitális DSP-jelfeldolgozó egységével és prémium minőségű hangsugárzóival a Denon Home 350 kiemelkedően tiszta magas hangokat, élettel teli közép-frekvenciás hangokat és erőteljes mélyhangokat, illetve basszust biztosít.

Internetrádió és zene-streaming

Minden vezető zene-streaming szolgáltatás teljesen integrálva van és azonnal használatra kész. Spotify Free, Spotify Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer és még sok más lehetőség is rendelkezésre áll Wi-Fi, AirPlay 2 vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Nagyfelbontású (HD) hang

Teremtsük meg otthonunkban a kiváló hangulatot személyes zenegyűjteményünk segítségével, ahol természetesen a nagy felbontású hangformátumok lejátszása is alapvető és nélkülözhetetlen képesség. A FLAC 192kHz/24bit, WAV, ALAC és DSD 2,8/5,6MHz fájlok lejátszásával még a rendkívül igényes, vájtfülű zenehallgatók is egy igazán szerethető hangkaraktert kapnak a Denon Heos 350-nel.

Könnyű beállítás és használat

A Denon Home 350 élményekkel teli használatához és a zenehallgatáshoz egyszerűen csak töltsük le a teljesen ingyenes HEOS alkalmazást az Apple Store-ból vagy a Google Play Store-ból, és percek alatt beintegrálhatjuk az új Denon Home 350 multizónás hangszórónkat otthoni hálózatunkba. Vezéreljük a hangszórónkat okos telefonunkkal, tabletünkkel vagy pedig a készülék tetején található, gyors funkcióelérést lehetővé tévő érintőrendszerű funkció gombokkal.

Minőség és stílus

Elegáns kialakításának és kiváló minőségű anyaghasználatának köszönhetően a Denon Home 350 annyira magával ragadó, hogy első látásra is azonnal felhívja magára a figyelmet. Külleme eléggé kifinomult és megnyerő, hogy tökéletesen és stílusosan beleolvadhasson környezetébe, ilyen módon megfelelve a legmagasabb esztétikai követelményeknek is. A készülék víz- és szennyeződésálló rácsos szövetből készült bevonata rendkívül nagy rugalmasságot kölcsönöz a hangszóró alkalmazási lehetőségeit tekintve. Ennek köszönhetően a Denon Home 350 páratlan minőségű hangját a konyhánkban vagy a fürdőszobánkban is élvezhetjük. A Denon Home 350-et fekete vagy fehér színben is választhatjuk a környezet színvilágnak megfelelően.

* A Denon Home 350 beépített mikrofonokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik egyes új funkciók hozzáadását egy 2020-as szoftverfrissítéstől kezdődően. A Denon kijelenti, hogy az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül a mikrofont nem kerül bekapcsolásra.

Típus

DENONHOME350-2X

Gyártó

Bemenetek

3 mm-es Jack

Szín

fehér, fekete

Tömeg

6,3 kg

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„DENON 2x Denon Home 350 hangfalszett” értékelése elsőként


Akciós Interaktív Csomagajánlatunk!

BenQ MW855UST projektor + konzol:
Ultra közeli vetítési távolságú projektor, WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, DLP technológia, 10000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, vetítésre optimalizált munkafelület, tábla fizikai befoglaló méretei / aktív felület / tömeg: 2060 mm x 1243 mm x 30 mm / 1954 mm x 1137 mm / 24 kg

Kedvezményes bruttó ár: 599.000 Ft / csomag

                                   BENQ MW855UST+